- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.770
- Konu Sahibi atalente35
Valla bız de kıradatız.esım maasının yarısını alabılıyor.ev sahıbı teklıf etmedıgı ıcın bız de oduypruz mecburen.ne bıleyım. Oyle olması gerekmez mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiraciniz neden kira ödemiyor ki? Kiramı ödemiyorum deme hakki yok kiracinizin erteleme yapabilir ama o zamanda faizi ile öder. Kira ödemeyecek olanlar dükkan sahipleri evde kirada oturanlar hakkında çıktı mi böyle kanun?Meraba arkadaşlar,hemen bilgisi olanlara danışmak istiyorum.biz 2 ay önce ev aldik ama evin 4 te 3 u bankanın cunku çoğunluk krediyle aldik.suan kiradayız ve evde kiracı var.şimdi eşim 2800 maaş alıyor bunun 1900 kredi 900 kiradan 1000 biz ekliyoruz ödüyoruz.kalanla bi şekilde idare ediyoruz ben evde biraz uğraşıp harcligimi çıkarıyorum, şükür idare ediyoruz.takii şu lanet virüs çıkana kadar.asil sorunum şu oturan kiracı tüm haklar ondan yana olduğu için okadar rahat konusuyoki insani deli ediyo geçen ilk kirayı zorla aldik yalvar yakar cunku ödememiz gereken kredimiz var.adam diyo canımızı alcan para yok napayım diyo 50 yaşında adam karı koca çalışıyorlardı.biz daha 24 lerdeyiz gününde ödüyoruz kirayı bundaki rahatlığa bak.diyoruzki devlet kira yardımı yapıyor git başvur,e diyo sıra çok kalabalık bilmem ne umrunda değil.simdi linç edenler olabilir ama iki taraflı düşünmek gerek ben napabilirim hastane masrflrim vs. Var bi kaç aya doğum yapcam,kira ödemem var, nasıl yeteriz tepe taklak olduk. Bu arada 2 kişiler kalabalık bi ailede değil,şahsen ben olsam giderim kredi çeker yine öderim borcumu (zaten devlet çok uygun kredi veriyo 6 ay geri odemeli)Ama takmiyo adam.biz çekemiyoruz eksta bi kredimiz daha var ufak ödemeli. Şimdi siz olsanız napardiniz yada biz napabiliriz şuan.
Buna ben de takıldım bizde yeni ev aldık benim maaşım 6000 üstü olmasına rağmen eşimin bordrosunu da istediler ancak öyle alabildik öyle uçuk bi rakam da çekmedik 270000 çektik, nasıl çıkmış hayretHata da bir tarafa bankalar belgelenebilir gelir 2800 lirayken 1900 ödemesi olan krediyi nasıl verdi benim asıl kafamı kurcalayan o kısım. Gelirin 1/4’ünü geçmemeli bildiğim kadarıyla ödeme miktarı. İpotekli kredi de olsa gelire bakmıyorlar mı? Ya da nasıl olsa ödeyemeyecekler banka el koyacak diye uyanıklık yapıp riske mi giriyor bankalar?
Şükür ki her seyi düşünüp evi memur çifte kiraya verdim.Ama aksi durum olsaydi galiba almazdim kirayi ya da yarisini isterdim.İyi niyetime guzel karsilik bulamazsam virus meselesi biter bitmez cikmalarini söylerdim.Bu arada ödemeler durmadi mi?Siz gidip durumunuzu anlatip bi caresine baksaniz.Meraba arkadaşlar,hemen bilgisi olanlara danışmak istiyorum.biz 2 ay önce ev aldik ama evin 4 te 3 u bankanın cunku çoğunluk krediyle aldik.suan kiradayız ve evde kiracı var.şimdi eşim 2800 maaş alıyor bunun 1900 kredi 900 kiradan 1000 biz ekliyoruz ödüyoruz.kalanla bi şekilde idare ediyoruz ben evde biraz uğraşıp harcligimi çıkarıyorum, şükür idare ediyoruz.takii şu lanet virüs çıkana kadar.asil sorunum şu oturan kiracı tüm haklar ondan yana olduğu için okadar rahat konusuyoki insani deli ediyo geçen ilk kirayı zorla aldik yalvar yakar cunku ödememiz gereken kredimiz var.adam diyo canımızı alcan para yok napayım diyo 50 yaşında adam karı koca çalışıyorlardı.biz daha 24 lerdeyiz gününde ödüyoruz kirayı bundaki rahatlığa bak.diyoruzki devlet kira yardımı yapıyor git başvur,e diyo sıra çok kalabalık bilmem ne umrunda değil.simdi linç edenler olabilir ama iki taraflı düşünmek gerek ben napabilirim hastane masrflrim vs. Var bi kaç aya doğum yapcam,kira ödemem var, nasıl yeteriz tepe taklak olduk. Bu arada 2 kişiler kalabalık bi ailede değil,şahsen ben olsam giderim kredi çeker yine öderim borcumu (zaten devlet çok uygun kredi veriyo 6 ay geri odemeli)Ama takmiyo adam.biz çekemiyoruz eksta bi kredimiz daha var ufak ödemeli. Şimdi siz olsanız napardiniz yada biz napabiliriz şuan.
Dükkan sahipleri de mülkü belediyeye ait dükkandaysa ödemiyor kira. Diğer dükkanlar için kira ödemeyecek diye bir durum yok. Şahsa ait her yerin kirası ödeniyor mecbur. Zincir gibi. Ordan alamayan diğerini ödeyemiyor çünkü.Kiraciniz neden kira ödemiyor ki? Kiramı ödemiyorum deme hakki yok kiracinizin erteleme yapabilir ama o zamanda faizi ile öder. Kira ödemeyecek olanlar dükkan sahipleri evde kirada oturanlar hakkında çıktı mi böyle kanun?
Kiraciniz neden kira ödemiyor ki? Kiramı ödemiyorum deme hakki yok kiracinizin erteleme yapabilir ama o zamanda faizi ile öder. Kira ödemeyecek olanlar dükkan sahipleri evde kirada oturanlar hakkında çıktı mi böyle kanun?
Ödememe değil ama erteleme yapılabiliyor diye biliyorumDükkan sahipleri de mülkü belediyeye ait dükkandaysa ödemiyor kira. Diğer dükkanlar için kira ödemeyecek diye bir durum yok. Şahsa ait her yerin kirası ödeniyor mecbur. Zincir gibi. Ordan alamayan diğerini ödeyemiyor çünkü.
Kimse tamamen kira ödemeyecek diye bisey yok aslinda sadece erteleme varIsyerleriyle ilgili tam nasil bir yol izleniyor? Kararin detaylarini veya nereden bakacağımı biliyorsaniz paylasir misiniz? Internette cok bilgi kirliligi var.
Biz kira alamazsak ayvayi yedik evlerdeki kiracilar odedi odeyemeyeni de zorlamadim su anki süreçte kimseyi bunaltip bezdirmem.
Bu arada kiracimizin isyeri kapanmadi ama işleri düşmüştür. Benzin istasyonu.
Peki ne kadar aylık ödemeniz var acabaBuna ben de takıldım bizde yeni ev aldık benim maaşım 6000 üstü olmasına rağmen eşimin bordrosunu da istediler ancak öyle alabildik öyle uçuk bi rakam da çekmedik 270000 çektik, nasıl çıkmış hayret
3517tl ödüyoruzPeki ne kadar aylık ödemeniz var acaba
Burada okuyunca aklıma geldi. Benim kiracida parayı yatırmış. Ben unutmuştum kira olayını. Kiracimla kardeşim muhatap olduğu için kardeşimi aradım. Kardeşim de aklıma geldi ama ne diyeceğini bilemedigimden sana söyleyemedim dedi. Şimdi kiracıyı arayacak ve parayı isterse hepsini isterse yarısını iade edicez.Valla bız de kıradatız.esım maasının yarısını alabılıyor.ev sahıbı teklıf etmedıgı ıcın bız de oduypruz mecburen.ne bıleyım. Oyle olması gerekmez mı
Kamudayim. İyi para alıyorum. Eşim emekli ama hala çalışıyor. Evim kira değil. Oğlum okunu bitirdi kızım okuyor. Yani oldukça iyi durumdayım ama ben bile krediye girip ev almaya cesaret edemiyorum.Bakın burası çok önemli!
Gelmişler ekonominin e sinden anlamayan adama ülke ekonomisini teslim etmişler
Kadın 3 kuruşluk maaşıyla ev alıyor bebek yapıyor ev geçindiriyor
Nasıl bir hesap doğrusuysa değme ekonomistlere şapka çıkarır
Versinler ekonomiyi böylelerinin eline ülkeyi düze çıkarırlar valla billa
İşte herkesin yapabileceği birşey olmadığı için bende ülkeyi emanet ediyorumKamudayim. İyi para alıyorum. Eşim emekli ama hala çalışıyor. Evim kira değil. Oğlum okunu bitirdi kızım okuyor. Yani oldukça iyi durumdayım ama ben bile krediye girip ev almaya cesaret edemiyorum.