vodafone online işlem merkezi kullananlar lütfen yardım edermisiniz.acil:(

narinnn34

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
6
0
6
İstanbul
kızlar baslıkda dediğim gibi oraya şifre alıp girer isem geçmiş konuşmaları görebılırmıyım içerikden bahsetmıyorum saat dakıka ve konustugu numara .numaralar çıkarsa eğer o numaraları geçmişten yani vodafone nın sıtesınden geçmişi silinebilirmi? ltfen acil

canım onları siteden göremezsin..o bilgileri sadece müşteri hizmetlerini ararsan yardımcı oluyorlar..bir kaç gün içinde e-mail adresine doküman olarak gönderiyorlar ;) ve sanırım sadece 3 aylık doküman gönderiyorlar daha öncesi yok..

geçmiş konuşmaları tarihine süresine kadar öğrenirsiniz. döküman olarak çıkıyo. ama silinebilir mi onu bilmiyorum.

Fatura hat detayında
hangi saatte kaçar dk yapılan tüm aramaların smslerin
dökümanını görürsünüz

ayrıca vodofone sitesinde online self servis girişinden ulaşabilirsin dökümana

Son düzenleme:
internet sitesinden bütün detayları görebilirsin cnm..sms konuşma internet kaydı vs hepsi görülebilir.ancak silme işlemi yok.müşteri hizmetlerine mail atmıştı bi arkadaşım son bikaç ayı silmek için..silinemez diye cevap vermişlerdi..herşey görülebiliyor ama silinemiyor. he birde sana gelen çağrılar yada msjlardan ziyade senin attığın msjlar ve yaptığın aramalar görünüyor.diye biliyorum ben.

silemez diye biliyorum çünkü bende giriyorum bazen fatura detayıma bakmak için silme ile ilgili bişey görmedim
teşekkür ederim canım oh be 1 aydır adama boşu boşuna eziyet ettim günahına girdim .evliliği bile bitirecektim .vodafoneyi aradım .onlarda değiştiremezssin dediler.off nasıl ben affedirecem kendimi

şüphelendiğin şeyle karşılaşmamana sevindim.. Allah kimseye öyle bişey yaşatmasın.. bundan sonraki durumu toparlamak sana kaldı.. tatlı dille her şey yoluna girer inşallah..

teşekkür ederim canım oh be 1 aydır adama boşu boşuna eziyet ettim günahına girdim .evliliği bile bitirecektim .vodafoneyi aradım .onlarda değiştiremezssin dediler.off nasıl ben affedirecem kendimi

içinin rahat etmesine sevindim ama eşinle durumunuza üzüldüm.. bazen yargısız infaz yapıyoruz maalesef eşlerimize güvenmiyoruz bu konularda haklı olsalar da şüphelerimizden dolayı güvenmiyoruz onlara.. sonrada yıpranıyo işte ilişkiler.. en kısa zamanda düzelirsiniz inşallah arkadaşım :)

kızlar baslıkda dediğim gibi oraya şifre alıp girer isem geçmiş konuşmaları görebılırmıyım içerikden bahsetmıyorum saat dakıka ve konustugu numara .numaralar çıkarsa eğer o numaraları geçmişten yani vodafone nın sıtesınden geçmişi silinebilirmi? ltfen acil

Güncel Görüşme Detayı diye bi bölüm var, hangi numara ile görüşme yapıldığı yada sms gönderildiği yazıyor, görüşme saati ve süresi yazıyor. Eğer bunu soruyosanız mümkün. Ama silmek sözkonusu değil.

canım onları siteden göremezsin..o bilgileri sadece müşteri hizmetlerini ararsan yardımcı oluyorlar..bir kaç gün içinde e-mail adresine doküman olarak gönderiyorlar ;) ve sanırım sadece 3 aylık doküman gönderiyorlar daha öncesi yok..

yanlışınız var süre sınırı yok . isterse 6 ay öncesininki bile çıkar. mail adresine göndertebilirsiniz . beklemeni,ze gerek yok talebinizi iletirsiniz ve anında mail olarak yollarlar

Back
X