• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vize serbestisi 1 Temmuz'dan itibaren...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Dışişleri yetkilisi: Vize serbestisi 1 Temmuz'dan itibaren...
Bir Dışişleri yetkilisi, Türkiye ile Avrupa Birliği arasında imzalanan anlaşmalara ilişkin önemli bilgiler verdi.
Sitene Ekle
Bir Dışişleri Bakanlığı yetkilisi, Avrupa Birliği (AB) ile imzalanan anlaşma çerçevesinde vize serbestisinin 1 Temmuz'dan itibaren uygulanmasının beklendiğini açıkladı.

BloombergHT'de yer alan bilgilere göre, ismi açıklanmayan bir Dışişleri yetkilisi, Türkiye ileAvrupa Birliği arasında imzalanan anlaşmalara ilişkin önemli bilgiler verdi.

http://www.milliyet.com.tr/disisleri-yetkilisi-vize/ekonomi/detay/2213632/default.htm

Adamlar mültecileri bize itelediler, biz mültecileri vatandaş yaptık, adamlar vizeyi kaldırdı, bizim mülteciler Avrupaya akın etti, sonra adamlar onları bize gönderdi, sonra biz..... alacakaranlık kuşağı gibi :27:

neyse üstünüzü sıkı örtün, havalar dengesiz malum çarpar :27:

Bari bir hayırları dokunsun da vizeleri kaldırsınlar :D

İçime oturuyor 270 TL vize parası vermek :D Evrak toplama da cabası.

BloombergHT'de yer alan bilgilere göre, ismi açıklanmayan bir Dışişleri yetkilisi, Türkiye ileAvrupa Birliği arasında imzalanan anlaşmalara ilişkin önemli bilgiler verdi.

İsim açıklanmamışsa ilerde yalanlanabilir. Bizzat Dışişleri bakanı açıklamamış, üstelikte muğlak, vizenin kaldırılmasını unutun şimdilik, üzgünüm S shot evraklar ve vize parasına bir süre daha devam :KK14:

İsim açıklanmamışsa ilerde yalanlanabilir. Bizzat Dışişleri bakanı açıklamamış, üstelikte muğlak, vizenin kaldırılmasını unutun şimdilik, üzgünüm S shot evraklar ve vize parasına bir süre daha devam :KK14:
Hayallerimi yıktın Mune.
4-5 günlük tatil için vize parası vermek koyuyor valla :(

Hayallerimi yıktın Mune.
4-5 günlük tatil için vize parası vermek koyuyor valla :KK43:
Üzgünüm bu fenalığı sana yapmak istemezdim ama isim olmayınca pekte itibar edemiyorum böyle haberlere, dışişleri bizim bilgimiz dışında bir açıklama yapılmış, bakanlık çalışanının söyledikleri bakanlığımızın resmi açıklaması değildir diyebilir, olmuştu eskiden, yine olabilir :KK43:

Artık çıkarsa vize serbestisi zımbırtısı gideriz biz de, çıkmazsa otururuz totomuzun üstüne. Risk budur bebişim :KK53:
Vuu :D
Ben de haftaya başlayacağım evrak toparlama işine.
Bari uzun verseler schengeni de kaçsam aralarda başka yerlere de :( viş mi lak.

Vuu :KK70:
Ben de haftaya başlayacağım evrak toparlama işine.
Bari uzun verseler schengeni de kaçsam aralarda başka yerlere de :KK43: viş mi lak.

Şirketin vize işlerini yapan bir firma yok mu?
Biz gideceğimiz zaman onlara verşyoruz hallediyorlar. Süreyi falan da kafalarına göre uzatabiliyorlar. Nereye gidiyosun?

Şirketin vize işlerini yapan bir firma yok mu?
Biz gideceğimiz zaman onlara verşyoruz hallediyorlar. Süreyi falan da kafalarına göre uzatabiliyorlar. Nereye gidiyosun?
Yok bizde kadrolu çalışan var vize için, o da kendi özel işlerimiz için olmuyor.

İtalya-İspanya-Portekiz yapıciim inşallah :KK53:

De get manyak. 30 yaşımda üç ülke var benim cebimde. :KK61:
Ben de revize edip 35 yaşımda 35 yapayım bari biraz vakit kazanayım diyorum.
Hayır gitmek istediğim ülkeler de uzak, zor ve ulaşımı pahalı napıcam bilmiyorum :D Bir insan niye İzlanda'ya, Kenya'ya Botswana'ya gitmek ister ya :D

Ben de revize edip 35 yaşımda 35 yapayım bari biraz vakit kazanayım diyorum.
Hayır gitmek istediğim ülkeler de uzak, zor ve ulaşımı pahalı napıcam bilmiyorum :KK70: Bir insan niye İzlanda'ya, Kenya'ya Botswana'ya gitmek ister ya :KK70:
:KK57:
İzlanda ve Kenya tamam da, Botswana neresi, söylerken bile zorlandım:KK70:

Kendimi intihar edeceğim, ben burada Karadeniz bölgesi, Akdeniz Bölgesi gezileri derken yurdum kadınları adını duymadığım, haritada yerini bulamayacağım yerlere gidecek:KK14:

Ahir ömrümde birkaç Yunan Adasına da gitsem olur, memleket gördüm derim :KK70:

:KK57:
İzlanda ve Kenya tamam da, Botswana neresi, söylerken bile zorlandım:KK70:

Kendimi intihar edeceğim, ben burada Karadeniz bölgesi, Akdeniz Bölgesi gezileri derken yurdum kadınları adını duymadığım, haritada yerini bulamayacağım yerlere gidecek:KK14:

Ahir ömrümde birkaç Yunan Adasına da gitsem olur, memleket gördüm derim :KK70:

Ben Kıbrısada razıyım :KK53:

Back