• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

virgin'in devlet hastanesindeki silikon ameliyatı

virgin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
744
67
118
sonunda bende istediğime kavuştum çok mutluyum:21: dün sabah 9 itibariyle sakarya yenikent devlet hastanesinde silikon ameliyatımı oldum.. bugünde 12 gibi direnlerim alındıktan sonra çıktım.. çok şükür gezebiliyorum oturabiliyorum yatabiliyorum tek sorun yatınca sancıdan kalkamıyorum:42: e olacak o kadar artık tabi.. bu sevincimi buradaki herkesle paylaşmak istedim, burayı okuya okuya cesaret edip olabildim.. sizlere tek sorum yatarsam mı daha çabuk geçer bu ağrılar yoksa gezip hareket edersem mi? normalde ağrılarım yok ama yatıp kalkmayı kesinlikle yalnız yapamıyorum çok büyük sancılar giriyor.. allah ameliyat olacak herkese sabır versin, umarım isteyen herkes olabilir..

Son düzenleme:
sonunda bende memeliler kervanına katıldım çok mutluyum:21: dün sabah 9 itibariyle sakarya yenikent devlet hastanesinde silikon ameliyatımı oldum.. bugünde 12 gibi direnlerim alındıktan sonra çıktım.. çok şükür gezebiliyorum oturabiliyorum yatabiliyorum tek sorun yatınca sancıdan kalkamıyorum:42: e olacak o kadar artık tabi.. bu sevincimi buradaki herkesle paylaşmak istedim tabi, burayı okuya okuya cesaret edip olabildim.. sizlere tek sorum yatarsam mı daha çabuk geçer bu ağrılar yoksa gezip hareket edersem mi? normalde ağrılarım yok ama yatıp kalkmayı kesinlikle yalnız yapamıyorum çok büyük sancılar giriyor.. allah ameliyat olacak herkese sabır versin, umarım isteyen herkes olabilir..

geçmiş olsun,aktif olarak dinlemelisin yani öyle hasta gibi yatıp kalırsan daha zor iyileşirsin,evin içinde gezin,sürekli uyuma ve düz değil de dik uyumaya çalışmalısın,kollarını zorlamadan bazı şeyleri yapabilirsin,çok geçmiş olsun yeniden

hem geçmiş olsuuunn hem hayırlı olsun diyim canım :) o ağrıları bilmez miyim ahh ahhhhh yattımı kalkamazdım bıçaklar iğneler saplanırdı 5. günden sonra hepsi kayboluyomuş,bana da hep aynı şeyleri yazmışlardı ama inanki öyle çok çabuk geçiyo,bugün 17. günümdeyim yapamadığım hiç bir iş yok,dün hatta koşmak zorunda bile kaldım.Allahım napıcam nasıl koşarım şimdi dedim içimden ama koşuverdim valla,normal insan gibi olmasa da koşabildiğime sevindim.:21:

yatıp kalkarken oluşan ağrılardan dolayı yataktan kalkamaz oldum tuvalete bile gitmek istemiyorum:14: göğüslerim fırlayacakmış gibi geliyor.. dikişlerim zorlanıyormuş gibi geliyor bir şey olmaz değil mi kızlar :39:

geçmiş olsun öncelikle.hiç korkma hiç bişi olmaz benim 21.günüm hakikaten iyileşme süreci hızla gelişiyo rahat rahat kalk dolaş evin içinde yürümek çok iyi geliyo daha çabuk iyileşirsin.1 hafta gerçekten çok zor bende çok zorlanıyordum kalkarken, yattığım zaman kalmak istemiyordum ama geçici bunlar üzülme memelerinin yeni halini gördükçe unutursun bu acıları güle güle kullan canım hayırlı olsun:)

bende buradaki yazıları okuya okuya kendimi sürekli gaza getiriyorum. bugün geçecek yarın geçecek bak 3 gün diyorlar ne kaldı ki falan diye :1: allah sizlerden razı olsun gerçekten.. birde acaba dikişlerin üzerindeki bantları bizim çıkartmamamız gerek değil mi 3. gün banyo yapabilirsin dedi doktorum o zamanda çıkartmamalıyım diye anladım ben ama emin olamadım :S

benim doktorum banyonu yap yaptıkça bantlar kendiliğinden çıkana kadar dokunma demişti 5.banyoda kendiliğinden çıktı.bence kendi doktoruna sormalısın en iyisi bu canım:)

sonunda bende memeliler kervanına katıldım çok mutluyum:21: dün sabah 9 itibariyle sakarya yenikent devlet hastanesinde silikon ameliyatımı oldum.. bugünde 12 gibi direnlerim alındıktan sonra çıktım.. çok şükür gezebiliyorum oturabiliyorum yatabiliyorum tek sorun yatınca sancıdan kalkamıyorum:42: e olacak o kadar artık tabi.. bu sevincimi buradaki herkesle paylaşmak istedim tabi, burayı okuya okuya cesaret edip olabildim.. sizlere tek sorum yatarsam mı daha çabuk geçer bu ağrılar yoksa gezip hareket edersem mi? normalde ağrılarım yok ama yatıp kalkmayı kesinlikle yalnız yapamıyorum çok büyük sancılar giriyor.. allah ameliyat olacak herkese sabır versin, umarım isteyen herkes olabilir..

canım geçmiş olsun şimdi okudum yazdıklarını. bende para konusunu halledicem inşallah bi iki hafta içinde. sonra da ameliyt olcak hayırlısıyla. valla heyecandan uyuyamıyorum geceleri :) seninle de tanışmak isterim hem korkum gider hemde baykurt beye ameliyat olmuş biriyle konuşmak iiy gelir bana.

benim göğüs altı kesisiyle mentor marka kas üstüne yerleştirildi ama ben doktoruma çok güveniyodum kaç cc olduğunu bile sormadım size bıraktım dedim ki iyi ki ona bırakmışım. çok memnunum ama kontrole gittiğimde soracağım.
dry5460 muhakkak tanışalım hastaneye de gelebilirim sizinle.. gerçekten ameliyatım çok kolay ve iyi geçti.. ağrım o kadar azdı ki normal bir karın ağrısı gibiydi ki ben refekatsiz kaldım hastanede herkes çok yardımcı oldu saolsunlar.. bugün itibariyle yatarken yürürken ya da otururken hiç ağrım yok ama işte yatnca kalkışlar falan zor oluyo sancılı o da birinin kolundan ve sırtından ittirmesiyle azalıyo.. inşallah biranönce olursun gitmeden bana burdan haber et gerçekten çok yardımcı olmak isterim

Son düzenleme:
benim göğüs altı kesisiyle mentor marka kas üstüne yerleştirildi ama ben doktoruma çok güveniyodum kaç cc olduğunu bile sormadım size bıraktım dedim ki iyi ki ona bırakmışım. çok memnunum ama kontrole gittiğimde soracağım.
dry5460 muhakkak tanışalım hastaneye de gelebilirim sizinle.. gerçekten ameliyatım çok kolay ve iyi geçti.. ağrım o kadar azdı ki normal bir karın ağrısı gibiydi ki ben refekatsiz kaldım hastanede herkes çok yardımcı oldu saolsunlar.. bugün itibariyle yatarken yürürken ya da otururken hiç ağrım yok ama işte yatnca kalkışlar falan zor oluyo sancılı o da birinin kolundan ve sırtından ittirmesiyle azalıyo.. inşallah biranönce olursun gitmeden bana burdan haber et gerçekten çok yardımcı olmak isterim

gerçekten çok memnun olurum yardımına çünkü çok korkuyorum narkozdan ameliyattan falan. son bişe soriyim göğüs bedenin kaçtı şimdi kaç oldu yani doktora bıraktım dedin ya çok büyük mü taktı yoksa sana en uygun olanını mı taktı

memnunsan bi problem yok allah utandırmasın inş.kendine iyi bak iyi dinlen ağır kaldırma geçmiş olsun tekrar:)

şöyle söyleyeyim 75 beden sütyen kullanıyordum şimdi dolu dolu 80 kullanırım gibi geliyor şuan ki hali 85 hatta ama ödemler var tabi biraz onlar inince 80 olur:1: ama çok güzel duruyor dolu dolu dik.. baykurt bey yapay durmasın diye top gibi durmasın diye özellikle silikonun alt kısımlarına kesik attığını söyledi iyice göğüse yayılmış durumda silikon..:1: çok çok büyük değil tam bedenime uygun olmuş ama dışardan gören biri koca memeli der yani:1::1::1::9: benimde istediğim buydu ne şekilde istediğini anlatman çok önemli fotoğraf bile götürebilirsin şöyle olsun diye.. ayrıca narkoz olayından bende çok korkuyordum ama ne olduğunu anlayamadan bayıldım ve pat diye ayıldım sanki hiç zaman geçmemiş gibi

virgin seni bulduğum çok iyi oldu gerçekten ya eşime de söyledim baykurt beye ameliyat olan birini buldum dedim çok memnunmuş dedim onun da aklındaki sorular gitti şimdi. güvenemiyodu pek doktoru bilmediği için ama şimdi rahatladı :) :) :)

bende olmak istiyorum ist pendikte oturuyorum.amelyata kaç gün sonraya gün verdi nekadar para ödedin benimle paylaşırsan çok sevinirim canım

bir cuma günü görüşmeye gittim muayene etti. aynı gün testleri yaptırdım ve hemen salı günü de ameliyat oldum canım. 4 gün sonra oldum yani.. 2700 lira verdim ve bugün 31. günüm çok memnunum..

bir cuma günü görüşmeye gittim muayene etti. aynı gün testleri yaptırdım ve hemen salı günü de ameliyat oldum canım. 4 gün sonra oldum yani.. 2700 lira verdim ve bugün 31. günüm çok memnunum..

hastane adı dr adı belki yazmışsındır bidaha alabilirmiyim.
benim en büyük sorunum zırtpırt izin alamamak bu işi minumum izin alarak mininmum parayla halledebilsem bir :((((
bu hafta eşim estetikli burun amelyatı oldu tabi elimizdeki parayıda izin tavizlerinide ona kullanmış olduk şimdi sıra benim asla vazgeçmem bu halimden kızkardeşim bile annemin sütyenlerine ortak 17 yaşında 90 beden bennn:((((

anlıyorum seni zamansızlık hepimizin problemi.. sakarya yenikent devlet hastanesinden baykurt özbey'e oldum ben ameliyatımı.. doktorun sanırım sadece perşembe ve cuma muayene günü salı çarşamba ameliyat günü pazartesi de boş günü.. dediğim günü cuma bütün testlerimi halettim test sonrası ölçülerimi aldı salı günü ameliyatımı olup bir gece kaldıktan sonra çıktım hastaneden.. hiç ağrı sızı morarma falan da yaşamadım üstelik..

anlıyorum seni zamansızlık hepimizin problemi.. sakarya yenikent devlet hastanesinden baykurt özbey'e oldum ben ameliyatımı.. doktorun sanırım sadece perşembe ve cuma muayene günü salı çarşamba ameliyat günü pazartesi de boş günü.. dediğim günü cuma bütün testlerimi halettim test sonrası ölçülerimi aldı salı günü ameliyatımı olup bir gece kaldıktan sonra çıktım hastaneden.. hiç ağrı sızı morarma falan da yaşamadım üstelik..

en erken 27 28 mart varmış izin alabilirsem gidicem görüşmeye pendikten oraya nasıl gidiceksem keşke daha yakınlarda bir hastanede dr tavsiyesi bulabilsem :(bakalım neler söylicek dr by çok saol virgin

hastane çok yeni temiz ve lüx gözüküyor vallahıı devlet has. demeye bin şahit lazım :)))

Back