• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

virgin'in devlet hastanesindeki silikon ameliyatı

sanırım çok çok gerekli olmadığı takdirde normalde 35 40 yaşın altındakilere mamografi çekmiyorlar. ben sadece kan testi, akciğer mr'ı ve ekg çektirdim

yani bi sonraki muayeneye MR'la birlikte gidersem başka bi sorun kalmayacak netleşsin istiyorum bir an önce buraya gelip ameliyat tarihimi yazmak istiyorum kaç cc takılcagını vs tartışmak istiyorum :)

söylee dekolte bir elbiseyle resim bekliyoruz .
moral olsun hepimize hep acıdan ağrıdan bahsetmeyelim.
sonuçlarının güzzelliğiyle moralimiz yukselsin topikte bir arzı endam et şekerimm :)))

valla canım boyun iyi omuzların da geniş sana 300 veya üzere rahat rahat olur ben kısacık boyuma 300 sahibiyim :D ama görüştüğün doktorlar zaten seni yönlendirir şu cc sana olur diye sonuçta kaç kişiye yapıyorlar ameliyatı..

Dilerim en kısa zamanda sizin kadar güzel gögüslere sahip olurum.teşekkürler canım.

bu arada boyum 163 kilom 56 göğüsaltım 79cm göğüsucum 89cm b cuptan d cupa büyütmek için kasaltı teknikte kaç cc protez koyması için ısrar etmem lasım acaba ????

bu arada boyum 163 kilom 56 göğüsaltım 79cm göğüsucum 89cm b cuptan d cupa büyütmek için kasaltı teknikte kaç cc protez koyması için ısrar etmem lasım acaba ????

zaten söylersen d cup istiyorum diye doktor kesin bilir, ben düşünüyorum ama bende bilemiyorum:41: eskiden hep 80 beden destekli kullanırdım ki göğüs altım 70 aslında sütyen ölçüm buymuş ama 70 beden de küçük gelirdi pek cuptan falan haberim yoktu :D şimdi bakınıyorum ama yine c cup d cup falan bulamıyorum 85 beden sütyenler alıcam sanırım çünkü cup kısmını ancak onlar dolduruyor:17::16:

bende burdan bi arkadaş oldu ondan sonra oldum fotolarını felan görmüştüm şimdi haftaya izmirden bi arkadaş gelicek ameliyat için bende gidicem bi arkadaşta başka şehirde randevu almış hacettepeye geliyor oda başka şehirden gitiikçe çogalıyoruz yanii :)

Artik bi de ben varim sayenizde Istanbul'dan gelip Hacettepe'de ameliyat olan :)

Benim damla protez oldugu icin 1800+700 = 2400 odedim. Senin gibi ilk gunler kucuk mu oldu diyodum 255cc'yi duyunca ama simdi cok memnunum :)

. Senin gibi ilk gunler kucuk mu oldu diyodum 255cc'yi duyunca ama simdi cok memnunum :)

kizlar bende olacagim....doktor her boyu kaldirabilicegimi soyledi ancak ben buyuk istemiyorum...az bir meme dokum var boyum 1.75...meme basi kesisi istiyorum...doktor herseye tamam dedi ancak ben 250-275 arasi istiyorum...doktor 300 yapalim istersen dedi....karar veremiyorummm....kas alti da olucak....yani ben kucuk meme seviyorum...duz meme sevmiyorum:) damla gorunum seviyorum ama damla yaparsak sarkik gibi durur sende dedi...yuvarlak konucak...yani kesinlesmeyen tek sey kac cc olacagi...bana yardim edin...

kizlar bende olacagim....doktor her boyu kaldirabilicegimi soyledi ancak ben buyuk istemiyorum...az bir meme dokum var boyum 1.75...meme basi kesisi istiyorum...doktor herseye tamam dedi ancak ben 250-275 arasi istiyorum...doktor 300 yapalim istersen dedi....karar veremiyorummm....kas alti da olucak....yani ben kucuk meme seviyorum...duz meme sevmiyorum:) damla gorunum seviyorum ama damla yaparsak sarkik gibi durur sende dedi...yuvarlak konucak...yani kesinlesmeyen tek sey kac cc olacagi...bana yardim edin...
Hem kas altı hemde orta yükseklik te bir protez kullanılacağı için zaten ileriye doğru büyük duran kendini belli eden bir sonuç olmaz.Kas altında kas protezide ezip baskı yapacak..Boyun uzun,ameliyat olmana değen bir sonuç alırmısım bilemem! Vücuduna göre bu boyutlar yine ufak duracaktır bence..275 ile 300 cc arasında 25 gr var.Çokta birşey değiştirmez.Bana kalırsa 350 cc den aşağısı olmasın derim ama sen 300 e bile büyük olur diyorsun! Ameliyat sonrası düşüncelerini merakla bekliyorum.Umarım sonuç seni çok mutlu eder...

Arzum kesinlikle çok haklı bencede.Hem uzun boylusun hemde doktorun istediğin boyutu alabilir demiş.300 cc seni mutlu etmez gibime geliyor.resimdeki büyüklük için ameliyat olup bu kadar zahmet e ve masrafa değer mi acaba diye düşünüyorum. Ama bu benim şahsi fikrim tabii. Arzumda bende burada ameliyat sonrası mutsuz olan çok kişi gördük.Genel şikayet protezin büyüklüğüne dair oluyor.Ama sen küçük meme tercihim diyorsun. Orası artık senin bileceğin bi iş.Evli misin canım?

canım geçmiş olsun . kimisi 3 gün sonra ayağa kalkıyor. kimisi 1 hafta sıkıntı çekiyor. ama en sonunda kurtulcaksın bu ağrılardan. temellim bu yönde. tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

Arzum kesinlikle çok haklı bencede.Hem uzun boylusun hemde doktorun istediğin boyutu alabilir demiş.300 cc seni mutlu etmez gibime geliyor.resimdeki büyüklük için ameliyat olup bu kadar zahmet e ve masrafa değer mi acaba diye düşünüyorum. Ama bu benim şahsi fikrim tabii. Arzumda bende burada ameliyat sonrası mutsuz olan çok kişi gördük.Genel şikayet protezin büyüklüğüne dair oluyor.Ama sen küçük meme tercihim diyorsun. Orası artık senin bileceğin bi iş.Evli misin canım?

sevgili arzum saxe ve pistachos fotodakinden buyuk istemiyorum sanirim....evli degilim, 1.75 boyum 52 kiloyum..gogsumun ust taraflari bombos altta bi parca var meme dokum...72 de meme alti olcum....26yasindayim..bi de kimseye soylemeyi dusunmuyorum yaptirdigimi ailem disinda...kocaman olsunlar istemiyorum...pisman olsamda ilerleyen yaslarda olurum belki....aslinda kim ne derse desin erkekler buyuk goguse asla hayir demezler bence...ama yarin bigun cocuk yaparim kilo alirim falan yine bi beden buyur o yuzden bu karari aldim...ama tavsiyeleriniz onemli....bana kalsa 250 yaptiricamtim ARZUM saolsun konusunca ikna oldum....doktora gostericem bu fotoyu...derse 325 de bu goruntuyu yakalaariz der o ayri ...ama ben 300 e cok isindim...tabi orta profil ve kasalti olusu biraz dusundurucu sonucta tam 300 goruntusu cikarmi ortaya bilemiyorum...bir de meme basi kesin ucu ucuna yetiomus ameliyat icin...olur dedi doktor'ordan yapabiliriz....his kaybindan korkuyorum ama cok fazla iz takintiliyim o yuzden meme basi istiyorum...herseyin hayirlisi bakalim

cok saolun kizlar bu arada...insan yazarken daha da netlesiyo...yorumlarinizi hic esirgemeyin

sonunda bende istediğime kavuştum çok mutluyum:21: dün sabah 9 itibariyle sakarya yenikent devlet hastanesinde silikon ameliyatımı oldum.. bugünde 12 gibi direnlerim alındıktan sonra çıktım.. çok şükür gezebiliyorum oturabiliyorum yatabiliyorum tek sorun yatınca sancıdan kalkamıyorum:42: e olacak o kadar artık tabi.. bu sevincimi buradaki herkesle paylaşmak istedim, burayı okuya okuya cesaret edip olabildim.. sizlere tek sorum yatarsam mı daha çabuk geçer bu ağrılar yoksa gezip hareket edersem mi? normalde ağrılarım yok ama yatıp kalkmayı kesinlikle yalnız yapamıyorum çok büyük sancılar giriyor.. allah ameliyat olacak herkese sabır versin, umarım isteyen herkes olabilir..

Merhaba vergin gördüm yazını çok mutlu oldum inş bana dönersin. Bugünlerde çok araştırıyorum hatta bindoktorla görüşmeye gittim kafam karıştı ben istanbuldayım ama aslen sakaryalıyım bana yardımcı olabılırmısın doktora için aradan baya vakıt gecmıs hala memnunumuzun göğüslerinden. Doğal dürüyorum benim boyum 1.63 kilo 54 ilk gittiğim doktor bana sana damla olur dedi hıc göğüs sakun yok çünkü dedı ama ben birazda olsa dekolte ıstıyorum damla olursa üste zaten yoktu yıne olmayacak offf ne yapacak şaşırdım yenıkent hastayıde gördüm çok güzel bın hastane bütün hersey değmişti sana yoğunlaştım:17::17::17:

Merhaba vergin gördüm yazını çok mutlu oldum inş bana dönersin. Bugünlerde çok araştırıyorum hatta bindoktorla görüşmeye gittim kafam karıştı ben istanbuldayım ama aslen sakaryalıyım bana yardımcı olabılırmısın doktora için aradan baya vakıt gecmıs hala memnunumuzun göğüslerinden. Doğal dürüyorum benim boyum 1.63 kilo 54 ilk gittiğim doktor bana sana damla olur dedi hıc göğüs sakun yok çünkü dedı ama ben birazda olsa dekolte ıstıyorum damla olursa üste zaten yoktu yıne olmayacak offf ne yapacak şaşırdım yenıkent hastayıde gördüm çok güzel bın hastane bütün hersey değmişti sana yoğunlaştım:17::17::17:

Canim damlada ust bos olucak diye bisey yok benimkide damla ve ust kisimlari baya bi dolu. Doktorun tavsiyesini dinlemelisin bence

Canim damlada ust bos olucak diye bisey yok benimkide damla ve ust kisimlari baya bi dolu. Doktorun tavsiyesini dinlemelisin bence

Teşekkürler ya cevap verdiğiniz için benşişli etfale Dr. Medini Volkan kıyak gittim cuma günü damla dedi aslında ınternette bazı doktorların yazdıkları ver videolarından dolayı korktum doğrumuza bılmıyorum ama %15 de olsa done bilirmiş ondan korktum aslında ne kadar oldu sızın amelıyat olmalı birde bırsey daha devlete gorev ameliyat ücretli pahalı geldı 4,600
ameliyat 3000)
Protez. 1600) markasının söylemişti ama unuttum burda yazılanların hıcbırı hınç duymamıştım amerıkan markasıymıs
Bu arada tekrar tesekkurler

geçmiş olsun Canım :) nasıl memnun musun göğüslerinden :) bende yaptırmayı düşünüyorum da hangi doktora kaça yaptırdın :)

Back