- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Ne güzel ben de makyajı bıraktım vitiligomu göstermek için eşiniz sığ görüşlü değilmiş beni sevgilim terketmiştiBende 15 yıldır bu hastalıkla ugraşıyorum. Ananemin kanser oldugunu öğrendigim zaman çıkmaya başlamıştı ama ozmanlar ben 4 ay yazlıkta kaldıgım için güneş lekesş sanıyorum. Sonra gitmediğim hastane prof. Kalmadı hic biri geciremedi ve ben okulu bırakıp eve kapandım.cok zor dönemler atlattım. Beyazlıyan yerlerımı kesip duruyordum hep. Dışarı cıksam millet iğrenerek bakıyordu. Birgün eşimle tanıştım o zamn makyajımı silmişti bundan sonra senı böle görmek ıstıyorum dedi ve ben makyaj yapmadan dısarı cıkıyorum bakan olursada laf söluyorum bırsey demıyorlar
Bana da herkes highlihter gibi duruyor diyorBi arkadasimda da var.teni zaten bembeyaz oldugu icin pek belli olmuyor.ama kiz o kadar guzel ki gozler falan masmavi o aradaki acikliklar daha guzel yapiyor.ya söyle soyleyeyim.gozlerinin altinda var mesela highliter gibi duruyor.kizin guzelligine guzellik katiyo resmen.
Değildir hastalık olması için vücuda zarar veren bir şey olması lazım? Zarar vermiyor bize sadece renk kaybıCabaniz takdire sayan ama vitiligo bi hastaliktir maalesef... Oyle olmadigina inanmak yerine onu da kabullenseniz daha iyi olmaz mi sonucta sizin degerinizi bu belirlemiyo...
Vitiligomu asla yalanlayamazsınız size fotoğraf bile atabilirim tiroidim için tahlillerimi ilaçlarımı atarım epilepsi yokmuş şükürÖlülerden korkma, epilepsi şüphesi, misophonia, vitiligo, psikolojik rahatsızlıklar. Yaş 19. Saygısızlık etmek istemem, sadece kişisel kanaatim bu. Yanılıyor da olabilirim. Ben sizin herhangi bir hastalığınız olmadığını, ancak Obsesyona sahip olduğunuzu, İnternet üzerinden sürekli hastalık araştırıp kendinizde olduğunu varsayıp takıntı yaptığınızı düşünüyorum. Belki vitiligo vardır ancak her konunuz fiziksel ve psikolojik hastalıklarla ilgili olunca insan hayret ediyor tabi.
Profilinizi gizlemiş olsanız bile görebiliyoruz açtığınız konuları. Yani ben görebiliyorum en azından.
Onlara sadece elimde olan bir şey değil ne tip tip bakıyorsunuz de inatla bakmaya devam ederlerse aa bulaşıcıymış de müstehak böylelerine bana liseye ilk başladığım dönem kızın biri bulaşıcı mı demiş hatta gözümü acıyor diye sıktırmıştı biri de Sahra hastalığı demişti şu an o acıdığını sanan kıza bulaşıcı dedim uzak duruyor benden iyi oldu dkdlslcllsVitiligo değil ama Sedef hastası olarak sizi çok iyi anlıyorum. Allahtan benimki avuç içimde, gören insanların bakışlarından , sorularına cvp vermekten, ve elimi saklamaktan yoruldum.
Ama hastalık olması için ağrısı sızısı kaşıntısı olması lazım yok sadece renk kaybı :)Farkındalık için güzel bir konu tebrik ediyorum.
Fakat vitilgo hastalıktır.
O hastalık değildir, bu hastalık değildir diye diye hastalık bırakmadık ortalıkta değil mi.
Bu kısma katılmıyorum.
Ama insanların dik dik bakmaması gerektiğine katılmaktayım elbette.
Yakın bir arkadaşımda mevcut. Başlarda çok zorlandı bir çok tedavi denendi ama geçmedi.
Kabullendi şimdi. Biz zaten görmüyoruz bile o kadar alıştıkki. Allah başka sıkıntı vermesin.
Vitiligomu asla yalanlayamazsınız size fotoğraf bile atabilirim tiroidim için tahlillerimi ilaçlarımı atarım epilepsi yokmuş şükürnörolojiye gittim misofonyayı bir kere bile araştırmamış insanlar buraya girmesin lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?