acaba vitamalt alsammı herkes farklı şey yazmış karar veremedim
bence de ülker maltana alın. fiyatı da uygun. vitamalt 5 lira sanırım, maltana 1.5 lira. hem de tadı iyi, şeftali ve ananas aromalısı var, bence gazoz gibi.Canım bende çok araştırdım. Vitamalt pekmezli su tadında olduğu için almadım aynı şekilde ülkerin malt içeceği var ondan aldım (alkolsüz bira) tadı daha güzel. Sütüde gayet güzel artırıyor..
Canım bende çok araştırdım. Vitamalt pekmezli su tadında olduğu için almadım aynı şekilde ülkerin malt içeceği var ondan aldım (alkolsüz bira) tadı daha güzel. Sütüde gayet güzel artırıyor..
bence de ülker maltana alın. fiyatı da uygun. vitamalt 5 lira sanırım, maltana 1.5 lira. hem de tadı iyi, şeftali ve ananas aromalısı var, bence gazoz gibi.
kızlar dün vitamalt aldım
ama sizin yazınızı bugün gördüm
cidden ülkerinkide işe yarıyomu büyük marketlerde varmı realde falan
ondan alayım tanesi 4 liradan 6 tane vitamalt aldım inşallah işe yarar
benim göğüslerim çok yumuşadı oğlum daha küçük 6 ay süt vermek istiyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
maltana bende de işe yaradı. innuk çok sağol, senden duymuştum bunu. birkaç yere sorduğumda içki satmadıklarını söylediler, nihayet tansaşta varmış. şişeyi elimde görenler emziren birinin alkollü bira içtiğini sanıyor ve garipsiyor yine de... ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?