• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vizeler varrrrrrrrrrr,finale nasıl?

ohh4

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
217
1
16
Konya
kızlar açıköğretimin yarın vizelerine gircez herkese başarılar
bu arada 3 haftalık ara var finale çalışmak için nasıl yetiştireceksiniz:(programlar,ders çalışm tekniklerinimizi paylaşalım

Benim erkek arkadaşım sınava 1 hafta kala çıkmış soruları basıp sadece onlara çalışıyordu. Hiç ders bırakmadan bitirdi okulu :)

iyiymiş:)ben de çıkmış sorulara bakıyorum ama zor ya bölümü ne?
İşletmeydi onun, ezberliyordu o zaten cevapları öyle konuyu anlamaya çalışmıyordu:D

İşletmeydi onun, ezberliyordu o zaten cevapları öyle konuyu anlamaya çalışmıyordu:D

hımm benim dersler ağır geliyor bana ya birde evliyim stres 2 ye katlıyor eşim de okuyor ohh yani:)))ben de sağlık kurumları işletmeciliği okuyorum bi ölüm ya aöf ye küfürlerim,her gün o derslere başlamadan bi posta ağlamalarım off off:((((

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

çıkmış sorulara çalışıp geçme kredili sisteme geçmeden önceydi maalesef. şimdi işleri iyice zorlaştırdılar. aslında iyi oldu. üniversite okuyoruz sonuçta.

yetiştirme konusuna gelirsek kaldığımız yerden devam çalışmaya. yetişiyor zaten.

ben atandığımı öğrenince sitresten çalışamadım işe başlayıncada öle salladım sayısal loto oynadım hep:D

Ben çok zorlandım vizelerde resmen giriş kısmından 2şer soru sorulmus cok ayrıntı vardı :((
4haftanın bu haftasını dınlenmeye sonra da kalan 4er üniteyı bıtırmeye karar verdım ..
Bir de Murat yayınlarının soru bankası cok guzel testlerden önce 1-2 sayfalık özetlerı de koymuslar ,
çok hoş olmus..işinize yarar bence almanızı tavsıye ederım...

Back