• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vitamalt yada humana still tea içenler

hanifta

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
120
0
641
Yozgat
vitamalt yada humana still tea içenler sonuçlarınızı yazarmısınız ona göre faydalanalım işe yarıyorlarmı gerçekten

ben humana ullanmıştım i,lk kullandığım zamanlar çok fazla etkisini gördüm emzirdiğim sürece kullanmayı düşünüyordum ama sonradan etkisini göremedim zaten pahalıydı bıraktım..ama yinede tavsiye derim...

ben humanayı 2 hafta aralıksız,günde 5 fincan içtim ama bi faydasını göremedim.biçok kişde faydalı oluyomuş ama bende olmadı..

ilk doğum yaptığımda humana kullanmıştım sütüm hemencecik sökülsün diye...çok şükür 2 3 günün içinde geldi bayağı..sonra sonra azalttım kullanmayı hatta kutunun dibinde kaldı hiç kullanmadım ilk aydan sonra sanırım sütüm olduğu için gerek duymadım..eltim kullanmış biraz gelmiş doğumdan sonra ama sonra fayda etmemiş..heralde sütün geliceği varsa geliyor gelmiyeceği yoksa da gelmiyor..fizyolojik bir durum heralde bu süt meselesi her insanda farklı oluyor değilmi?

ben hala içiyorum 1 ay oldu. bilmiyorun etkisi ne kadar ama ben olduğuna inanıyorum vitamalt bugün aldım ama çok pahalı bixdaha almam

bende humana kullandım hatta hala ara ara kullanıyorum tadı hoşuma gidiyo ve bnm sütüm çok yağsızdı humanayı kullandığım sürece yağlanması arttı ben tavsiye ederim hem kullan bi zararı yokki etkisini kullanınca göreceksin inş. işe yarar

Bende humananın çok faydasını gördüm doğumumdan itibren kullanıyorum halende devam içmediğim günlerde sütümde belirgin azalma oluyor

bende ilk zamanlarda içtim günde 2 bardak..3 kutu bitirdim bi daha almadım çünkü ihtiyaç duymadı ama gerçekten arttırıyordu

Humanayı kesinlikle tavsiye ediyorum,doğumdan sonra iki kutu kullandım çok faydasını gördüm,oğlumu hala emziriyorum..

kullanan arkadaşlarım çok faydasını gördüklerini söylüyorlar.
bebeğe de faydası varmış.sakinleştiriyormuş.

vitamalti hic denemedim, ama humana dogumdan beri iciyorum, aslinda artirip artirmadigini anlamak icin bi sure birakmam gerek, ama ben ne olur ne olmaz diye iciyorum hala.....benim sutum bulgur pilavi yedigim gun belirgin bicimde atriyor, hem ucuz hem saglikli:)

benim sütüm iyice azaldı ek gıdaya başladık ama hala emzirmeye çalışıyorum ama sadece gece doluyo gögüslerim humana kullandığımda çok etkilş oldu ama bi zmaan sonra etkisi kayboldu bende bıraktım ne yapsam yaa başlasammı yeniden?

Back