bu markanın saksı olarak kullanıldığını görmüştüm sadece, tadını tuzunu bilmem, ama annem geçen sene bulup almıştı. diasa dan almış annem, sordum şimdi.
gece gece canım yağ çekti bak
ben de vita yağa yetişemeyenlerdenim yaşım 32.küçüklüğüme dair hatırladığım yağ sana. şimdi nostalji paketlerle satılıyor ya mavili beyazlı işte o. ama bu vita yağı annmeden hep duyarım. kurabiyesi,poğaçası çok güzel olurdu diye
vita yağın tadını bende bilmiyorum.bizde küçükken sana alırdık bir arkadaşın dediği gibi.bizim buralarda makro market var. geçenlerde görünce dikkatimi çekmişti demek tekrardan gelmiş diye.konunu görünce aklıma geldi.hatırlayanınız var mı?
çocukluğumda koca tenekeyle alınırdı bizim eve sarı ambalajlı ekmeğime annemin vita yağ sürüp beni sokağa oynamaya gönderdiği günleri hatırlıyorum da
o yağın tadı bir başkaydı ya böyle sapsarı pütürlü bişidi ve kokusu çok güzeldi
anılarım depreşti çok fena
keşke gene çıksa vita yağ hemen alırdım
[AACH=CONFIG]664644[/ATTACH]
hatırlayanınız var mı?
çocukluğumda koca tenekeyle alınırdı bizim eve sarı ambalajlı ekmeğime annemin vita yağ sürüp beni sokağa oynamaya gönderdiği günleri hatırlıyorum da
o yağın tadı bir başkaydı ya böyle sapsarı pütürlü bişidi ve kokusu çok güzeldi
anılarım depreşti çok fena
keşke gene çıksa vita yağ hemen alırdım
Eki Görüntüle 664644
zaten az önce sitesine baktım da uçtum sevinçten duarım kabul oldu demek tekrar üretimdeyiz gibi bişi yazmışlar sitesinde
ben alışveriş için gittiğim diğer marketlerde görmedim demek diasada var bir bakayım oraya da
annene sor bakim gene aynı mıymış tadı tuzu eskisi gibi mi anne de :)bir de gene aynı teneke kutuda mı ki:26:
bu arada anneciğine selamlar ellerinden öperim
Hatırlayamadım ben bunu ama. Dün bu konuyu gördüm. Bugün bi baktım annem bundan almış
Daha önce yedim mi hiç bilemiyorum. Ama patates haşlamasıyla güzel gitti. Değişik kombinasyonlar deniycem
yine aynı teneke kutuda, güzel olmasaydı annem kullanmayı keserdi zaten, hala kullanamıyor çünkü ben zeytin yağı kullan diye baskı yapıyorum
afiyet olsun bebek
hemen beni hatırladın dimi o an işte bu konu geldi aklına
benim aklıma çocukluğum geliyor yahu büyüdükçe çocukluğumu anımsıyorum sanırım ondan kötü oluyorum bi duygusallaşıyorum çocukluğumda ki şeyleri görünce
Ayy gorunce cok komik oldu valla. Anaaama atros. Anne sen nasil ya felan gibi salaklastim Bir onceki aksamda ben gittim markete senin aldgn pinar sutten vardi nostaljik olandan. Atrosun sutu diye aldim
Korkuyommm senden :18:
Herseyde biraz sen varsin atros
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?