- Konu Sahibi tourmaline
daha kolay oluyor canım erimediği için..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aldım aynı vivet ağda.beceremedim haliyle:))ama arkadaş sağolsun ağdacı olduğu için yardım ediyo.45 dk fişte kalıyo iyice ısınıyo, sonra arkadaş profesyonel olduğu için bacağımın yarısına yukardan aşağı kadar sürüyo..hemen hızlıca bezle ufak ufak alıyo..normal ağdadaki gibi hepsini yapıştırıp çekmiyo.ben ağdadan başka kullanamıyorum makinem var onuda acil durumlarda kullanıyorum.kaşıntı yapıyo kaşımaktan yara oluyo bacaklarım..hem sır ağdada çok seyreltti kıllarımı
bende aldım aynı vivet ağda.beceremedim haliyle:))ama arkadaş sağolsun ağdacı olduğu için yardım ediyo.45 dk fişte kalıyo iyice ısınıyo, sonra arkadaş profesyonel olduğu için bacağımın yarısına yukardan aşağı kadar sürüyo..hemen hızlıca bezle ufak ufak alıyo..normal ağdadaki gibi hepsini yapıştırıp çekmiyo.ben ağdadan başka kullanamıyorum makinem var onuda acil durumlarda kullanıyorum.kaşıntı yapıyo kaşımaktan yara oluyo bacaklarım..hem sır ağdada çok seyreltti kıllarımı
Ben Ankarada kartuş ağda ısıtıcısını 15 tlye aldım. Banamısın demiyor çok memnunum 10 dakika içinde ısınıyor hemde çok pratik. kollarım ve bacaklarım 5 dkmı almıyor ama diğer yerlere daha çözüm bulamadım
kazan şeklinde olandan aldım vivet in ama istenilen kıvamı bulması bir buçuk saatten fazla sürdü. Sizde de aynı durum var mı? Kullanım kılavuzunda 20-25 dakikada hazır olması gerektiğini söylüyor
hangi marka ve Ankara'da nereden aldın, yazabilir misin.. kartuş ısıtıcı değil mi..