Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
virgin'in devlet hastanesindeki silikon ameliyatı
- Konu Sahibi virgin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Şubat 2011
- 744
- 67
- 118
Daha sali gunu doktorla konustum butun masraflar dahil 2900 tl sigortan varsa hastane masraflarıni karsiliyor ben sigorta liyim sakarta Yenikent devlet hastanesi baykurt beyle gorustum yaptırmak isyen bayanlar icin yazdim iyi günler
yazını biraz geç gördüm kusura bakma, uzun zamandır bakmıyordum buralara. ben ameliyattan çok çok memnunum neredeyse bir yıl olacak. hem doktordan, hem göğsümün şeklinden, hem hastanenin şart ve koşullarından.. ücrette iyi hatta biraz pazarlık yap bence hemen evet deme fiyata :) ama sıkıntısız, sorunsuz hallolacağından eminim ben.. sormak istediklerin varsa sorabilirsin
Arkadaşlar merhaba, ben meme küçültme operasyonunu düşünüyorum çünkü aşırı derecede sırt ağrılarım oluyor yıllardan beri toparlayıcı sütyen kullanmaktan bıktım omuzlarım çökme yapıyor artık yarın sakarya eğitim ve araştırma hastanesinde İlsun Özkaya Aka'dan randevu aldım bu konu hakkında tecrübeleri olan arkadaslar yardımcı olursa çok sevinirim
Arkadaşlar merhaba, ben meme küçültme operasyonunu düşünüyorum çünkü aşırı derecede sırt ağrılarım oluyor yıllardan beri toparlayıcı sütyen kullanmaktan bıktım omuzlarım çökme yapıyor artık yarın sakarya eğitim ve araştırma hastanesinde İlsun Özkaya Aka'dan randevu aldım bu konu hakkında tecrübeleri olan arkadaslar yardımcı olursa çok sevinirim
bende arkadaşım baykurt beyle anlaştım ayın 17sin
de meme küçültme amaliyatı olucam ama çok korkuyorum ameliyat sonrası için
bende arkadaşım baykurt beyle anlaştım ayın 17sin
de meme küçültme amaliyatı olucam ama çok korkuyorum ameliyat sonrası için
Bana bilgi verebilir misin lütfen nasıl anlaştınız ?
- 2 Şubat 2013
- 2.693
- 519
- 323
- 28
sonunda bende istediğime kavuştum çok mutluyum dün sabah 9 itibariyle sakarya yenikent devlet hastanesinde silikon ameliyatımı oldum.. bugünde 12 gibi direnlerim alındıktan sonra çıktım.. çok şükür gezebiliyorum oturabiliyorum yatabiliyorum tek sorun yatınca sancıdan kalkamıyorum e olacak o kadar artık tabi.. bu sevincimi buradaki herkesle paylaşmak istedim, burayı okuya okuya cesaret edip olabildim.. sizlere tek sorum yatarsam mı daha çabuk geçer bu ağrılar yoksa gezip hareket edersem mi? normalde ağrılarım yok ama yatıp kalkmayı kesinlikle yalnız yapamıyorum çok büyük sancılar giriyor.. allah ameliyat olacak herkese sabır versin, umarım isteyen herkes olabilir..
bende aynı doktra kucultturtcem goguslrımı
- 2 Şubat 2011
- 744
- 67
- 118
Benim memelerim ne zaman yumuşamaya başlar 11.günüm bugün
bi bir ay olsun da o zaman farkı anlayacaksın. daha çok yeni sert olması çok normal. yapabiliyorsan yağlarla bol bol masaj yap derim faydası çok oluyor. yoğurur gibi :)
bi bir ay olsun da o zaman farkı anlayacaksın. daha çok yeni sert olması çok normal. yapabiliyorsan yağlarla bol bol masaj yap derim faydası çok oluyor. yoğurur gibi :)
Tamam canım tesekkürler :)
- 29 Haziran 2014
- 13
- 0
- 6
:26:
merhaba bende baykurt beye gıttım ve 2900 fıyat soyledı daha once arastırma hastanesıne gıttım ve bana orda 4700 dedı ılsun hanım cok pahalı geldı baykurt bey yarı yarıya fıyat cıkarınca merak ettım acaba amelıyat olanlar memnunmu dıe suan nasıl durumunuz bende cok ıstıyorum ama esım erkek doktra karsı bırazcık :2: ama otekı doktorda kadın dıe 2 katını vermek scmalık gelıyo bana bı sorun cıktımı kas ustu sılıkonlarda kapsul rıskı daha fazlaymıs cevaplandırırsanız sewınırım
şöyle söyleyeyim 75 beden sütyen kullanıyordum şimdi dolu dolu 80 kullanırım gibi geliyor şuan ki hali 85 hatta ama ödemler var tabi biraz onlar inince 80 olur ama çok güzel duruyor dolu dolu dik.. baykurt bey yapay durmasın diye top gibi durmasın diye özellikle silikonun alt kısımlarına kesik attığını söyledi iyice göğüse yayılmış durumda silikon.. çok çok büyük değil tam bedenime uygun olmuş ama dışardan gören biri koca memeli der yani benimde istediğim buydu ne şekilde istediğini anlatman çok önemli fotoğraf bile götürebilirsin şöyle olsun diye.. ayrıca narkoz olayından bende çok korkuyordum ama ne olduğunu anlayamadan bayıldım ve pat diye ayıldım sanki hiç zaman geçmemiş gibi
merhaba bende baykurt beye gıttım ve 2900 fıyat soyledı daha once arastırma hastanesıne gıttım ve bana orda 4700 dedı ılsun hanım cok pahalı geldı baykurt bey yarı yarıya fıyat cıkarınca merak ettım acaba amelıyat olanlar memnunmu dıe suan nasıl durumunuz bende cok ıstıyorum ama esım erkek doktra karsı bırazcık :2: ama otekı doktorda kadın dıe 2 katını vermek scmalık gelıyo bana bı sorun cıktımı kas ustu sılıkonlarda kapsul rıskı daha fazlaymıs cevaplandırırsanız sewınırım
- 29 Haziran 2014
- 13
- 0
- 6
ben ılsun hanıma gıtttım sılıon taktırmak ıcın fakat cok fazla fıyat verdı 4700 tl kucultmeyı bılmıyorum ama en uygun estetık konusundakı hastane yenıkent devlet hastanesı
- 2 Şubat 2011
- 744
- 67
- 118
:26:
çok şükür ki hiç sorun falan olmadı bende, kapsül olayı insanı çok korkutuyor haklısınız ama bunun için diren takıyor baykurt bey bir gün boyunca kanı topluyor zaten direnler, yeterli gelmezse kapsül oluşma riskine göre bir gün daha tutabiliyormuş. bu siteden bana ulaşıp baykurt beye ameliyat olan bir kaç kişi daha var onlar da çok memnunlar. ama eşiniz illa bayan doktor istiyorsa yine devlet hastanesinde bir bayan doktor daha var estetik cerrah bayan ama adını hatırlamıyorum. netten randevu alma kısmından bakarsanız bulabilirsiniz sanıyorum, birde gidip onunla görüşün derim
- 29 Haziran 2014
- 13
- 0
- 6
çok şükür ki hiç sorun falan olmadı bende, kapsül olayı insanı çok korkutuyor haklısınız ama bunun için diren takıyor baykurt bey bir gün boyunca kanı topluyor zaten direnler, yeterli gelmezse kapsül oluşma riskine göre bir gün daha tutabiliyormuş. bu siteden bana ulaşıp baykurt beye ameliyat olan bir kaç kişi daha var onlar da çok memnunlar. ama eşiniz illa bayan doktor istiyorsa yine devlet hastanesinde bir bayan doktor daha var estetik cerrah bayan ama adını hatırlamıyorum. netten randevu alma kısmından bakarsanız bulabilirsiniz sanıyorum, birde gidip onunla görüşün derim
yaaaa bunu duyduguma cok sevındım tesekkur ederım sıze ınsallah bulabılırım bayan doktoru karaman da bıtane dahavardı bayan gıttım ama 4700 ıstedı yanı bayan dıyede 2000 tl fazladan vermek sacma olur dıye kara kara dusunuyodum bende ele gelme falan oluyormu acaba kas ustu ıcın ele gelıyo dıyolarda ben kas altı ıstemıstım gogus dokun var gereklı degıl dedı her 2 doktorda bı daha ustelemedım kas ustu fazla sancılı da olmuyomus aslında oda ısıme geldıcunku bebegımde var ne kadar cabuk ıyılesırsem okadar ıyı
- 2 Şubat 2011
- 744
- 67
- 118
yaaaa bunu duyduguma cok sevındım tesekkur ederım sıze ınsallah bulabılırım bayan doktoru karaman da bıtane dahavardı bayan gıttım ama 4700 ıstedı yanı bayan dıyede 2000 tl fazladan vermek sacma olur dıye kara kara dusunuyodum bende ele gelme falan oluyormu acaba kas ustu ıcın ele gelıyo dıyolarda ben kas altı ıstemıstım gogus dokun var gereklı degıl dedı her 2 doktorda bı daha ustelemedım kas ustu fazla sancılı da olmuyomus aslında oda ısıme geldıcunku bebegımde var ne kadar cabuk ıyılesırsem okadar ıyı
dokunuz varsa kesinlikle kas üstü yaptırın derim benim dokum vardı hatta doktorum neden yaptırıyosun gerek yok falan demişti aç gözlüyüm ben :) doku olduğu için kesinlikle ele gelmiyor! göğüs dokunun altında kalıyor silikon.. sana şöyle söyleyeyim yaptırdığımda bekardım şimdi evliyim eşimin haberi yok silikonlardan ve fark etmedi kimseye de söylemeyi düşünmüyorum, çok doğal duruyor zaten kesinlikle silikon var gibi değil biara foto da atarım buraya :) ama gerçekten sırf kadın diye başka bir doktora o kadar para vermeyin derim baykurt bey mesafeyi çok iyi koruyor gerçekten hiç rahatsız olmuyorsunuz.
- 29 Haziran 2014
- 13
- 0
- 6
dokunuz varsa kesinlikle kas üstü yaptırın derim benim dokum vardı hatta doktorum neden yaptırıyosun gerek yok falan demişti aç gözlüyüm ben :) doku olduğu için kesinlikle ele gelmiyor! göğüs dokunun altında kalıyor silikon.. sana şöyle söyleyeyim yaptırdığımda bekardım şimdi evliyim eşimin haberi yok silikonlardan ve fark etmedi kimseye de söylemeyi düşünmüyorum, çok doğal duruyor zaten kesinlikle silikon var gibi değil biara foto da atarım buraya :) ama gerçekten sırf kadın diye başka bir doktora o kadar para vermeyin derim baykurt bey mesafeyi çok iyi koruyor gerçekten hiç rahatsız olmuyorsunuz.[/QUOTE
ben baktım bugun yıne gıttıgım ılsun hanım cıkıyorsakarya da bayan doktoru olarakbı oda dedıgımgıbı malıyetı cok yuksek geldı bana ınan sılıkon yaptırmak ıcın dugunumde takılan set takımımı bozucam o kadar pıskolojık etkılıyor benı hamıleyken cok guzeldı sımdı cok deforme oldu yanıı ben gıttımbaykurt beye hatta adamınadını sasırıp bayburt bey dedım soguk kanlı bı dr. e amelıyat ızı falan nasıl oldu genelde gogusaltından gırıyormus o bana kalsa yarın gıdıcemde ıste bazentakılıyorumesıme bayramdan sonra gıdıyorum dıye artık alıstı sılıkon taktırmayamı dıyor ama gel gelelım kabullenmıyor offf cıkıs yolu bulamadım kı napcambensımdı
Son düzenleme:
- 2 Şubat 2011
- 744
- 67
- 118
dokunuz varsa kesinlikle kas üstü yaptırın derim benim dokum vardı hatta doktorum neden yaptırıyosun gerek yok falan demişti aç gözlüyüm ben :) doku olduğu için kesinlikle ele gelmiyor! göğüs dokunun altında kalıyor silikon.. sana şöyle söyleyeyim yaptırdığımda bekardım şimdi evliyim eşimin haberi yok silikonlardan ve fark etmedi kimseye de söylemeyi düşünmüyorum, çok doğal duruyor zaten kesinlikle silikon var gibi değil biara foto da atarım buraya :) ama gerçekten sırf kadın diye başka bir doktora o kadar para vermeyin derim baykurt bey mesafeyi çok iyi koruyor gerçekten hiç rahatsız olmuyorsunuz.[/QUOTE
ben baktım bugun yıne gıttıgım ılsun hanım cıkıyorsakarya da bayan doktoru olarakbı oda dedıgımgıbı malıyetı cok yuksek geldı bana ınan sılıkon yaptırmak ıcın dugunumde takılan set takımımı bozucam o kadar pıskolojık etkılıyor benı hamıleyken cok guzeldı sımdı cok deforme oldu yanıı ben gıttımbaykurt beye hatta adamınadını sasırıp bayburt bey dedım soguk kanlı bı dr. e amelıyat ızı falan nasıl oldu genelde gogusaltından gırıyormus o bana kalsa yarın gıdıcemde ıste bazentakılıyorumesıme bayramdan sonra gıdıyorum dıye artık alıstı sılıkon taktırmayamı dıyor ama gel gelelım kabullenmıyor offf cıkıs yolu bulamadım kı napcambensımdı
yönlendirmek gibi olmasın ama yine burdan bi arkadaşın eşi bir erkeğe ameliyat olmasını istemiyordu o da ameliyat yaparken sadece kesi bölgesini açıyor göğüsler kapalı oluyor demişti de o şekilde olabilmişti onun da bi 6 7 ayı olmuştur o da çok memnun. fotoğraf atabilirsem yükleyecem şimdi izleri
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Merhabalar, ben de daha yakın diye seah da İlsun hanıma gittim, bakanlık zam yapmış ameliyata şu son 1 ay içinde her şeyiyle toplam 5100 tl gibi bir şey ödeyeceğim. Çok tatlı ve ilgili bir bayan kendisi.. Düşünenlere öneririm. Ücret tuzlu biraz ama eylülden önce gün olmamasına rağmen beni araya sıkıştırıverdi çok mutlu oldum. Eylülde gidiyorum çünkü..