Volkan Turan da tedavi olan var mı ?

ozgeolsun

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
337
141
18
36
Merhaba bugün karşıma çıktı erkek infertilitesinde iyiymiş Galiba ama acaba lab. Nasıl çok kafamı karıştırdı tedavi olan var mı

Merhaba,

Volkan Turan Trioid hastasında transfer döneminde tsh değerlerinin gözardı ederek transferi yaptı ve olumsuz sonuçlar doğdu. Arkadaşlar bülent hocaya gidin onun ekiplerinin en azından tüm prosedürleri oturmuş doktora bağlı hata olmaz nasipse tabi

bende bu tarz şikayetler okudm hakkında ,detaycı olmadığını ..

Merhaba yorumunuz için teşekkürler. Evet TSH Gözden kaçırılmayacak bir detay büyük bir hata olmuş. Bülent bey dediğiniz Bülent Traş ise ondanda çok şikayet duydum hepsini ekran görüntüsü alıp fizibilite çalışması yapıyorum memorial ile ilgili hemen hemen hiç şikayet duymadım.

Hoca opu öncesi tsh bakıyor muhakkak istiyor zaten onu görmeden opu yapmıyor

Kesinlikle ımcı mikrocip ve piezzo kalsiyum bunlar memorialda var Acıbadem’de de var volkanbeyde var mı siz biliyor musunuz
Piezzo embyoyu yoran bir işlem bozan yani sadece ımsı var volkan hoca da o da zaten tüm merkezlerde var olmayan çok nadir yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…