• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vitamalt süt yapıyor mu, deneyen var mı?

arkadaşlar ben humana stilltea ve rezene çayı içiyorum. ama asıl önemli olan düzenli beslenmek. hiç öğün atlamamak gerekiyor. ve bu sıcaklarda 4 lt yakın su içmek gerekiyor ben öle yapıyorum. ara öğünlerdede mutlaka yeşillik ve ceviz, badem, fındık türü şeyler yiyorum buna rağmen kilo veriyorum.

arkadaşlar bn humana içiyorum dere otu ve börülce yiyorum . sonucunda ilk günlere göre daha fazla süt geldi ama su içmeyi fazla sevmiyorum bebeğimde uyumuyor oyüzden sütüm yetmiyor.

acaba vitamalt alsammı herkes farklı şey yazmış karar veremedim

acaba vitamalt alsammı herkes farklı şey yazmış karar veremedim

Canım bende çok araştırdım. Vitamalt pekmezli su tadında olduğu için almadım aynı şekilde ülkerin malt içeceği var ondan aldım (alkolsüz bira) tadı daha güzel. Sütüde gayet güzel artırıyor..

vitamalt süt arttırıyor da ay tadı çok fena...üstüne üç bardak su içince kendime geliyordum...

Canım bende çok araştırdım. Vitamalt pekmezli su tadında olduğu için almadım aynı şekilde ülkerin malt içeceği var ondan aldım (alkolsüz bira) tadı daha güzel. Sütüde gayet güzel artırıyor..
bence de ülker maltana alın. fiyatı da uygun. vitamalt 5 lira sanırım, maltana 1.5 lira. hem de tadı iyi, şeftali ve ananas aromalısı var, bence gazoz gibi.

bence de ülker maltana alın. fiyatı da uygun. vitamalt 5 lira sanırım, maltana 1.5 lira. hem de tadı iyi, şeftali ve ananas aromalısı var, bence gazoz gibi.

kızlar dün vitamalt aldım
ama sizin yazınızı bugün gördüm
cidden ülkerinkide işe yarıyomu büyük marketlerde varmı realde falan
ondan alayım tanesi 4 liradan 6 tane vitamalt aldım inşallah işe yarar
benim göğüslerim çok yumuşadı oğlum daha küçük 6 ay süt vermek istiyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kızlar dün vitamalt aldım
ama sizin yazınızı bugün gördüm
cidden ülkerinkide işe yarıyomu büyük marketlerde varmı realde falan
ondan alayım tanesi 4 liradan 6 tane vitamalt aldım inşallah işe yarar
benim göğüslerim çok yumuşadı oğlum daha küçük 6 ay süt vermek istiyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Canım bende işe yaradı yani 5 şişe almıştım migrostan günde 1 şişe içtim. Normalde bir sağışta iki gögsümden 80-100 cc ancak çıkardı. Şimdi maaşallah tek gögsümden 100 cc çıkıyor. İnşallah sende de aynı etkiyi yapar :)) Büyük marketlerde bulabilirsin heryerde olmuyor maalesef.

maltana bende de işe yaradı. innuk çok sağol, senden duymuştum bunu. birkaç yere sorduğumda içki satmadıklarını söylediler, nihayet tansaşta varmış. şişeyi elimde görenler emziren birinin alkollü bira içtiğini sanıyor ve garipsiyor yine de... ohaoldumsmile

maltana bende de işe yaradı. innuk çok sağol, senden duymuştum bunu. birkaç yere sorduğumda içki satmadıklarını söylediler, nihayet tansaşta varmış. şişeyi elimde görenler emziren birinin alkollü bira içtiğini sanıyor ve garipsiyor yine de... ohaoldumsmile

ne demek canım :)) paylaşcazki KK nın anlamı olsun. bugün bende fayrouz aldım maltana her yerde bulunmuyor bakalım aynı etkiyi göstercekmi;?

maltana ıse yarıyor ınnuk tan aldım nerde satıldıgını saolssun onun sayesınde sutum bayagı arttı

ben 3 şişe kullandım ama hiç bir işe yaramadı.tadı çok kötü evet ama işe yarasaydı bebişim için devam ederdim.ki bana hatta sanki biraz daha azalttı gibi gelmişti çok garip.

Kızlar bende dün vitamalt aldım denemek için1 şişe aldım içtim sulandırılmış pekmeze benzıyor tadı ama anında etki etti gerçekten eşim şimdi devamını alıcak bencede işe yarıyor arkadaşlar deneyin derim çocuklarımız için hewrşeye değer...

merhaba benimde bebğim 1,5 aylık sütüm olsun die kim ne derse yapmaya çalışıyorum...ben de aşure çok işe yaradı ilk kez sütüm bir iki damla da olsa kendiliğinden aktı ama kilo ypıo o yüzden fazla yiyemiyorum...ve sahlep mutlaka deneyin...

bende de bir işe yaramadı 5 şişe kullandım bir de pahalı şişesi 5 ytl.kişiden kişiye değişiyor sanırım.ben ne yaptıysam artmadı sütüm...

ben içtim ama etkisini pek görmedi tadı da çok kötü geldi bol bol su içiyorum her mutfaga girdiğimde içiyorum baya faydasını görüyorum

malt içeceği içtim çok artırmadı benimde sütüm yetmiyr denemediğim şey kalmadı en son çörek otunu duydum hergün yemeğe çalışıyorum bakalım nasıl olacak

çörekotunu bende duydum bal işe beraber yiyorum ayrıca ayva ayva hosafıda çok işe yarıyor
deneyin derim...
vitamalt cok tatlı içiyorum ama bi etkisini görmedim,

Back