• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Vortex pro ne diyosunuz ?

Shokella

Rabbim can ver beni seçsin 🙏🏻
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
1.461
2.203
83
30
Mrb kızlar yarın vortex proyla lazer epilasyona başlıycam ne diyosunuz gidenler oldumu memnun musunuz ? Yardım lütfen :/

Bende bugün vortex ile ilk seansima girdim , kıllar elime diken diken geliyor şuan ama dokulecegini söylediler , suanlik iyi gibi ama dediğim gibi ilk seans daha ‍♀️

Bende bugün vortex ile ilk seansima girdim , kıllar elime diken diken geliyor şuan ama dokulecegini söylediler , suanlik iyi gibi ama dediğim gibi ilk seans daha ‍♀️
Bende bugün yaptırdım uzayınca dökülcek dediler iyiydi ama canım aşırı yanmadı inşallah iyi sonuç alırız

IPL sistemdir. Seanslar suresince temiz gezersiniz. Biraktiginizda tuyler geri gelecek. Asla kaliciligi yoktur.

IPL değil alexandrite ile es olduğunu söylediler ben bunu konuşmuştum arkadaşım da vortex ile işlem gördü şuan hiç çıkmıyor
Onlar oyle der. Ama IPL sistemdir. 3 ay killari uyutur. Sonra tekrar baslar cikmaya. Mesela bazi yerlerde gercek buzlazer diod sistem diye cakmalarini kullaniyor. Dedigim gibi seans aralarinda memnun olursunuz. Ama seanslari bitirip 6 ay ara verdiginizde ne demek istedigimi anlarsiniz.

Jin
Onlar oyle der. Ama IPL sistemdir. 3 ay killari uyutur. Sonra tekrar baslar cikmaya. Mesela bazi yerlerde gercek buzlazer diod sistem diye cakmalarini kullaniyor. Dedigim gibi seans aralarinda memnun olursunuz. Ama seanslari bitirip 6 ay ara verdiginizde ne demek istedigimi anlarsiniz.
Şöyle zaten ben okuduğum şehirde yaptırıyorum şuan zaten 1 seans gittim daha 3 ay daha gidip mecburen bırakıcam bıraktığım zaman dediginiz gibi Olursa tekrar onla devam etmiycem, bu süreçte biraz azalır belki diye düşündüm ama bakalım görücez

Benim gittiğim merkeze kuzenim gitti we bir yıl oldu nerdeyse çıkmadı bakalım artık inşallah çıkmaz günahı mebali onlara yapacak bişy yok kul hakkıdır buda sonuçta

Jin

Şöyle zaten ben okuduğum şehirde yaptırıyorum şuan zaten 1 seans gittim daha 3 ay daha gidip mecburen bırakıcam bıraktığım zaman dediginiz gibi Olursa tekrar onla devam etmiycem, bu süreçte biraz azalır belki diye düşündüm ama bakalım görücez

Canim biraktinmi tekrar ciktilarmi bilgi verebilir misin durum ne ?

Canım mrb ben çok düzenli gitmediğim halde memnunum sıkıntı olmadı çok şükür billik çokta bişey yok açıkçası düzenli dewam edersen memnun kalacağını düşünyorm

ilk seansım pazartesi günü vortex yaptırcam 8 seans anlaştım 200 tl cene için gidicem kıllarım cok kalın ve sert bana bitiş garantisi vermediler zaten 8 seans sonunda iğneli epilasyona gecicem yüz tüyleri lazer yada ipl bitmesi imkansız bunu gideceğim güzellik merkezide söyledi bunu bil bitiş garantisi yok iğneli epilasyon en garanti yöntem dendi benim iğneliden önce ufak bir cila sadece amaç iğmeli epilasyondan önce tüyleri inceletmek 200 tl fiyat iyi geldi aylık yüz tüylerim için 100 tl kuafore veriyordum artık burada paylaşıcam aşamaları..

Giden arkadaşlar seanslarınız bitti mi tekrardan çıktı mı tüyler memnun kaldınız mı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🤗

Back