Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vizeye giremezsen derslerin 0 düşer. Vizesiz %30 finalin @70 alınacak 70 alsan da kurtarma şansı düşük olur daha yüksek alman gerek.sonuçta 70 alsan 70 dusmeyecek.Kızlar vizeye giremezsek finalden 70 almak gerekiyormuş su an sınava girecegim sehirden farklı bi şehirdeyim ve girememe ihtimalim var benim gibi vizeye giremeyen arkadas oldu mu daha önce hiç
girebildiniz mi. vizeye girmeyip finalde her dersten 70 alsanız her dersin ortalaması 49 oluyor, tam sınırda yani, 70 yerine 75 alsanız geçmeniz için yeter herhalde.Kızlar vizeye giremezsek finalden 70 almak gerekiyormuş su an sınava girecegim sehirden farklı bi şehirdeyim ve girememe ihtimalim var benim gibi vizeye giremeyen arkadas oldu mu daha önce hiç
girebildiniz mi. vizeye girmeyip finalde her dersten 70 alsanız her dersin ortalaması 49 oluyor, tam sınırda yani, 70 yerine 75 alsanız geçmeniz için yeter herhalde.
Evet girdim mecburen riske atamadım ve acil bi şekilde yetiştimsinav icin yer degisikligi sinavlardan sonra oluyor belli bir süresi ve tarihi var onun.
anadolu üniversitesi ise büt yokben de vizelere giremeyecem sanirsam final olmasa bile butte gecermiyim acil cevap verebilir misin
35 geçme notu değil çan eğrisine dahil edilme notu eğer bütün öğrencilerin notu düşük olursa 35 ile geçilir,ama çan eğrisi yükselirse 50 ilede kalınır.Vizeye bende girmedim sehir değişikliği yüzünden yapmistim ama telden yaptığım için olmamış, ortalama 35 olursa dd yle geçiyorsun benim 2 dersim vardi...yani ben oyle biliyorum yanlış mi
Anladım benim bikac dersin geçmişine baktimda o yüzden dedim genelde ortalama yüksek olmuyor ki:))35 geçme notu değil çan eğrisine dahil edilme notu eğer bütün öğrencilerin notu düşük olursa 35 ile geçilir,ama çan eğrisi yükselirse 50 ilede kalınır.
geçen sene yükseldi :) mesela bazı bölümlerde.Anladım benim bikac dersin geçmişine baktimda o yüzden dedim genelde ortalama yüksek olmuyor ki:))
Hangileri mesela:) ya benim 2 dersim var ,geçen sene yükseldi :) mesela bazı bölümlerde.
işletme,kamu,maliye vs mesela 35 çıkmadan önce çan eğrisi alt sınır 25 ti o zamanlar 80 üstü aa bile düşüyordu not ortalması düşük olduğu için ama geçen sene 90 olup aa alamayanlar oldu.Hangileri mesela:) ya benim 2 dersim var ,
Bu seferde çalışmıştım ama giremedim cok zor diyorlar sorulara bakacam ne yapardım diye,finalde bakalm hic olmadi birinden geçsem tek ders sansi var
:) ah canim ben cocuk olduktan sonra zaten hep aa lari unuttum.. bende 35 demem mesela genelde dd aldiklarimda 35 üstü ama kaldıklarımda 35 alti ondan 35 olursa gecerim demsitim:) maliyet muhasebesi ve işletmelerde sosyal sorumluluklar bu iki dersim kaldi inallah finalda biseyler olurişletme,kamu,maliye vs mesela 35 çıkmadan önce çan eğrisi alt sınır 25 ti o zamanlar 80 üstü aa bile düşüyordu not ortalması düşük olduğu için ama geçen sene 90 olup aa alamayanlar oldu.
bu sınavda bence çok kalan olacak 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor artık o yüzden çan eğrisi düşebilir düşerse 35 ilede geçilir o zaman.35 altı zaten direk ff 34.99 bile bırakıyorlar.:) ah canim ben cocuk olduktan sonra zaten hep aa lari unuttum.. bende 35 demem mesela genelde dd aldiklarimda 35 üstü ama kaldıklarımda 35 alti ondan 35 olursa gecerim demsitim:) maliyet muhasebesi ve işletmelerde sosyal sorumluluklar bu iki dersim kaldi inallah finalda biseyler olur