teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için
rica ederim tatlımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için
aşık kediciklerden aldım ben de bugün:kedi:
1,5 tl ye hem de kaçırmadım aldım.zemuszemus
seninkiler çok güzel olmuş canım şöyle seninkiler gibi tek renk ucuza bulsam kapcam da gözüm açık gezeyim bari artık:))
ay ve yıldızlı olan cok guzelmıs nerden aldın ?
ilk baştaki çiçekli olanı ikeadan almıştım fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 29tl filandı...
diğerlerini istanbul-c.tesi pazarından aldım...
kelebekli olan 10 tl diğerleri 2,5 tl canım
evet canım inanamamışsın ama gerçekten pazardan almıştım istanbulda oturuyor olsaydım vermiş olduğun fikri düşünebilirdim ama malesef canım muğlada ikamet ediyorum:çok üzgünüm:bu arada beğenmiş olmana çok sevindim...Pazardan aldığına inanamıyorum ne kadar güzel ben pazara bile çıkamıyorum ki zaten satılmıyor buralarda. Keşke sen ticaretini yapsan bacım bizde senden sipariş etsek ne güzeeel olurdu hemde ne güzzeeeell opuyorumnanaktan
Canın sağolasın :) ama belki istanbulda bulan bir arkadaş bize gönderir. ben nette bakıyodum bunlara oldukça pahalıydı inan çok şaşırdım. acaba çözünürlük olayı nasıl baskısı güzel mi?
yeni gördüm canım mesajını....evet nette çok pahalılar tabiki onların baskısı yapışkanlığı daha iyidir...ama nebiliyim aynı işi yapan daha ucuzu varken onlardan almak istemedim....bunlar elişi kağıtları vardır ya onların yapışkanlı olanı gibi...umarım yardımcı olabilmişimdir canım....
dün bende yatak odama kedili olandan yapıştırdım çok güzel duruyolar..
a.s bencede canım bulabilirsen al çok hoş duruyor eve sıcaklık katıyor....:asigim:yatak odama kedililerden almam lazım, almam lazm:dance:
teşekkür ederim sizinkilerde çok hoş duruyorlar sizde güle güle kullanın..
o kediciklerden bende aldım ama ya yatak odama yada antreye yapıştırmayı düşünüyorum.daha karar veremedim.sizin diğğerleride çok güzel
viyolecim kizma ama su kedili olan herkeste war artik
ama digerleirni cok begendim super eline saglık
ben de aldım kediciklerden nolmuşşşşşş