Hiçbirini kullanma sağlıklı beslen bence..ben kullanmadımMerhaba arkadaşlar
dr elevit ilacını verdim aldım aldıktan sonra arastırma yaptım domuz jelatini oldgunu ögrenince içmedim
çevrenden biraz arştırma yaptım ama hangi vitamini kullansam bilmiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
NBL Osteo Formula (kalsiyum magnezyum)
NBL Pregna Formula (demir folik asit iyot)
Duosvit DHA (Vitamin-Mineral-Omega3)
iMom Omega
New Lıfe Methylcobalamin B12
Ben Decavit kullanmıştım.Merhaba arkadaşlar
dr elevit ilacını verdim aldım aldıktan sonra arastırma yaptım domuz jelatini oldgunu ögrenince içmedim
çevrenden biraz arştırma yaptım ama hangi vitamini kullansam bilmiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
NBL Osteo Formula (kalsiyum magnezyum)
NBL Pregna Formula (demir folik asit iyot)
Duosvit DHA (Vitamin-Mineral-Omega3)
iMom Omega
New Lıfe Methylcobalamin B12
Solgarin hamileler icin vitamini oldugunu bilmiyordum acaba emzirme donemi icin de var miEn en en kaliteli marka Solgar diye biliyorum ama muhtemelen sadece internetten bulabilirsiniz hamileler için Solgar multivitamini. Adı Solgar Prenatal Nutrients ve hayvansal katkı maddesi içermiyor.
Solgar Prenatal Vitamins zaten hem hamilelik hem emzirme dönemi için, ambalajında da öyle yazıyor zaten 'pregnant and lactating women' diye.Solgarin hamileler icin vitamini oldugunu bilmiyordum acaba emzirme donemi icin de var mi
Evet Ocean Mummy'nin de gayet iyi içeriği.Doktorum ocean mummy önerdi onu kullanıyorum
Canım aç karna mi tok karna mi iciyorsun bana da yazdı doktorumElenatal 1 30 Tablet kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?