- 18 Eylül 2023
- 6
- 2
- 33
-
- Konu Sahibi safiyeinal
Teşekkür ederim fakat ne eczacı nede doktor böyle bişeyden bahsetmiyor işte sorun burda galiba. Bende bu yüzden buraya yazmak istedim. Çok çok teşekkür ederim bu sefer gidişimde bundan bahsederim en azındanB12 ignesi bi gun olacaksin ertesi gun folik asit kullanacaksın folbiol. Bi gin igne bi gun folik asit kullanacaksınız.
Mahnezgum formunu vucut eksikliğinize gore seçin.
Kac tane magnezyum dormu var, sitrat, malat vs vs 4-5 formu var. Hangi forma ihtiyacınız varsa o formu seçin.
Valla kac doktor biliyor ki diye soracaksın soruyu…Teşekkür ederim fakat ne eczacı nede doktor böyle bişeyden bahsetmiyor işte sorun burda galiba. Bende bu yüzden buraya yazmak istedim. Çok çok teşekkür ederim bu sefer gidişimde bundan bahsederim en azından
İyi günler arkadaşlar burayı hep takip ediyorum. Ama yeni üyeyim :) B12 vitamini, d vitamini ve magnezyum eksikliği var bende. Psikolojikmen çöktüm çünkü hep halsizlik kas ağrıları ve artık kemik ağrılarım var. Doktor normal diyor hep ilaç kullanıyorum ama düzelmedi bir türlü. Aranızda yaşayanlar var mı bu durumu acaba
B12 iğnesi iyi yükseltiyor b12 yi devam edin.Haplarla emilim olmayabiliyor, ya da Cook yavaş yükseliyor.6 aylar falan.Hatta bazen hiç emilim olmuyor sebepsiz ,hiç yukselmeyebiliyor. İğne hem yan etkisiz hem de iyi yükseltiyor.Evet vitamin kullanıyorum B12 için hap kullanıyordum ama şimdi igneye geçtik. Diğerleri içinde vitamin ilaçları kullanıyorum
Çok teşekkür ederim geçmiş olsun sizede. Rabbim selametlik versin. Zaten artık yoruldum. Kötü hastalıkları düşünmeye başladım. İki kızım var onlara yansıtıyor olmak ayrı üzüyor. Hangi doktora gitsem seviyeler normal diyor hap verip yolluyor. Ecazaci aynı şekilde. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten...Valla kac doktor biliyor ki diye soracaksın soruyu…
Benim 4 genim sorunlu b12 ve folik asit vucudum kesinlikle üretmediği için vucudumda protein sentezlenemiyor ve damarlarımda homosistein biriktiği için damarlarım tıkanıyor.
Bu bilgiyi çok iyi bi doktora rastlamamla öğrendim.
Büyük ihtimal sizde de bende ki sorun gibi sorun vardır.
Sadece b12 kullanır iseniz folik asiti bitiriyor vucudunuz;
Sadece folik asit kullanır isenizde b12 yi bitiriyor vücudunuz;
2 si bir kullanacaksınız ama aynı anda değil
dodex igne oldunuz ertesi gün folik asit, dodex iğne ertesi gün folik asit seklinde kullanacaksınız.
Folik asit yüksek doz olacak folbiol kullanın 5 mg folik asit var bir hapta.
Vucudun zaten hepsini alamaz bir miktar çöp olsa bile yüksek doz folik asit girer vucuduna ki bu olması gerek zaten.
Hemen toparlarsın kendini.
Bunu devamlı yap ama ben iğne yapmasını bildigim icin kendime yapıyorum.
Cumartesi basladim. Ameliyata giricem vücudumu dirençli olması gerekiyor.
Kendi kendinin doktoru olman gerekiyor.
Kendini dinle vucudun zaten seni dogru yönlendiriyor.
Bende yaptırıyorum. Hamilelikten sonra başladı ama bir türlü düzelmedi. Bende çok ileri kas ve eklem ağrıları oluyorBendede vardı. Hatta öyle ileri dereceydiki unutuyodum herşeyi. Sürekli yorgundum.
İğne yaptırdım her hafta.
Keçiboynozu pekmezi/ kuşburnu kaynatması.
Bunları içtim takviye.
Devam ediyorum inşallah faydasını görürüm. Sizede geçmiş olsunB12 iğnesi iyi yükseltiyor b12 yi devam edin.Haplarla emilim olmayabiliyor, ya da Cook yavaş yükseliyor.6 aylar falan.Hatta bazen hiç emilim olmuyor sebepsiz ,hiç yukselmeyebiliyor. İğne hem yan etkisiz hem de iyi yükseltiyor.