arkadaşlar voilada bu tonlardan birisini kullanp kapaktaki sonuca yada bu sonuca yakın sonclara ulasan varmı çok hoşuma gitti hemde voila biraz hesplı)
canım şunu sana belirtiyim 2 gündür voila ile ilgiliyim..
o sarı renkteki ambalaj üzerindeki..saç rengi çıkmıyor..
sarı ambalajı yeni yapmışlar...beyaz ambalajdaki renk ne ise kadının sac rengi o çıkıyor..sarı ambalajdaki renge aldanmayın benim gibi
sarı ambalajın açılış kapagında küçük beyaz kutunun kadını vart markete gidince anlarsın canım...
boyalar tutmuyor diyenlerde var..uygulanış şekline göre bakılıp alınmalı herzaman boyalar..şema olarak gösteriyorlar...şu saca şu sonuç vs..
benden bu kadar ..
hmm banada sarılar aldatıcı gıbı geldi baksana küllü kumral diyo ama ne kdr açık duruyo .. tşkkrlr tatlmmm off kşke değiştr beni değiştrrr voilaaaa olsa
dediğim gibi sacım röfleysdi koyu sarı boyadım..çok koyu oldu.ç.hemen altın sarısı aldım..röflelerim açıldı diplerim koyu bakır gibi tuttu sanki ama güzel oldu..
ben voila nın 7.0 kumral rengini aldım sarı paketi. saçlarım kahveydi ama dipleri hafif açıldı uçlara doğru bi değişiklik olmadı. boşuna boyamış oldum..şimdi saçımın rengini açmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum