- 3 Kasım 2011
- 49
- 37
-
- Konu Sahibi minikkalbim
Çok güzel acikliyorsunuz çok teşekkür ederim.iyi ki karsilastim sizinle bi kaç gündür bu diyetle ilgili birseyler okuyorum nette bilgi edinmek için aslında inanıyorum faydali olacağına ama Biraz zor bi diyet olduğu için sanki imkansız gibi geliyor bana mesela siz giriş diyetini ne kadar süre de tamamladıniz okuduklarimdan vücutta farkı hissedince diğer kısma gecilmeli diye anladım eğer yanlış anlamadigsam sizde ne gibi gelişmeler oldu bunu farketmeniz ne kadar süre aldı.eşim bu diyete pek yanasmiyor yani o yapamaz o kadar sabırlı biri değil cocuklarimla ben ne kadar başarılı olabilirim bilmiyorum.mesela tamamen bu diyete girmeden azar azar uzak durulması gerekenlerden vazgecsek yinede etkili olur mu.birde aklıma takılan şey vitiligo hastalarınin mısır unu tüketmesinin gerektiğini okumuştum gasp da mısır yasak çok düşünmeden başlamak belki en güzeli ama başlayıp yarım bırakırsam zararı olur mu diye korkuyorum diyetten çıkarken de azar azar yasak olmayan gıdalari hayatımiza sokarak çıkmamız gerektiği yaziyordu
- aaa birda kahve değirmeni alın küçk boy yeter badem fındık vs öğütürsünüz...bol bol da yoğurt kefir süzmek için kese bulndurun...ilk başta süt proteini almak sakıncalı olduğu için onların probiyotik kısmından faydalanacaksnız
Merhabalar bende sizin burda yazdiklarinizi okudum inşallah bana geri dönüş yaparsınız bende doğumdan sonra vitiligi basladi ve ben yine bir otoummin bir hastalik olan bir Behçet hastasıyim bu diyee başlamak istiyorum bende bana bu konuda tavsiyeleriniz nedir mesela kitabı alıcam zaten kitaba bağlı kalarak diyet yapilabiliniyor mu yoksa yazmışsınız ya ummunologlar siz hem kitap hem de bir uzmanla birlikte mi yapiyorsunuz diyetinizi lütfen bilgi..
- aaa birda kahve değirmeni alın küçk boy yeter badem fındık vs öğütürsünüz...bol bol da yoğurt kefir süzmek için kese bulndurun...ilk başta süt proteini almak sakıncalı olduğu için onların probiyotik kısmından faydalanacaksnız
diyette aşama aşama yeni gıdalara geçiyorsunuz mesele bir süre yoğurt yok sadece suyunu çrbalara katıyorsunuz ve kendinizi hazır hissttiğinizde çay kaşığı kadar yiyorsunuz sindirim sisteminiz in tepkisine bakıyorsunuz midede ekş,ime gaz bulantı bağırsaklarda ishal-kabızlık kendini çok güzel belli ediyor.hemen ara veriyorsunuz yoğurta 1-2 hafta sonra tekrar küçük bir miktar deniyorsunuz böyle böyle ilerliyorsunuz adim adım...beni yumurta sarısı çok yordu mesela bir tatlı kaşığı yumurta sarısı beni 1 gün boyunca zangır zangır titretti kussam kusamıyorum üstüne bişey yiyemiyorum...ama bağırsak dokusu tamir oldukça hassasiyet geçiyor yemeye başlıyorsunuz....
6-7 yıllık vitiligo hastasıyım. Denemediğim doktor ve bitkisel ilaç kalmadı. İnternette bulduğum her ilacı denedim. Yeni bir kreme başladım. Küçük lekeler gitti, büyükler azalıyor. 1aydır kullanıyorum. İlk defa geçeceğine dair inancım arttı.Kızlar oğlum 2 yaşında kolunda ve bacaginda beyaz noktaciklar farkettim hemen Dr a götürdüm ve karşıdan bakar bakmaz vitiligo dedi 2 tane krem verdi 1 ay kullan gel dua et yayılmasın moral bozacak bişey değil suratini asma dedi çok üzüldüm o an hersey anlamsizlasti sanki benim için allahtan gelene razıyım elbet ama bi tedavisi bi yöntemi yokmudur biraz araştırdım bazı yerlerde kalitsal olabilir birde bağışıklık sistemiyle alakalıdır da diyor bu hastalığı yenen var mı aranızda yada tanidiginiz biri en azından vücuda yayılmasını onleyebilecegimiz bi yöntem var mıdır allah dermansiz dert vermesin kızlar lütfen yardım edin bana
ben bu hastalıktan kurtuldum çok şükür vitix jel alın eczaneden geçiriyor 3 aydır kullanıyorum ve yıllardır geçmeyen leke geçtiKızlar oğlum 2 yaşında kolunda ve bacaginda beyaz noktaciklar farkettim hemen Dr a götürdüm ve karşıdan bakar bakmaz vitiligo dedi 2 tane krem verdi 1 ay kullan gel dua et yayılmasın moral bozacak bişey değil suratini asma dedi çok üzüldüm o an hersey anlamsizlasti sanki benim için allahtan gelene razıyım elbet ama bi tedavisi bi yöntemi yokmudur biraz araştırdım bazı yerlerde kalitsal olabilir birde bağışıklık sistemiyle alakalıdır da diyor bu hastalığı yenen var mı aranızda yada tanidiginiz biri en azından vücuda yayılmasını onleyebilecegimiz bi yöntem var mıdır allah dermansiz dert vermesin kızlar lütfen yardım edin bana
Ilginiz için çok teşekkür ederim.bizde şifa bulduk şükürler olsun.saglikli beslenme ve iki krem vermişti doktorumuz .düzenli kullanmadık açıkçası ama geçti. Rabbim tüm şifa bekleyen kullarına yardım etsin inş.sizede çok geçmiş olsun.ben bu hastalıktan kurtuldum çok şükür vitix jel alın eczaneden geçiriyor 3 aydır kullanıyorum ve yıllardır geçmeyen leke geçti
Ne yaptınız ne durumdasınız benimde kızımda çıkmış haKızlar oğlum 2 yaşında kolunda ve bacaginda beyaz noktaciklar farkettim hemen Dr a götürdüm ve karşıdan bakar bakmaz vitiligo dedi 2 tane krem verdi 1 ay kullan gel dua et yayılmasın moral bozacak bişey değil suratini asma dedi çok üzüldüm o an hersey anlamsizlasti sanki benim için allahtan gelene razıyım elbet ama bi tedavisi bi yöntemi yokmudur biraz araştırdım bazı yerlerde kalitsal olabilir birde bağışıklık sistemiyle alakalıdır da diyor bu hastalığı yenen var mı aranızda yada tanidiginiz biri en azından vücuda yayılmasını onleyebilecegimiz bi yöntem var mıdır allah dermansiz dert vermesin kızlar lütfen yardım edin bana
Merhaba benim eşim diyetle tedavi olmadı dolaşmadığımız hastane ve doktor kalmadı hepsi güneşe çıkma güneş kremi kullan yediğine içtiğine dikkat et üzülme kaygılanma rahat ve huzurlu ol dediler böyle bir hayatta bu mümkün mü diye cevap verdik ama tebessüm ederek denemelisiniz sıkıntı yapmayın dediler ilaçlar kullandık kremler hatta Fransa’dan bir ilaç getirttim tanıdık aracılığıyla o da işe yaramadı alternatif tıp dedikleri şeye pek itibar etmeyiz ama insan çaresizken her şeyi deniyor araştırmalar yaparken bir eczaneden karışım yapılarak krem aldığını duyduk kullanan kişiyi bile araştırdık yine başkasının da denediği ve çare bulduğu bir gündüz ve bir gece kremi aldık her şeyi denedik bunu da denesek ne olur diye düşündük ilk ay eşim sanki gerileme var dedi ama emin olamıyor psikolojik mi acaba dedik ama kullanmaya devam ettik ikinci ay ciddi ciddi geçiyordu 3 ay sonra gerçekten kocaman bir değişim oldu psikolojimiz düzeldi herkesin bakışları sürekli soruları acıyarak konuşmaları Allah’a şükür son bulduMeraba bende vitiligı hastasıyım krem detayı veririmisinz lütfen diyeti biliyorum uyguluyorym ama krem hangileri acaba birde vitamin takviyesi alıyormusunuz acaba?
Ne durumdasınız şuan geçti mi kaldı mı ydaa diyet yaptınız mı ??Ne yaptınız ne durumdasınız benimde kızımda çıkmış ha
Merhaba oğlunuz nasıl şu an inşallah iyidirKızlar oğlum 2 yaşında kolunda ve bacaginda beyaz noktaciklar farkettim hemen Dr a götürdüm ve karşıdan bakar bakmaz vitiligo dedi 2 tane krem verdi 1 ay kullan gel dua et yayılmasın moral bozacak bişey değil suratini asma dedi çok üzüldüm o an hersey anlamsizlasti sanki benim için allahtan gelene razıyım elbet ama bi tedavisi bi yöntemi yokmudur biraz araştırdım bazı yerlerde kalitsal olabilir birde bağışıklık sistemiyle alakalıdır da diyor bu hastalığı yenen var mı aranızda yada tanidiginiz biri en azından vücuda yayılmasını onleyebilecegimiz bi yöntem var mıdır allah dermansiz dert vermesin kızlar lütfen yardım edin bana