Viyolenin duvar stickersları

aşık kediciklerden aldım ben de bugün:kedi:
1,5 tl ye hem de kaçırmadım aldım.zemuszemus
seninkiler çok güzel olmuş canım şöyle seninkiler gibi tek renk ucuza bulsam kapcam da gözüm açık gezeyim bari artık:))

aşık kediciklerden aldım ben de bugün:kedi:
1,5 tl ye hem de kaçırmadım aldım.zemuszemus
seninkiler çok güzel olmuş canım şöyle seninkiler gibi tek renk ucuza bulsam kapcam da gözüm açık gezeyim bari artık:))

:) aldığını güle güle kullan canımkaydirigubbakcemile2
benimkileri beğenmiş olman beni mutlu etti zemuszemus
umarım sende istediğin gibi bulursunyerimseniben

Pazardan aldığına inanamıyorum ne kadar güzel ben pazara bile çıkamıyorum ki zaten satılmıyor buralarda. Keşke sen ticaretini yapsan bacım bizde senden sipariş etsek ne güzeeel olurdu hemde ne güzzeeeell opuyorumnanaktan

ay ve yıldızlı olan cok guzelmıs nerden aldın ?

ilk baştaki çiçekli olanı ikeadan almıştım fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 29tl filandı...
diğerlerini istanbul-c.tesi pazarından aldım...
kelebekli olan 10 tl diğerleri 2,5 tl canım

Pazardan aldığına inanamıyorum ne kadar güzel ben pazara bile çıkamıyorum ki zaten satılmıyor buralarda. Keşke sen ticaretini yapsan bacım bizde senden sipariş etsek ne güzeeel olurdu hemde ne güzzeeeell opuyorumnanaktan
evet canım inanamamışsın ama gerçekten pazardan almıştım istanbulda oturuyor olsaydım vermiş olduğun fikri düşünebilirdim ama malesef canım muğlada ikamet ediyorum:çok üzgünüm:bu arada beğenmiş olmana çok sevindim...

Canın sağolasın :) ama belki istanbulda bulan bir arkadaş bize gönderir. ben nette bakıyodum bunlara oldukça pahalıydı inan çok şaşırdım. acaba çözünürlük olayı nasıl baskısı güzel mi?

Canın sağolasın :) ama belki istanbulda bulan bir arkadaş bize gönderir. ben nette bakıyodum bunlara oldukça pahalıydı inan çok şaşırdım. acaba çözünürlük olayı nasıl baskısı güzel mi?

yeni gördüm canım mesajını....evet nette çok pahalılar tabiki onların baskısı yapışkanlığı daha iyidir...ama nebiliyim aynı işi yapan daha ucuzu varken onlardan almak istemedim....bunlar elişi kağıtları vardır ya onların yapışkanlı olanı gibi...umarım yardımcı olabilmişimdir canım....

yeni gördüm canım mesajını....evet nette çok pahalılar tabiki onların baskısı yapışkanlığı daha iyidir...ama nebiliyim aynı işi yapan daha ucuzu varken onlardan almak istemedim....bunlar elişi kağıtları vardır ya onların yapışkanlı olanı gibi...umarım yardımcı olabilmişimdir canım....

teşekkür ederim canım cevabın için tabiki oldun. eğer ilgilenen arkadaş olursa kargoyla yollarım parasını gerçekten çok hoşuma gitti. bunlardan alıp yollayabilecek arkadaş varmı aranızda?

dün bende yatak odama kedili olandan yapıştırdım çok güzel duruyolar..

teşekkür ederim sizinkilerde çok hoş duruyorlar sizde güle güle kullanın..

o kediciklerden bende aldım ama ya yatak odama yada antreye yapıştırmayı düşünüyorum.daha karar veremedim.sizin diğğerleride çok güzel

o kediciklerden bende aldım ama ya yatak odama yada antreye yapıştırmayı düşünüyorum.daha karar veremedim.sizin diğğerleride çok güzel

teşekkür ederim canım...
benimki yatak odasında ama antrede de güzel duracağını düşünüyorum çünkü çok şekerler :)

Back
X