Vizelerden bunalan hatta çıldıran arkadaşlar var mı aranızda?

Canım meslektaşım bende vizelerle uğraşıoom burdahihoyyyt Çağdaş Dünya Tarihinden sınavım yazıcılık dersinden de sunumum var-tatlicadiarzu-

tam da içinde bulundugum durum -tatlicadiarzu- su haftayı nasıl bitirdim hatırlamıyorum kitaplara gömülmüş kafamdaki saçımı başımı yoldum çalışırken..bu hafta bitti ama haftaya 3 sınavım daha warsenağlama sınavlara kadar keyif yapıyorum sora sınav zamanı sabahlara kadar çalışıyorum bu huyumu hiç sevmiyoırum:mymeka:

tamda vize sınavlarıa calısırken bi kacamak ara vermiş kkda dolasırken bu konuyu gördüm:1closedeyes:

allahım ders calısmak bukadarmı zor gelir... normalde sabaha kadar uyanık kalabilen ben uykusuzluktan bi hal oldum :emir_bebek: uyku modu sarmıs durumda.... :eek:

sınava girmiş arkadaslara gecmiş olsun.. daha benim gibi başlamamıs olanlarada allah yardımcısı olsun arkadaslar.. herkese basarılar....

ay konuyu görür görmez daldım kızlarr... bıktım vallaha ben bitttim okul bitmediii :roflol: ama yarınn sonn yuppiii sositososito

kıslarrr vize demeyin lütfen bu hafta 3 tane sınavım var ve hala çalışmaya başlamadımm... nasıl bitcek bu okull yaaa.. off :KK43:(

ogleden sonra sınavım var kızlar son senem alta ders kalmaması ıcın elımden gelenı yaptım gece bakıyorum notlara hıc bır sey anlamıyorum en az yuzsayfa ezberlenecek konuuu ......bolşevik ihtilalai sosyalizm faşizm adolf hitler nazi partisi ,,,musssolinniiii daha sayıyyım mı anlayın ki iğrençççççç sıkıcııııııııııı bunaltıcı konuların hepsı var bakalım bos kagıt mı verıcem

yaa benımde bugun bıttı cok sukur

son sınıfım

bıtırmeye calısıyorum bu senee :jeyyar:

nasıl görmemişim bu konuyukafamçokkarıştı içimi dökeyim bende:içelim:

bunalmak ki hemde ne bunalmak...daha başlamadan bunaldım ben.:tomato: pzt. başlıyor benim vizelerim. ödevler, sınavlar bıktım artık hepsinden. son sınıftayım bitirmeye çalışıyorum bunun stresi yedi bitirdi beni laelaelaelaelae

Son düzenleme:
ah ahhhh, derdimi deşti bu başlık...

benimde son senem, hatta dönem diyelim artık kaydirigubbakcemile2 bu hafta başlıyo benimde yaa

haftasonunu iyi değerlendirmek lazımmmmm

rabbim hepimizin yardımcısı olsun

gerçekten çok son sınıf varmış, umarım bir an önce bitiririz:Saruboceq: sürpriz istemiyorum hiçbir şekilde:roflol:

amin canım amin:Saruboceq: aklıma getiriyorum da bazen çok kötü şeyler yapardım herhalde bu durumdakötükedihüso cidden allah korusun ya...

baya son sınıf var sanırımm
umarım kurtuluruz bı an önce =)

:içelim: son sınıftakilere + 1 kişi de ben...Bakalım inş. bitiririz hepimiz bu yıl kızlar.

Pazartesi başlıyor benim vize işkenceleri..çalışmaya çalışmakla bile yoruluyor insan. Hele de benim gibi kimya okuyorsan insan az bu delikafadulden laelaelaelaelae hale geliyor

X