Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Vizon rengi koltuklarım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

pembeortanca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
701
215
arkadaşlar vizon rengi koltuklarım var bunları 3 yık önce almıştım .salonum küçük olduğu için koltuklarım büyük olduğu için bir tane 3lü bir tane 2li bir tane de tekli aldım koltukları..şimdi ev değiştireceğiz ve salonum çok büyük bir tane daha tekli almam lazım ama koltukları artık üretimi durmuş .ne yapsam 2 tane tekli Berjer mi alsam ne renk alsam karar veremiyorum.grnellikke modern ve sade tarzları seviyorum bir de kırlent olarak ne renk önerirseniz koltuklarım aşağıdaki linkte.yardımcı olursanız çok Mutlu olurum

Eklentiler

• image.png
    136,9 KB · Görüntüleme: 378
Berjerinizi koltuklarınız rengine yakın bir renk alın ve çogu renkli Berker'lerin Moda'sı geçiyor kırlentleriniz ile sıkıldığınızda istediğiniz rengi uygularsınız

Ben de öyle düşünüyordum emin olamıyordum. aynı renkden Zaman'la sıkılabilirim gerçekten..kırlentleri sıkıldıkça değiştiririm,, çok teşekkür ederim...

Benim köşemde vizon rengi bu koltukların biraz daha açığı gibi ben berjerimi lacivert tercih ettim tülümü beyaz yan fonlarını somon rengi yastıkları da krem açık mavi tonlarında kullandım oldukça ferah oldu öneririm

bu koltuklarınmı üretimi durmuş benim eşim Doğtaş ürünlerini taşıyor türkiyenin dört bir yanına
ben halavar diye biliyorum ama yinede bir sorarım

Çok teşekkürler arkadaşım çok sevindim bu habere :)) ben de takım bozulacak diye üzülüyordum çok güzel bir takım ben de severek kullanıyorum hiç leke tutmuyor tekrar teşekkürler
faydam olduysa nemutlu
evet eşimde öyle diyor kumaşları çok güzelmiş ben henüz yakından göremedim inşallah bizde alabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…