#vitiligociltsanatıdır hastalık değildir bize öyle bakmayın

Ne güzel ben de makyajı bıraktım vitiligomu göstermek için eşiniz sığ görüşlü değilmiş beni sevgilim terketmişti

Bana da herkes highlihter gibi duruyor diyor

Cabaniz takdire sayan ama vitiligo bi hastaliktir maalesef... Oyle olmadigina inanmak yerine onu da kabullenseniz daha iyi olmaz mi sonucta sizin degerinizi bu belirlemiyo...

Vitiligo değil ama Sedef hastası olarak sizi çok iyi anlıyorum. Allahtan benimki avuç içimde, gören insanların bakışlarından , sorularına cvp vermekten, ve elimi saklamaktan yoruldum.

Ölülerden korkma, epilepsi şüphesi, misophonia, vitiligo, psikolojik rahatsızlıklar. Yaş 19. Saygısızlık etmek istemem, sadece kişisel kanaatim bu. Yanılıyor da olabilirim. Ben sizin herhangi bir hastalığınız olmadığını, ancak Obsesyona sahip olduğunuzu, İnternet üzerinden sürekli hastalık araştırıp kendinizde olduğunu varsayıp takıntı yaptığınızı düşünüyorum. Belki vitiligo vardır ancak her konunuz fiziksel ve psikolojik hastalıklarla ilgili olunca insan hayret ediyor tabi.

Profilinizi gizlemiş olsanız bile görebiliyoruz açtığınız konuları. Yani ben görebiliyorum en azından.

Cabaniz takdire sayan ama vitiligo bi hastaliktir maalesef... Oyle olmadigina inanmak yerine onu da kabullenseniz daha iyi olmaz mi sonucta sizin degerinizi bu belirlemiyo...
Değildir hastalık olması için vücuda zarar veren bir şey olması lazım? Zarar vermiyor bize sadece renk kaybı

Vitiligomu asla yalanlayamazsınız size fotoğraf bile atabilirim tiroidim için tahlillerimi ilaçlarımı atarım epilepsi yokmuş şükür nörolojiye gittim misofonyayı bir kere bile araştırmamış insanlar buraya girmesin lütfen :)

Vitiligo değil ama Sedef hastası olarak sizi çok iyi anlıyorum. Allahtan benimki avuç içimde, gören insanların bakışlarından , sorularına cvp vermekten, ve elimi saklamaktan yoruldum.
Onlara sadece elimde olan bir şey değil ne tip tip bakıyorsunuz de inatla bakmaya devam ederlerse aa bulaşıcıymış de müstehak böylelerine bana liseye ilk başladığım dönem kızın biri bulaşıcı mı demiş hatta gözümü acıyor diye sıktırmıştı biri de Sahra hastalığı demişti şu an o acıdığını sanan kıza bulaşıcı dedim uzak duruyor benden iyi oldu dkdlslclls

Farkındalık için güzel bir konu tebrik ediyorum.
Fakat vitilgo hastalıktır.
O hastalık değildir, bu hastalık değildir diye diye hastalık bırakmadık ortalıkta değil mi.
Bu kısma katılmıyorum.

Ama insanların dik dik bakmaması gerektiğine katılmaktayım elbette.
Yakın bir arkadaşımda mevcut. Başlarda çok zorlandı bir çok tedavi denendi ama geçmedi.
Kabullendi şimdi. Biz zaten görmüyoruz bile o kadar alıştıkki. Allah başka sıkıntı vermesin.

Ama hastalık olması için ağrısı sızısı kaşıntısı olması lazım yok sadece renk kaybı :)

Hımm ilginç bir tepki :) neden hastalıklarınızı yalanlama derdim olsun yahu. Misophonia araştırmadığımı nereden çıkardınız. Ben sadece acaba siz çok mu araştırıyorsunuz, derdiniz bu mudur ki dedim :) he ayrıca evet hastalıklara karşı özel bir ilgim ve merakım yok. Aksine İnternette sürekli hastalık araştırıp acaba bende var mı diye hastaneye koşan tipler inanılmaz itici görünüyor gözüme ki bu da bir hastalık mesela :)

Bende korktugum için söliyememiştim eşime ama arkadaşım agzından kaçırdı. Orda makyajımı sildirdi bende sildim ne olucaksa olsun kaderım buysa razıyım dedim. Eşim yüzüme baktı bir kere daha aşık oldum sana bu güzelliği saklama benden dedi ve ben ozamn bıraktım. Allahıma şükür ediyorum hep. Başkası olsa orda bırakıp giderdi. Ben herzaman derim her topalın kör alıcısı varmış sende beni buldun dıye :)))

arkadaşlar ben kurtuldum bu hastalıktan çok şükür vitix jel kullandım 3 ay boyunca ve geçirdi yıllardır geçmeyen yüzümdeki beyazlığı bile geçirdi eczaneden alın kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…