• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vivense çocuk odası

Butterfly465

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.292
1.213
133
Merhaba hanımlar,
internetten çocuk odalarına bakıyorum, vivense den bir tane beğendim. Vivenseden mobilya alan var mı, tecrübeleriniz nedir? Kalitesi nasıl, bir sorun vs yaşadınız mı?

vivense farklı üreticilerin mallarını sattığı için kalite de değişiyor. Ama iki kez vivense tecrubem oldu. iki kez koltuk takımı aldık. biri 3- 5 ayda gicirdamaya başladı. aradık geldi aldılar paramızı sorunsuz iade ettiler. hala üzülürüm keşke vermeseydim diye her koltuk gicirdama yapiyo nihayetinde. çok ucuza almıştık ama çok pahalı bir görüntüsü vardı. Sonra tekrar alalım dedik. farklı bir koltuk takımı aldık. ucuz ve cok güzeldi. bir seneden biraz fazla kullandık dikiş yerleri nokta nokta buyumeye başladı. kumaş yirtilacakti artık. onu da sorunsuz iade ettik.
kısacası mobilya şans işi. Ama firmayı arayıpta muhattap bulabilmek konusunda sıkıntı yasamazsiniz. bir sorun olunca ilgileniyorlar en azindan

Back