K Karmagul Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2017 1.875 1.193 2 Temmuz 2021 Konu Sahibi Karmagul #1 Epey arastirdim arkadaşlar. Toz kollojen olmasi gerektiğinden eminim. Voonka ve suda arasinda kaldım. Fiyatları hemen hemen ayni. Varmi sizlerden bunlari kullanip yorum yapabilecek?
Epey arastirdim arkadaşlar. Toz kollojen olmasi gerektiğinden eminim. Voonka ve suda arasinda kaldım. Fiyatları hemen hemen ayni. Varmi sizlerden bunlari kullanip yorum yapabilecek?
Sevdaya gazel Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2016 1.081 3.674 2 Temmuz 2021 Konu Sahibi Karmagul #2 Ben voonka nın kapsül formunu kullanıyorum yaklaşık üç senedir çok memnunum. Birkaç kere değiştireyim daha uygun bilenen markalara yöneleyim dedim. Bunlardan biri de suda idi. Ama hiç birinde voonka da gördüğüm etkiyi göremedim.
Ben voonka nın kapsül formunu kullanıyorum yaklaşık üç senedir çok memnunum. Birkaç kere değiştireyim daha uygun bilenen markalara yöneleyim dedim. Bunlardan biri de suda idi. Ama hiç birinde voonka da gördüğüm etkiyi göremedim.