Vizelerden bunalan hatta çıldıran arkadaşlar var mı aranızda?

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
ogleden sonra sınavım var kızlar son senem alta ders kalmaması ıcın elımden gelenı yaptım gece bakıyorum notlara hıc bır sey anlamıyorum en az yuzsayfa ezberlenecek konuuu ......bolşevik ihtilalai sosyalizm faşizm adolf hitler nazi partisi ,,,musssolinniiii daha sayıyyım mı anlayın ki iğrençççççç sıkıcııııııııııı bunaltıcı konuların hepsı var bakalım bos kagıt mı verıcem

hayırlısı olsun canım alnamayınca anlamıyor insanbenımde ilk senem fizil ve elektronik derslri var çok karışık

ah ah hiç sormayın.. millet dersim boştu diye izmire gelirken benim sınavlarım başlamıştı ki hala daha devam ediyo benneyaptımki bide üstüne ödevler eklendi şimdi ama ben pek çalışmıyorum son zamanlarda performansım çok düştü eskisi gibi çalışkan değilim :1no2: bıktım ya oooffff :a015:

Ahhhh ahhh ben de deli olucamm bugün biyokimya sınavım vardıı.Böle soru sorulmazz ya..zilyonn tane soruuu soru sormuşlarr..her soru sadece 1-2 puann yaz yaz bitmioooo..off off daha bi sınavım daha var cuma günüüü ve kafayı yicemmm ayy şu cuma da geçse bitse de şu vizeler sonrasıı şölee güzelll bi ohhh çekelimmm....

Son düzenleme:
ben işletme okuyorum kızlar beklemediğim sınavlar iyi geçti ama sonuçlar nolcak hadi hayırlısı
hepinize başarı ve bol şanslar(sorulan soruya çalışıp çalışmamanızda şans önemli bence)

benim önümüzdeki hafta başlayacak yandımm....

ah ahhhhh benim de taaaaaaaaaaaaa haftaya perşembe biticekkkk sırasıyla Rusya tarihi ,Cumhuriyet dönemi dış politika,Çağdaş Türk Dünyası,Osmanlı Diplomatikası ,Devlet Geleneği derslerinden sınavlarım varrrr ayyy yazarken biğle ne kadar bunaltıcı böööööööööööööööööööö:tomato:

benim ayın 1inde var bir tek..ama o da çookk zor...şimdiden başladım çalışmaya kalmaması lazım çünkü bu sene zaten uzatmalı senem..ekonometri okuyorum ben maalesef

Canım benim ben de bıktım vizelerden!
Lanet olsun bir buçuk yılım kaldı. Bitsin istiyorum artık şu sınav faslı!

çok şükür finallerde bitti kızlar. yaşasın tatil :) 1 aylık tatilim var benim çektiğim eziyete az bile. lanet olasi bi bitsede kurtulsam su stresten 1 yıl 154 günüm kaldı mezun olmama.:) saydım oturup deli gibi.düşünün bu delinini halini:):):)

benim bittii finaller amaaa....bütünlemeye kalmaya alışık olmayan bünyem ....uyuzz bir öğretim görevlisinin 70 dakikalık sınav süresi yerine 30 dakikada kağıdı almasıyla 55 puanla kaldım........ama kağıdı bomboş olan sırıtıp duran bir bayan dersten geçtiiiiiii adalet bu mu ben büte alışık değilim 4 senedir kalmamışım.

70 dakika olan bi sınav nası 30 dakikada biter ya..hem de final yani..ne hakkı var ki buna..hakkınızı arayın, şikayet edin..asistandır kesin..nefret ederim asistanların gözetmenlik yapmasından takıntılı oluyorlar!!

ben hiç şaşırmadım kağıdı boş olan birinin geçmesinden..neler dönüyo ya...sen çalış,i sabahla..öteki yan gelip geçsin..inanılmaz sinirim bozuluyo ama yapacak bişi yok bu durumda..böylesine büyük bir haksızlık olamaz ya!!! Allah'a havale ediyorum artık..

sanada çok geçmiş olsun canım..sıkma canını artık olan olmuş..BÜT'de inş rahatlıkla geçersin..başarılara.s

finallerden değilde hocaların garip sorlarından bunaldım -tatlicadiarzu-
derste hiç uğraşmadıkları problemlerin daha zorlarını ödev diye veriyolar
bende bunu çözücem diye uğraşıyorum kafamçokkarıştı neyse bitirdim sayılır zaten...

Son düzenleme:

kuzum maleseff butunlemelere gırdım ve yıne 30 dakıkada aldı kagıdımızı...ama geçtimm şükürler olsun kiii....ama bir hocamız var iktisat mezunu hasbel kader bolumumuzde yuksek lısans yapmıs..ve oğretım uyesı su an...en karmasık derslerden bırı olan cagdas dunya tarıhı dersıne gırıyor...bu konuda her hangı bır akademık calısması da yok netten buldugu sacma sapan fotokopılerı bıze verdı ve fınale bır kaç gun kala toplasanız bır ansıklopedı kadar...neyse herkes bu kadar kısa surede ezberlenmeyecegının farkına vardı yazdı cızdı fınalde az bıseyler ....butunlemede ıkıncı oğretımlerle bırlıkte tam ıkı sınıftık......veeeeeeeee bıze butunlemeden once dedıkı ben sızın yerınızde olsam vıze fınal bırıncı ıkıncı oğretıme ne sormnusum oturur onlara calısırdım dedı bız naptık ne var ne yok calıstık...bır suru devlet ıstatıstık bılgıler vs vs bır ansıklopedıyı bı kac gun ıcınde ezberledık:.....veeeeeeee bır tane bıle vıze fınalde sordugu sorulardan sormadı hatta bıze verdıgı fotokopılerde kı konulardan bıle sormadı.(bır soru vardı bılmece gıbı hocam barı ıpucu verın dedık sınavda belkıde bıldıgımız konudur dedık bıze yanlıs bılgı verdı ve bız bahsettıgı konuyu yazdık.....
ve kısacası 4.sınıfım bugune kadar butunleme yuzu bılmem etmem.......butunlemeden de gecemezsem kı hayatta gecırmez o adam okulum uzadı......
ama ne duydum 5.sınıf olanlar vardıı butun derslerde kopya ceken son gun gelmıs sınava 5.sınıf olmus tek bır derse calısmayan bolum baskanı onlar ıcın hocayla konusmus ve gececeklermıs.....sonra yakın bır arkadasım kaldı bır dersten bolum baskanı ben hocanla konsuurum gecersın demıs....bu nasıl adalet yaaaa....ozaman hepımız adına konusulsun .....ben neden bu kadar calsııtıgm halde okulum zuuzyorda ıkı ha ha kıkı yapan okul bıtırıyor......
sıkayet etsek hocaların hepsı tavır alır okul bıtırmek hayal olur ellerınde bızı resmen oynatıyorlar .....benı bırakan hoca gercekten bolum mezunu olsa akademık calısmaları olan bırı olsa benı bıraksa amenna ...asla bıze verdıklerını kendı bıle ezberleyemez.....ve bır cok ogrencının numarası mısal 30 onla notunu karsıtırıp 30 verdıgı var ..defalarca bu yasanmıs...artık okullARda bıle cazıbesını kullananan oıkul bıtırıyor calısan degıl

ikinci dönem başlıyor... vize,final......gene bi koşuşturmaca..hepinize kolay gelsin kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…