Voleybol icin yas krizi

pinkberryxx

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
19
1
17 yasindayim ve yillarca voleybola ilgi duydum.Voleybol okuluna zamaninda gidemedim cunku annem liseye hazirlaniyorum diye gondermezdi.Su anda pismanim niye gitmedim ustelemedim diye.Cunku 12 yasindan itibaren baslaniliyor 18 yasinda lisans aliyosunuz.Ama belki 18 yas icin voleybol kurslari vardir.Aranızda bilen duyan varsa buraya yazabilirse cok mutlu olucam

Voleybol aşktır ya..
Ben gençlik spor kulübü ne gitmiştim 18 yaşında çok istedim ama lisans alamadım
Ailem çok düşmedi üstüne
Şu an çok pişmanım
Az biraz ilgilendim o bile bacaklarimin uzun olmasi kaslarımi şekillendirdi inan.
27 yaşındayım ben yapamadım tam olarak ama sen yap okur mi..sor araştır bul..

Ben de 12 yasinda okulda basladim sonra lisede kulube gittim ama okul yuzunden biraktim.Voleybolu cok severim ama iyiki birakmisim cunku yukselmem icin cok ama cok calismam dersleri sallamam gerekti.Zaten cok nadir cikiyor.Ben universitemin takiminda oynamayi dusunuyorum hobi niyetine.Bence eger sinav vaktinde falansan hic bulasma universitede gidersin.Lisans alirsin yine korkma 18 yas siniri yoktu en son yani bosver ve 17 yasindan sonra yukselmen imkansiz gibi bir sey kulupler kucuklukten aliyorlar seni uzmek istemem ama hani yasamis biri olarak gercekleri soylemek istedim

Peki üniversite takimlarinda profesyonel olmak sartmi?Yani lisans gerekmiyor dimi üniversite takımlarında? Mesela ben istesem üniversiteye gidince takima girebilirmiyim?

Peki üniversite takimlarinda profesyonel olmak sartmi?Yani lisans gerekmiyor dimi üniversite takımlarında? Mesela ben istesem üniversiteye gidince takima girebilirmiyim?

Kurs olarak baslarsin ama hic bilgin yoksa direk takima almazlar tabi gelisir girersin

Kurs olarak baslarsin ama hic bilgin yoksa direk takima almazlar tabi gelisir girersin

Yok biliyorum.Dedim ya voleybola ilgiliyim diye :) Hergun mac izliyorum.Voleybol ile ilgili terimleride biliyorum.Bilgili sayilirim.Tabi bi kulupte oynamanin ayri bir yeri var ama gecti artik.Umarim üniversitede bi takima girerim cok istiyorum cunku.Neyse verdigin bilgiler icin tesekkur ederim :)

profesyonel olarak başlaman zor olabilir yaştan dolayı ancak elbette eğitim almanda kurslara gitmende sorun yok. iyice araştırmak lazım. tutkunu korumaya devam et. :)

Terimler falan cok onemli degil aslinda yani teorik bilginin pek onemi yok onemli olan pratik :) Rica ederim ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…