• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vivet roll on ağda seti nasıl kullanılır

bende aldım aynı vivet ağda.beceremedim haliyle:))ama arkadaş sağolsun ağdacı olduğu için yardım ediyo.45 dk fişte kalıyo iyice ısınıyo, sonra arkadaş profesyonel olduğu için bacağımın yarısına yukardan aşağı kadar sürüyo..hemen hızlıca bezle ufak ufak alıyo..normal ağdadaki gibi hepsini yapıştırıp çekmiyo.ben ağdadan başka kullanamıyorum makinem var onuda acil durumlarda kullanıyorum.kaşıntı yapıyo kaşımaktan yara oluyo bacaklarım..hem sır ağdada çok seyreltti kıllarımı

bende aldım aynı vivet ağda.beceremedim haliyle:))ama arkadaş sağolsun ağdacı olduğu için yardım ediyo.45 dk fişte kalıyo iyice ısınıyo, sonra arkadaş profesyonel olduğu için bacağımın yarısına yukardan aşağı kadar sürüyo..hemen hızlıca bezle ufak ufak alıyo..normal ağdadaki gibi hepsini yapıştırıp çekmiyo.ben ağdadan başka kullanamıyorum makinem var onuda acil durumlarda kullanıyorum.kaşıntı yapıyo kaşımaktan yara oluyo bacaklarım..hem sır ağdada çok seyreltti kıllarımı

evet sir seyreltiyor baya..lazer de tamamen bitirmiyormuş zaten, sirle seyreltekmek daha kısa sürüyor bence..

arkadslar bnde aldım ama berbat bısey cıktı...baya beklettım fişte ama doner baslıgı cok agır bastırmak zorunda kalıyorum ozmnda tuylerımı koparıyo canım cok yanıyo ıyı bı sekılde surulmuyo ayrıca kartusum ıcınde kaldı cıkmıyo...napabılırım?pişman oldum ya 33 lıraverdım bıde ıse yarasa gam yemıcem...

ya canım bende bu agda saetinden aldım konserve seklinde olandan ışığı filan yanıyor mu 1 saat fişte kaldı ama hic bişey olmadı ya :(

kazan şeklinde olandan aldım vivet in ama istenilen kıvamı bulması bir buçuk saatten fazla sürdü. Sizde de aynı durum var mı? Kullanım kılavuzunda 20-25 dakikada hazır olması gerektiğini söylüyor

Ben Ankarada kartuş ağda ısıtıcısını 15 tlye aldım. Banamısın demiyor çok memnunum 10 dakika içinde ısınıyor hemde çok pratik. kollarım ve bacaklarım 5 dkmı almıyor ama diğer yerlere daha çözüm bulamadım:33:

Ben Ankarada kartuş ağda ısıtıcısını 15 tlye aldım. Banamısın demiyor çok memnunum 10 dakika içinde ısınıyor hemde çok pratik. kollarım ve bacaklarım 5 dkmı almıyor ama diğer yerlere daha çözüm bulamadım:33:

hangi marka ve Ankara'da nereden aldın, yazabilir misin.. kartuş ısıtıcı değil mi..

Aynı ısıtıcıdan bende de var, aslında kullanımı çok kolay. ben 'dan almıştım, girersen orada canlı sohbet ve sipariş hatları var oradan ısıtıcıyı kullanım ile ilgili sana daha detaylı bilgi verirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
kazan şeklinde olandan aldım vivet in ama istenilen kıvamı bulması bir buçuk saatten fazla sürdü. Sizde de aynı durum var mı? Kullanım kılavuzunda 20-25 dakikada hazır olması gerektiğini söylüyor

Vivet bu konuda çok hassas hemen firmayı ararsan eğer üründe problem var ise kesinlikle yenisi ile değiştiriyorlar.

Back