Vitamin eksikliği mi ? Aşermek mi?

Yade61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
584
251
33
Şimdiii, 9 haftalık hamileyim. 6 haftalıkken çok mide bulantısı yaşadım ama o hafta geçti . Şuan gebeliğe dair sadece uyku kaldı ve tansiyon düşüklüğü. 3 gündür müthiş derecede canım tatlı istiyor ve normalde bir çikolatayı bile bitiremeyen biriyim. Birde kollarım ve bacaklarım ağırıyor. Kimisi çikolata yememe aşeriyorsun desede ağrılarımı duyan bu vitamin eksikliğinden kaynaklı bişey olabilir diyor. Doktoruma ulaşamadığım için tecrübeli hamişletr sormak istiyorum. Herhangi bir vitamin eksikliğinden canınızın çektiği biley oluyor muydu birde böyle kol bacak ağrınız oluyor muydu bu haftalarda?

Aşermedir o bende senin haftalarındayken böyle değişik seyler istiyordu canım sonra biraz azalıyor birazda hormonlardan oluyor o ama ağrıların için dr mutlaka görüş çünkü bana kalsiyum magnezyum demir hepsini vermişti ağrılar ve kramplar için çok sık olmasada 3-5 günde bir iç demişti öyle yaptım şuan günlük içiyorum 22.haftadayım sanada hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum

Allah razı olsun, yarın doktoruma gideyim o zaman bugün aradım ama ulaşamadım

Bende aynıyım sizin gibi 9+2 yim bir sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum siz ne zaman doktora gittiniz şuan ne kadarlık oldu sizin

Bende aynıyım sizin gibi 9+2 yim bir sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum siz ne zaman doktora gittiniz şuan ne kadarlık oldu sizin
Canım en son 7 haftalıkken gittim şuan 11 haftalık, haftaya gidicem inşallah cinsiyet için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…