Vitrin kullanmayan var mı?

Vitrin sevmiyorum ben.İçinin tozunu almak çok zor yasakkelime Bizim evden biliyorum.Ben evlenirken kesinlikle vitrin almıcam.Yemek masası gerekli tabiki ama yemek masasının üzerine şık bir ayna yeter duvara.Vitrini çok gereksiz görüyorum.Onun yerine şimdi tv üniteleri var.Çok şık ve tarz duruyor.Hem vitrin önceden zenginliğin bir göstergesiymiş..Şimdi öyle şatafata hiç gerek yok bence.Öyle değil mi

Hiç gerek yok bence de.Gerçekten saçma.Önceden herkeste var diye aldık.Şimdi çıkarmaya bakıyoruz.Çok şık ve sade konsol veya tv. üniteleri var evkinize göre çizip yaptırmak ta mümkün.Eşya kalabalığı demek evdeki eşyalara hizmet etmek demek.Sadelikten yanayım.

duruma göre degisiyor, bazi insanlar icine dolduruyor ozaman sykligy gidiyor, icine bir iki birsey konuldugu zaman güzel olabiliyor, ama öyle fazla büyük vitrinleri bende sevmiyorum, ama kücük teklilerde var onlar daha güzrl, ayrica temizlik konusundada zor, hemen görünüyor sinir

bizim evde vardı vütrün.. annem mobilyaları boyatırken attı.. şimdi yok vitrinimiz çok mutluyuz.. toz yok zaman çok :))) ben de evlenirken almıcam vitrin.. yemek masası, her tarafı kapaklı dolap gibi aynalı konsol ve tv ünitesi yeter..

benim salonum çok ağır tarzda klasik arkadaşlar ama bende hiç vitrin istemediğim için almadım..
onun yerine 2 tane gümüşlük aldım..(vitrinin kısa boylu ve dar olanı:)
onların içini gayet şık yerleştirdim..
tabak ve diğer fazlalıklarımıda aynalı bir konsolum var yemek masasının arkasında oraya alta yerleştirdim..

Arkadaşım yeni evliyim ve vitrin almadım hiçde pişman deilim. Içine kullanılmayan süs eşyaları koyuluyor ve ev müzeymiş gibi içi abidik kubidik şeylerle dolduruluyor hiç gerek yok bence boşuna eşya kalabalığı ve zahmet :içelim:

Almayı düşünmüyorum bende,gereksiz bir eşya gibi geliyor bana.Ne kadar modernleşmiş olsada yeni vitrinler.

ev büyük olucak o zaman belki isterim ama bu gidişle bende evlenirken vitrin almicam sanırım :1no2:

bizde de iki tane var gereksiz yere zahmet-toz al bilmemne-annemde pişman ama yiğitliğine bişe sürdüremediğinden pişmanım demiyor,gereksiz yer israfı-tv ünitesi daha fonksiyonel

evlenirken bilmeden almış bulundum bende. şimdiki aklım olsa bedava verseler evime koymam. ama ben yinede onu vitrin olarak kullanmadım hiç. boydan boya cam kapaklı benimki. ve içinde sadece kitaplar (tabi en favori kitaplar.). o yüzden başka kitaplık da almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…