- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Teşekkür ederiz bütün vitiligolular olarakBenim çok hoşuma gidiyorsunuz ya bence çok güzeller
Hayır sadece 3 hastalığım var fibromiyalji vitiligo(fotoğrafımı bile atarım) tiroidKimsenin kimseyi dış görünüşüyle yargilamaya hakki yok. Herkes oldugu gibi güzel
Lakin bjr şey soracağım
Kirilmayin ama gerçekten bu kadar hastalığıniz var mi çünkü sürekli konularınizda bir hastalik daha çıkıyor.
Yoksa farkindalik olsun diye mi yapıyorsunuz anlayamadım
Fotoğraf atmaniza gerek yok.Hayır sadece 3 hastalığım var fibromiyalji vitiligo(fotoğrafımı bile atarım) tiroid
Hangi psikolojik önceki konumda dediğiniz kız ben değilimFotoğraf atmaniza gerek yok.
Birde psikolojik vardi sanırım o siz değil miydiniz ?
Epilepsi şüphesi olan bir konunuz vardi bu keisn ama birde ben psikolojik rahatsizim sanirim diye onu hatırlıyorum hatta yorum yapmistim ben sizde cevap yazdiniz değil miHangi psikolojik önceki konumda dediğiniz kız ben değilim
Kimsenin kimseyi dış görünüşüyle yargilamaya hakki yok. Herkes oldugu gibi güzel
Lakin bjr şey soracağım
Kirilmayin ama gerçekten bu kadar hastalığıniz var mi çünkü sürekli konularınizda bir hastalik daha çıkıyor.
Yoksa farkindalik olsun diye mi yapıyorsunuz anlayamadım
Cidden merak ettimKalbimden geçeni yazmışsınız
Cidden merak ettim
Benden başka da bir siz etmissiniz heralde maşallah kimsede tık yok
Haa onu diyorsunuz evet o benim tedavi görüyorumEpilepsi şüphesi olan bir konunuz vardi bu keisn ama birde ben psikolojik rahatsizim sanirim diye onu hatırlıyorum hatta yorum yapmistim ben sizde cevap yazdiniz değil mi
Geçmiş olsun diyim o zaman. Aldım ben cevabımi teşekkürler.Haa onu diyorsunuz evet o benim tedavi görüyorum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun diyim o zaman. Aldım ben cevabımi teşekkürler.
Çok sağolun :))Çok güzelsiniz hiç biseyi umursamayın kafaniza takmayın:) babam ve dayımda vitiligo var ve bir hastalık değil sadece pigment kaybı tıpkı saç beyazlamasi gibi farkilisniz ve özelsiniz
Aynen öyle bu düşüncenizden dolayı sizi kutlarım :)Benim rahmetli ananemde vardi kollari ve bacaginda gordum sadece bende cocuk akli iste, cok is yapiyor sanirim kullandigi camasir sulari falan ten rengini aciyor saniyordum.Sakasi bir yana bu bir hastalik degil ki!hastalik sagligini etki eden bir sureci gosterir.Bu sadece biraz farklilik kizil saclinin siyahtan ayrilmasi,mavi gozun kahverengiden ayrilmasi gibi...Kafaya takicak yada baskalarindan ayristirilicak bir durum siz konusu olamaz.Asil hastalik bence farkliliklari ayristirmada,yozlastirmada sakli.bennce insanlarin zihninde. bedenin hastaligini onarmak zorda beyindeki hastaligin tedavisi cok zor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?