Vizelerden bunalan hatta çıldıran arkadaşlar var mı aranızda?

:içelim: son sınıftakilere + 1 kişi de ben...Bakalım inş. bitiririz hepimiz bu yıl kızlar.

Pazartesi başlıyor benim vize işkenceleri..çalışmaya çalışmakla bile yoruluyor insan. Hele de benim gibi kimya okuyorsan insan az bu delikafadulden laelaelaelaelae hale geliyor

benımkıler bugun bıtttıı
ıkı haftadır surunuyordumm rahata kavustumm gamyoncuiremsu

bence aklına da getirme canım.

hatta son vizeler olması seni motive etsin, ben kendimi böyle motive ediyorum yerimseniben

2 ay sonra bugünleri unutucaz

gidişim muhteşem olsun diyorsun haa:roflol: evet böyle motive etmemiştim kendimi..teşekkür ederim:)

vizeleri bitiren arkadaşlarımın gözü aydın..yeni başlayacak bizlere de kolay gelsin.

aslında bu vizeleri de gün gelir; özleriz .Sonuçta bu yıl inşşşşşşşşşş son vizelerimiz olacak.

sinavlari degilde hatta iki saat sonra sinavim olmasina ragmen bunu diyorum okuldan cok bunaldim artik. tezimdende sunumlardan da bunaldim.

yalan yaa hep diyorlar ya üni ye kapağı at rahatlarsın diye...gelip görsünler halimizi nelerle uğraşıoruz.... kafamçokkarıştı

kızlar vizelerin bir haftasını çok şükür atlattım 5 sınav bitti beş sınav kaldı..geçen cumadan beri çalışma modundayım...annemler sağolsun yemek getirdiler de yemek derdinden kurtuldum bakmam gereken bir ev bir koca var bunca sınavın yanında:KK43::KK43::KK43:artık son vizeler;pazartesi salı yı atlattım mı dönem uzatacak hoca modundakiler yok gerisi kolay ama salı akşamına kadar uyku yok..dün gece uyuyorum kalkıyorum bir an korkuyla özbekistanı ezberlemeyi unuttum kalkmam lazım diye..nasıl etkilenmişim :KK43:.(hepimize Allah kolaylık versinn

son sinif evet ama sagolsunlar canimzi cikartiyolar dun bi odev teslim ettim 45 sayfaydi. tum gece onunla ugrastim, cizim hep. insan daraliyo bi yerden sonra.

aynen sanki hocalar biz bitirmeyelim diye uğraşıyorlar 4 senedir ilk defa bu kadar zorlanıyorum hep zordu ama bu sene üstün bir performans göstermemize rağmen bırakmak için uğraşıyorlar.geçen dönem bütünlemelerde hoca sınavkağıdına not düşmüş mezuniyet isteyen arkadaşlar.,gerekli bilgileri yazın şeklinde ve elimizde olmayan derste zikredilmeyen bir konu soru olarak karşımıza geldi neyymiş araştırmacı olunacakmış.konuların dip notunda varmış bu konu..gittik konuştuk bölüm başkanı ile geçtik çok şükür...şu anda elimde 100 sayfa var salı günkü sınavım için hepsi sayısal bilgi ,sosyo ekomomi ama nedense ben tarih okuyorum ..akıl fikir versin bu hocalara Allahhihoyyythihoyyyt

ya nedir bu son sınıfların çektiğikafamçokkarıştı ben de sizler gibiyim kızlar feci zorlanıyorum.. sürekli ödevlerle uğraşıyorum:eek:klava:. bıktırdılar artık

kızlarrr benimde son 3 kaldı
çok mutluyum
öyle yada böyle geçiyo ama iyi notlarla geçeriz hepimiz inşallah
başarılar hepimize

son üç kaldı kızlar benimde ama geçen pazartesiden beri ne doğru dürüst uyku ne bir şey...sınavlarım öğleden sonra ikibuçukta Allahtan akşam gelip uyuyorum ...gece sabaha kaar çalışıyorum bir saat uyuyorum tekrar uyanıp on ikiye kadar çalışıyorum sonra sınava gidiyorum..Allah yardımcımız olsun valla

oh be kurtuldum artık:) böyle mutlu da gözüküyorum ama hiçbir vizemde umduğum gibi geçmedi, ortalama bi not alırım almasına da ... neyse aza tamah etmeyen çoğu bulamaz, umudumuz finallerkafamçokkarıştı

X