Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu tarz şikayetler okudm hakkında ,detaycı olmadığını ..Merhaba,
Volkan Turan Trioid hastasında transfer döneminde tsh değerlerinin gözardı ederek transferi yaptı ve olumsuz sonuçlar doğdu. Arkadaşlar bülent hocaya gidin onun ekiplerinin en azından tüm prosedürleri oturmuş doktora bağlı hata olmaz nasipse tabi
Merhaba yorumunuz için teşekkürler. Evet TSH Gözden kaçırılmayacak bir detay büyük bir hata olmuş. Bülent bey dediğiniz Bülent Traş ise ondanda çok şikayet duydum hepsini ekran görüntüsü alıp fizibilite çalışması yapıyorumMerhaba,
Volkan Turan Trioid hastasında transfer döneminde tsh değerlerinin gözardı ederek transferi yaptı ve olumsuz sonuçlar doğdu. Arkadaşlar bülent hocaya gidin onun ekiplerinin en azından tüm prosedürleri oturmuş doktora bağlı hata olmaz nasipse tabi
Hoca opu öncesi tsh bakıyor muhakkak istiyor zaten onu görmeden opu yapmıyorMerhaba,
Hatta bizim tahliller 6 ayı 1 hafta mı 2 3 gün geçmişti kabul edilmedi biz sil baştan yaptık hepsini tahlilleriHoca opu öncesi tsh bakıyor muhakkak istiyor zaten onu görmeden opu yapmıyor
Kullandığı hastanenin lab. Iyla ilgili bilginiz var mıHatta bizim tahliller 6 ayı 1 hafta mı 2 3 gün geçmişti kabul edilmedi biz sil baştan yaptık hepsini tahlilleri
Bilemiyorum onu tedaviye başladınız mı sizKullandığı hastanenin lab. Iyla ilgili bilginiz var mı
Yok ben daha araştırma aşamasındayım yazın düşünüyorum başlamayı. Bizim erkek infertilitesi olduğu için lab çok önemli doktordan bileBilemiyorum onu tedaviye başladınız mı siz
EvetYok ben daha araştırma aşamasındayım yazın düşünüyorum başlamayı. Bizim erkek infertilitesi olduğu için lab çok önemli doktordan bile
Imsı yapılmadı gerekiyor siz e
Kesinlikle ımcı mikrocip ve piezzo kalsiyum bunlar memorialda var Acıbadem’de de var volkanbeyde var mı siz biliyor musunuzImsı yapılmadı gerekiyor siz e
Piezzo embyoyu yoran bir işlem bozan yani sadece ımsı var volkan hoca da o da zaten tüm merkezlerde var olmayan çok nadir yerlerKesinlikle ımcı mikrocip ve piezzo kalsiyum bunlar memorialda var Acıbadem’de de var volkanbeyde var mı siz biliyor musunuz