Vira'nın Çeyizleri..

Teşekkür ederim. =)Yemek takımı ve kadehimi de aldım arkadaşlar ilk sayfada. =)​

orjinal güzel şeyler almışsın bahar gibi iç açıcı güzel günlerde kullanın inşallah.....

Topigin hayirli olsun tatlim, bol bereketli ceyizler olsun.. ve gönlüne göre olsun herseyin:34:

hepsi çok güzel canım hayırla kullan inşallah:nazar::nazar::nazar:
bende ilk çektiğimde annem bi acayip olmuştu anlam veremedi resmen kadın sonra sizlerle paylaşacağımı söyleyince tövbe tövbe ne adetler çıkmış dedi kadın bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu dedi anlıyorum seni:9::9::9:

hepsi çok güzel canım hayırla kullan inşallah:nazar::nazar::nazar:
bende ilk çektiğimde annem bi acayip olmuştu anlam veremedi resmen kadın sonra sizlerle paylaşacağımı söyleyince tövbe tövbe ne adetler çıkmış dedi kadın bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu dedi anlıyorum seni:9::9::9:

Çok teşekkür ederim.Amin cümlemiz hayırla kullanalım inşallah. :nazar:
Anneme burada paylaşılan bir kaç çeyizi göstermiştim ama çekerken buraya koyacağımı tahmin etti mi etmedi mi bilmiyorum. :9: Ettiyse de o kolileri indir kaldır sinirle sadece bırak telefonu diyebildi.:9: Ama buradan bir çok şeye baktım ettim inanılmaz fikir oluyor insana.Tabii her gördüğünü almak peşine düşmediğinde faydalı bir durum. =) Tekrar teşekkürler. :16:

güle güle kullanın her şey çok güzel olmuş ama benim favorim de kahvaltı takımın renkler çok şekerrr :) ailecek nice mutlu kahvaltı sofraları hazırlarsınız inş onlarla :nazar:

herseyiniz cok guzel mutlulukla kullanmanızı dilerim:nazar:

Çok teşekkür ederim. =)​

güle güle kullanın her şey çok güzel olmuş ama benim favorim de kahvaltı takımın renkler çok şekerrr :) ailecek nice mutlu kahvaltı sofraları hazırlarsınız inş onlarla :nazar:

Ne güzel dilekler.. =) Çok sağolun,dilerim öyle olur. =)​

Zamanında babam evde kullanmak için almıştı annem evde kullandığımız var zaten diye çeyize yönlendirmişti. =) Ayrıca bayanın ki pembe değil yavruağzı renginde. =)

Dün aldığım mutfak önlüğüm;

canım çok güzel şeyler almışsın güle güle mutluluk içinde kullanırsın inşallah

ne güzel cıvıl cıvıllar:)
ceyiz düzdügüm zamanları özledim :) güle güle kulan cnm hepsini:)

kaselrn çok tatlı :21:
hele o tencernle pemebe tavaya bittim :9:
gülerk kullan mutluluklar canım:3:

Back
X