Voit Nordic Walker

kristal18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
20
0
arkadaslar bu alet hakkında bilgisi olan veya kullanıpta memnun kalan varmı :? $Voit Nordic Walker.jpg bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
bu alet benimde dikkatimi çekti.voit mağazsaında görümüştüm,.

kullanan varsa yorum yazsın,ben de merak ediyorum.

bu alet benimde dikkatimi çekti.voit mağazsaında görümüştüm,.

kullanan varsa yorum yazsın,ben de merak ediyorum.
canım ben aldım kullanıyorum 1hafta oldu ilk günle bacaklerim cok agırdı kullanırken cok yavaş kullanacakmışsın kademeyide en düşük seviyeye getirip yarım saat kullanabilirsın vucudunun her harafı hareket ediyor daha yeni kullanızcıyım dikkat edilmesi gereken kurallar var yavaş yavaş 2o dak.ka hızlı olursa kas yakmaya başlarmiş ve kas oluşurmuş zorlamadan yemekten 2saat sonra kullanan arkadaşlarda varsa bizle paylaşırlarsa cok iyi olacak inşallah yazarlar

canım ben aldım kullanıyorum 1hafta oldu ilk günle bacaklerim cok agırdı kullanırken cok yavaş kullanacakmışsın kademeyide en düşük seviyeye getirip yarım saat kullanabilirsın vucudunun her harafı hareket ediyor daha yeni kullanızcıyım dikkat edilmesi gereken kurallar var yavaş yavaş 2o dak.ka hızlı olursa kas yakmaya başlarmiş ve kas oluşurmuş zorlamadan yemekten 2saat sonra kullanan arkadaşlarda varsa bizle paylaşırlarsa cok iyi olacak inşallah yazarlar

teşekkür ederim.
yeni aletiniz hayırlı olsun.
demek memnunsunuz.
buna sevindim.

X