- 4 Şubat 2015
- 5.990
- 12.172
-
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Balık yagında epa ve dha degerlerının 1000 ın ustunde olması gerekiyor. Markalarda bu degerlere bakın altındaysa almayın. Bosa almaktan Baska bısey degıl.Kizlar fazla vitamin takviyesi çocuğu erken ergenliğe sokarmi.fazla votamin dedim ise ,26 aylık oğlum var.hastalanmayancocuk sayfasında atom tarifi var onu yaptım arada veriyorum.simdide balık yağına basliyacagim.arkadasim çocukn10 yaşında girecek ergenliğe dedi.
Biraz kalbi haset biri gibi ama arkadaşım işte.yinede midemi bulandirdi lafı.sizce cokmu yukleniyirum
Möller alacağım iyi markaBalık yagında epa ve dha degerlerının 1000 ın ustunde olması gerekiyor. Markalarda bu degerlere bakın altındaysa almayın. Bosa almaktan Baska bısey degıl.
Artı olarak agır metalden arındırılmıs ya da barındırılmaz fılan yazıyor mu onu da gorun. Omegalarken zehırlemeyelım
Verdiğiniz üstün fikir için teşekkür ederim.doktorum zaten önerdi balık yağını.ayni andada atom dediğim şey kuruyemiş karısimi.her bir haltı da doktora sormaya gidememÇocuğa instagramdan tarif bulup vermek yerine doktor tavsiyesiyle ilerlerseniz aklınıza takılmaz böyle şeyler
Teşekkür ederim.tabiki danisiyorum.balik yağını dr onerdi.kasimda başla kullanmaya dedi.ben yanında ek takviyler veriyorum kuruyemis gibi.arkadasim erken ergenliğe girer dedi çocuk kafama takıldı.Yani kafaniza göre verirseniz bir cok zarari olur.
Doktora danis boylere sehleri, ozellikle cocukta cok dikkatli olun bence
Hayır epa dha degerlerini karsılayan bır marka degılMöller alacağım iyi marka
Hangi markayı onerirsinizHayır epa dha degerlerini karsılayan bır marka degıl
Verdiğiniz üstün fikir için teşekkür ederim.doktorum zaten önerdi balık yağını.ayni andada atom dediğim şey kuruyemiş karısimi.her bir haltı da doktora sormaya gidemem
Ne kadar agresifsiniz. Bu kadar agresif cevaplarınızı haset arkadaşınıza da verseniz de sizin içine kurt düşürecek şekilde densiz densiz konuşamasa çocuğunuz hakkında. Tanımadığınız insanlara bu şekilde konuşması kolay sizi forumda bunu yazdıracak kadar düşündüren arkadaşınızla da aynı üslupta konuşmanız dileğiyle.Çocuğa instagramdan tarif bulup vermek yerine doktor tavsiyesiyle ilerlerseniz aklınıza takılmaz böyle şeyler
Hanımefendi çok doğru bir noktaya deginmissiniz burası sosyal medya ve kimse kimseyi sorgulayamaz umursamaz.isinize gelirse yorum yaparsınız gelmez ise okur gecersiniz.arkadasimi kırmam yuzyuze bakiyorum.fakst buradaki kadınlar biri konu acsada hemen ukakalalik etsem hemen sivrilsem bi dikkat çeksem derdinde.sizde mesela hemen avukatlık görevi üstlenmiş siniz.gercek hayatta sizede had bildirirler yada sadece burada o cesaretiniz var.Ne kadar agresifsiniz. Bu kadar agresif cevaplarınızı haset arkadaşınıza da verseniz de sizin içine kurt düşürecek şekilde densiz densiz konuşamasa çocuğunuz hakkında. Tanımadığınız insanlara bu şekilde konuşması kolay sizi forumda bunu yazdıracak kadar düşündüren arkadaşınızla da aynı üslupta konuşmanız dileğiyle.
Bunun doğru cevabını da burda bulamazsınız burdaki kimsenin çocuk doktoru ya da endokrinoloji uzmanı olduğunu sanmıyorum. İnstagramdan gördüğünüz şeylerle çocuk büyütmeyede çalışmayın takipli çocuk doktoruna danışın eğer gerek görmeyecek kadar bilgiliyseniz de burda sormanıza gerek yok böyle soruları. Her çocuk kendine özeldir. Kendi içinde değerlendirilmelidir. Verdiğiniz atom sadece kuruyemişse eğer söylediğiniz gibi bu şekilde tedirgin olmanıza gerek yok. Çocuk sonuçta günde 1 kilo kuruyemiş yemiyor. Her şeyin azı karar çoğu zarar demişler.
Bütçeyi çok sorun etmiyorum.iyi olsunda arkadaşın dediği gibi boşuna OMEGA yuklemeyelim.bugun eczacima da bakacağım teşekkür ederimNordic naturals childrens dha - bütçeniz uygunsa en iyisi .
Evet hastalanmayan çocuk diye bir sayfa var orada buldum.baya güzel bir karışım.İçeriği temiz bir ürünse sorun olmaz.
Genelde fazla Omega 3 tüketilmeyen bölgelerde veriliyor.
Ayni sekilde Vitamin D. Benim oğlum 2 yaşında ve doğdu günden beri Vitamin D veriyoruz.
Söylediğiniz "Atom" kuruyemiş karışımı galiba.
Bende oğluma kuru hurma,incir,gün kurusu, chia tohumu, bal ve tahini rondodan gecirip, sonra top gibi yapıp eline veriyorum. Çikolata vs yemediği için günlük tatli ihtiyacina öyle karşıliyor. Sabah kahvalti sonrasi yiyor. Oğlum turp gibi
Ay keşke cahil cahil konuşma diye bir buton olsaydı da ona da tıklayabilseydik. Ama henüz o kadar geliştirememişler bu platformu o yüzden sizinle daha fazla seviyesiz konuşmalar içine dahil olamayacağım kusura bakmayın sayın sağlıkçı her şeyi bilen ama kuruyemişten çocuğunun erken ergenliğe gireceğinden endişe eden hanımefendiHanımefendi çok doğru bir noktaya deginmissiniz burası sosyal medya ve kimse kimseyi sorgulayamaz umursamaz.isinize gelirse yorum yaparsınız gelmez ise okur gecersiniz.arkadasimi kırmam yuzyuze bakiyorum.fakst buradaki kadınlar biri konu acsada hemen ukakalalik etsem hemen sivrilsem bi dikkat çeksem derdinde.sizde mesela hemen avukatlık görevi üstlenmiş siniz.gercek hayatta sizede had bildirirler yada sadece burada o cesaretiniz var.
Soru sorduğum yer bdv değil.çocuk bolumu annlerin olduğu sayfa.bildigim bir markayı sordum ve başka bir marka önerisi aldım onu arastirmaya basladim.hani buradaki insanlar yapay zeka değil robot değil deneyimli tecrübeli annler ya ondan.balik yağı ile endrokrine gitmeyi sadece siz akıl edersiniz.ben sagliktayim zaten gidip hocama da sorabilirim ama burada öneri aliyorumn recete yazdirmiyorum.aklinizi kendinize saklayin bem agrasifsin evet tahammülüm yok ama sizde sınır bilmiyirsunuz.iki kişi arasındaki muhabbete karışmayın o kişinin kendini savunacak zekaya sahip olduğunu düşünüyorum.isinize gelmiyorsa konu acmayacaksiniz diye devam edersiniz şimdi.ben bilgisi olan arkadaşlarımın yorumlarını okuyup digerlerini eş geciyirum zahmete girmeyin bosuna
Sizde çok bilmişlik yapiyirsunuz ama çatlatma iğnesi ni dr şöyle yap demesine rağmen gelip burada insanlara sormussunuz.hamileliginizin her aşamasında burada insanlara sorup kalkıp burada akıl verip kendinizi belli etmeyin.cahil olan Dr değil buradakileri dinleyen ve istemediği cvb i alınca cirkinlesen sizzinizAy keşke cahil cahil konuşma diye bir buton olsaydı da ona da tıklayabilseydik. Ama henüz o kadar geliştirememişler bu platformu o yüzden sizinle daha fazla seviyesiz konuşmalar içine dahil olamayacağım kusura bakmayın sayın sağlıkçı her şeyi bilen ama kuruyemişten çocuğunun erken ergenliğe gireceğinden endişe eden hanımefendineyse size ve çocuğunuza sağlıklı bol kuruyemişli atomlu günler dilerim.
Ayrıca burada vakit geçireceğine Instagram'da etkinlik sayfalarına takilinda çocuğunuza faydalı şeyler öğrenin yazıkAy keşke cahil cahil konuşma diye bir buton olsaydı da ona da tıklayabilseydik. Ama henüz o kadar geliştirememişler bu platformu o yüzden sizinle daha fazla seviyesiz konuşmalar içine dahil olamayacağım kusura bakmayın sayın sağlıkçı her şeyi bilen ama kuruyemişten çocuğunun erken ergenliğe gireceğinden endişe eden hanımefendineyse size ve çocuğunuza sağlıklı bol kuruyemişli atomlu günler dilerim.