Viyolenin duvar stickersları

herbirisi çok harika canım umarım bende buralarda bulabilirim sence varmıdır denizlide?

herbirisi çok harika canım umarım bende buralarda bulabilirim sence varmıdır denizlide?

öncelikle beğendiğin için teşekkür ederim nurun
bugün ben şok mağazasında gördüm sizin orda da mutlaka şok mağazası vardır
ama şunu da ekliyim benim aldığım fiyatlarda değil oradakiler 20 ytl idi ve yanında daha küçüğünü hediye veriyorlardı bir bak istersen :1hug:

kedicikliyi koridora yaptım bende..

sizinkilerin hepsine bayıldım ama pembe duvar profesyonel duruyor gerçekten.

çok güzeller...ben de yaptırmak istiyorum kirada oturacağım ama çok istiyorum.çıkartınca iz falan kalır mı acaba

ilk baştaki çiçekli olanı ikeadan almıştım fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 29tl filandı...
diğerlerini istanbul-c.tesi pazarından aldım...
kelebekli olan 10 tl diğerleri 2,5 tl canım

bu pazarın tem yeri neresi acaba. kuzene ısmarlarım belki bulursa getirir bana da.

yaaa hepsi birbirinden harikaaa özellikle kelebekli olana bayıldımmm..ben de dün şu meşhur milyoncular var ya onlardan aldım.oturma odasında duvara monte tvnin üstünde kocaman bi çatlak vardı onu kapatmak için dallı güllü bişey aldım..ben doğru düzgün yapıştıramadım pek kapatamadım o ayrı ama çok şirin olduğuna inanıyorumm.bu 50.msgım bu arada sanırım artık ben de foto ekleyebilirim opuyorumnanaktan

hıı söylemeyi unuttummm ben de 1.5 tl'den aldım.. bir de sırf kelebekli olan vardı renk renk boy boy kelebekler.ama ben şimdi viyole'ninkilerden bulmaya çalışıcam.Beşiktaş pazarında da vardı sanki dikkatlice bakmak lazımmm

Ayyy ben de istiyorum bunlardan.İkea uzak bize başka nerede bulurum bunları???
diğer yapı marketlerde de bulabilirsin canım....

çok güzeller...ben de yaptırmak istiyorum kirada oturacağım ama çok istiyorum.çıkartınca iz falan kalır mı acaba
hayır canım kendi yapışkanlılığıyla yapıştırıp çıkartınca iz bırakıcağını sanmıyorum extra yapışkan kullanmazsan tabiki....

bu pazarın tem yeri neresi acaba. kuzene ısmarlarım belki bulursa getirir bana da.
incirli çarşı mağazasının orada canım....
Züper pembe duvardakı cok hoş olmuş ellerine saglık
nerden aldın ?

teşekkürler pembe duvardaki ikeadan canım....

yaaa hepsi birbirinden harikaaa özellikle kelebekli olana bayıldımmm..ben de dün şu meşhur milyoncular var ya onlardan aldım.oturma odasında duvara monte tvnin üstünde kocaman bi çatlak vardı onu kapatmak için dallı güllü bişey aldım..ben doğru düzgün yapıştıramadım pek kapatamadım o ayrı ama çok şirin olduğuna inanıyorumm.bu 50.msgım bu arada sanırım artık ben de foto ekleyebilirim opuyorumnanaktan
teşekkür ederim kırmızılı seninkininde güzel durduğunu tahmin edebiliyorum resim ekle de görelim canım....

hıı söylemeyi unuttummm ben de 1.5 tl'den aldım.. bir de sırf kelebekli olan vardı renk renk boy boy kelebekler.ama ben şimdi viyole'ninkilerden bulmaya çalışıcam.Beşiktaş pazarında da vardı sanki dikkatlice bakmak lazımmm

bak bakalım canım bulabileceğini düşünüyorum

çin malı stickerlardan değil mi bunlar? duvarda çok parlıyor ışık vurunca rahatsız ediyor gözü. bunların mat olanları çok güzel oluyor tek renk oluyor ya hani çok şık duruyor. Bi yer buldum düzenli olarak sticker alıyorum bağımlılık gibi oldu artık hihoyyyt
siteden bulduğum birkaç remi yüklemeye çalışayım becerebilirsem tabi :1:

Eklentiler

• $pr_01_131_max.webp
    $pr_01_131_max.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 87
  • $pr_01_136_max.webp
    $pr_01_136_max.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 86
  • $pr_01_202_max.webp
    $pr_01_202_max.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 90
  • $pr_01_206_max.webp
    $pr_01_206_max.webp
    3 KB · Görüntüleme: 70
  • $pr_01_238_max.webp
    $pr_01_238_max.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 94
hepsi çok güzel,taşınınca ben de alacağım

teşekkürler aydogu al canım eve renk katıyorlar....

çin malı stickerlardan değil mi bunlar? duvarda çok parlıyor ışık vurunca rahatsız ediyor gözü. bunların mat olanları çok güzel oluyor tek renk oluyor ya hani çok şık duruyor. Bi yer buldum düzenli olarak sticker alıyorum bağımlılık gibi oldu artık hihoyyyt
siteden bulduğum birkaç remi yüklemeye çalışayım becerebilirsem tabi :1:

eklediklerin evet güzel ve şıklar ama herkesin bütçesi bunları almaya yetmiyor olabilir....
evet dediğin gibi çin malı stickerlardan sonuçta pazarda çok daha kaliteli malı 2,5 lirayakimse vermez....
ben daha fazla para vermeyi lüzumsuz gördüm ve bunları aldım ....
senin bütçen diğerlerine müsade ediyordur onlardan alırsın...
sonuçta tercih meselesi.....

teşekkürler aydogu al canım eve renk katıyorlar....

eklediklerin evet güzel ve şıklar ama herkesin bütçesi bunları almaya yetmiyor olabilir....
evet dediğin gibi çin malı stickerlardan sonuçta pazarda çok daha kaliteli malı 2,5 lirayakimse vermez....
ben daha fazla para vermeyi lüzumsuz gördüm ve bunları aldım ....
senin bütçen diğerlerine müsade ediyordur onlardan alırsın...
sonuçta tercih meselesi.....

Afedersin ben kırmak için söylememiştim bilmiyorumkismile uygun fiyata satan bir yer buldum paylaşmak istedim sadece. Asla kötülemek gibi bir niyetim yoktu senağlama

Back
X