Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar baktım gözüküyor.eşimin aradıgı mesaj attıgı ..peki aralarından bazılarını sıılme şansı varmı ? silebilirmi
arkadaşlar baktım gözüküyor.eşimin aradıgı mesaj attıgı ..peki aralarından bazılarını sıılme şansı varmı ? silebilirmi
teşekkür ederim canım oh be 1 aydır adama boşu boşuna eziyet ettim günahına girdim .evliliği bile bitirecektim .vodafoneyi aradım .onlarda değiştiremezssin dediler.off nasıl ben affedirecem kendimisilemez diye biliyorum çünkü bende giriyorum bazen fatura detayıma bakmak için silme ile ilgili bişey görmedim
teşekkür ederim canım oh be 1 aydır adama boşu boşuna eziyet ettim günahına girdim .evliliği bile bitirecektim .vodafoneyi aradım .onlarda değiştiremezssin dediler.off nasıl ben affedirecem kendimi
kızlar baslıkda dediğim gibi oraya şifre alıp girer isem geçmiş konuşmaları görebılırmıyım içerikden bahsetmıyorum saat dakıka ve konustugu numara .numaralar çıkarsa eğer o numaraları geçmişten yani vodafone nın sıtesınden geçmişi silinebilirmi? ltfen acil
canım onları siteden göremezsin..o bilgileri sadece müşteri hizmetlerini ararsan yardımcı oluyorlar..bir kaç gün içinde e-mail adresine doküman olarak gönderiyorlarve sanırım sadece 3 aylık doküman gönderiyorlar daha öncesi yok..