Doğuma Hazırlık Vitamin ilaçları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mlt44

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2011
137
61
298
Merhaba arkadaşlar

dr elevit ilacını verdim aldım aldıktan sonra arastırma yaptım domuz jelatini oldgunu ögrenince içmedim
çevrenden biraz arştırma yaptım ama hangi vitamini kullansam bilmiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

NBL Osteo Formula (kalsiyum magnezyum)

NBL Pregna Formula (demir folik asit iyot)

Duosvit DHA (Vitamin-Mineral-Omega3)

iMom Omega

New Lıfe Methylcobalamin B12

Hiçbirini kullanma sağlıklı beslen bence..ben kullanmadım

Ne kadar sağlıklı beslensek de her vitamini yeteri kadar alamıyoruz, dışarıdan vitamin almanın gerekli olduğunu düşünüyorum bence doktorunuza danışarak alın hangi vitamin daha faydalı ya da sizde hangisi eksik ona göre bilip alsanız daha iyi olur.

Ben Decavit kullanmıştım.

bana da doktorum elevit vermisti ama kullanamadim.. doktorum daha hafif olan imom omega yi verdi onu kullaniyorum..

En en en kaliteli marka Solgar diye biliyorum ama muhtemelen sadece internetten bulabilirsiniz hamileler için Solgar multivitamini. Adı Solgar Prenatal Nutrients ve hayvansal katkı maddesi içermiyor.

En en en kaliteli marka Solgar diye biliyorum ama muhtemelen sadece internetten bulabilirsiniz hamileler için Solgar multivitamini. Adı Solgar Prenatal Nutrients ve hayvansal katkı maddesi içermiyor.
Solgarin hamileler icin vitamini oldugunu bilmiyordum acaba emzirme donemi icin de var mi

Solgarin hamileler icin vitamini oldugunu bilmiyordum acaba emzirme donemi icin de var mi
Solgar Prenatal Vitamins zaten hem hamilelik hem emzirme dönemi için, ambalajında da öyle yazıyor zaten 'pregnant and lactating women' diye.

Bana da doktorum elenatal 1 yazdı. Bir de benim demirim çok düşük çıktı. Ferro sanol duodenal yazdı. İkisini de kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum. Aslında demir için eczacı aç karna dedi ama ben mide hastasıyım. Öyle olunca yemekten 2 saat sonra alın dedi.

Merhaba kızlar ben yine folik asit araştırması içine girdim içinde hersey olan güzel bir vitamin arıyorum kızımda elanatal 1 kullanmıştım sizce hangisi en iyisi

NBL Osteo Formula (kalsiyum magnezyum)
NBL Pregna Formula (demir folik asit iyot)
Duosvit DHA (Vitamin-Mineral-Omega3)
iMom Omega
New Lıfe Methylcobalamin
Elevit
Elenatal 1- 2 -3
folidays
ocean muy
folidoce
Folbiol
inofolic
folicus
exeltis regenesis max
gynositol
Prowomen
maxijuno
solgar omega3
Vifolic
NewLife Folifor
Folactive
folidays
folikosal
benefol
gebyfoll
Folic 1
prenatal 1

Son düzenleme:
exeltis regenesis max bunu kullanıyorum yurtdışında yaşayan kız kardeşi ede tüp bebek tedavisi görüyor bu takviyeyi vermiş çevrem de aynı dönem gebe olan arkadaşlar bunu kullanıyor

İlk aylarda folbiol kullandım sonrasında citamin ve kan takviyeleri başlayınca
Regenesis max-decavit pronatal-gynoferon-coledan d3-magnorm
Sonrasında regenesis max ın içeriğiyle imom ve elenatal 2 yi kıyasladım dönüşümlü kullanıyım dedim ve bu ay regenesis yerine elenatal 2 aldım diğerleri aynı. Hepsinin içeriği farklı olduğu için dönüşümlü kullanmak daha mantıklı geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…