Vira'nın Çeyizleri..

Vira

Biг Öчкü ..
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
781
8
46
Kocaeli
..............................................

Eklentiler

• $DSC00014.webp
    $DSC00014.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 99
  • $Emsan Kahvaltı Takımı.webp
    $Emsan Kahvaltı Takımı.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 99
  • $DSC00011.webp
    $DSC00011.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 87
  • $DSC00019.webp
    $DSC00019.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 91
  • $DSC00022.webp
    $DSC00022.webp
    12 KB · Görüntüleme: 86
  • $DSC00023.webp
    $DSC00023.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 98
  • $DSC00015.webp
    $DSC00015.webp
    14 KB · Görüntüleme: 93
  • $Taç Granit Teflon Tava.webp
    $Taç Granit Teflon Tava.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 93
  • $DSC00016.webp
    $DSC00016.webp
    20 KB · Görüntüleme: 97
  • $DSC00024.webp
    $DSC00024.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 113
  • $DSC00021.webp
    $DSC00021.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 98
  • $DSC00020.webp
    $DSC00020.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 107
  • $K.Porselen,Simay Porselen çaydanlık.webp
    $K.Porselen,Simay Porselen çaydanlık.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 96
  • $Kristal Nevresim Takımı.webp
    $Kristal Nevresim Takımı.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 97
  • $Özdilek Nevresim Takımı.webp
    $Özdilek Nevresim Takımı.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim. =) Amin cümlemiz inşallah.​

oy oy ne güzel şeyler bunlar.ağız tadıyla kocişini beslersin inşallah bunlarla tatlım.çok beğendim.

Oyh ne güzel bir yorum böyle. =) Amin hepimiz o dilediğimiz güzel günleri yaşayalım inşallah. =)​

Sayfayı açtığımda gülümsemeyle karşılanmak güzel geldi :66::66: ne güzel fincanlar onlar.Ağız tadıyla kullanırsın inşallah herşeyin güzel görünüyor.

:nazar: ne kadar güzel şeyler bunlar :nazar::nazar: maşallah
renkli şeyleri seviyorsunuz herhalde iyi günlerde kullanın inşallah. özellikle güzel fincanlara bayıldım :nazar:

ilk eklediğin çatal bıçak takımın sandıklı markası nedir.acaba blulifemi bende böle bi çatalbıçak takımı begenmiştimde aynı ona benziyor fiyatı uygundu.

Pembe tavana ve fincanlarına bayıldım. Hepsi çok güzel güle güle güzel günlerde kullan:16::nazar:

hepsı cok guzel mutlu gunlerde kullan ıns

Sayfayı açtığımda gülümsemeyle karşılanmak güzel geldi :66::66: ne güzel fincanlar onlar.Ağız tadıyla kullanırsın inşallah herşeyin güzel görünüyor.

Bu yorumda beni gülümsetti ne güzel. =) Çekimden sanırım bir çok kişi fincan zannetmiş ama kase onlar. =) Çok Çok teşekkür ederim.

:nazar: ne kadar güzel şeyler bunlar :nazar::nazar: maşallah
renkli şeyleri seviyorsunuz herhalde iyi günlerde kullanın inşallah. özellikle güzel fincanlara bayıldım :nazar:
Evet çok klasik olmayan,renkli şeyler daha çok hoşuma gidiyor. =) Teşekkür ederim.. =)

ilk eklediğin çatal bıçak takımın sandıklı markası nedir.acaba blulifemi bende böle bi çatalbıçak takımı begenmiştimde aynı ona benziyor fiyatı uygundu.

Yetkin Çelik diye bir marka.Zaten yetkin çelik diye yazarsanız direkt sitesi çıkıyor.Fiyat listesi mevcut ve 25 yıl garanti veriyorlar.Bu takımın fiyatı 357 ancak aldığım yerde ki amca sağolsun 320ye verdi.

Pembe tavaya bayıldım :16: :nazar:

Teşekkür ederim..Annem sadece renk farklılığı olan bir tavayı kuzenime almış dün değiştirip değiştirmemek arasında kalmıştım. :9: İyi yapmışım o halde. =)

Pembe tavana ve fincanlarına bayıldım. Hepsi çok güzel güle güle güzel günlerde kullan:16::nazar:

Çok teşekkür ederim..Yukarıda belirtmiştim ama yine söyleyeyim kase onlar. =)

hepsı cok guzel mutlu gunlerde kullan ıns

Çok teşekkür ederim,cümlemiz inşallah. =)

dil çıkartan kaseler süper :9: güle güle kullan

Demek ki gerçekten kase olduğu belli oluyor. :9: Sanırım benim hatam çekimden dolayı.. =) Çok sağolun. :16:

Son düzenleme:
Kasemi fincanmı düşündüm fincanda karar kıldım ama kaybettim tühhh:14::14: çok tatlılar güle güle kullan

Kasemi fincanmı düşündüm fincanda karar kıldım ama kaybettim tühhh:14::14: çok tatlılar güle güle kullan

Sonra herkes sizi dinledi sanırım. =) Dediğim gibi sanırım hata benim çekimde ikilemde bıraktığıma göre. =) Çok teşekkür ederim bende çok seviyorum onları. :16:

buraya resmini çekip ekleyen nadir arkadaşlardan birisin
herkes internetten bulduğunu çeyiz diye ekliyor da
takdir ettim seni canım en azindan elinde olani çekip eklemişsin
güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olsun..

kaselere bittim çok şekerler.hepside güzel güle güle kullanın:nazar:

Teşekkür ederim..Ben görüp çok beğenmiştim ama almamıştım.Anlatımımla annecim kıyamamış almış bana. =) Amin,çok teşekkür ederim. =)

buraya resmini çekip ekleyen nadir arkadaşlardan birisin
herkes internetten bulduğunu çeyiz diye ekliyor da
takdir ettim seni canım en azindan elinde olani çekip eklemişsin
güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olsun..

Çok mutlu etti bu yorum beni..Hep aklımdaydı bu başlığı açmak ama kolilerde olunca zordu.Dün daha düzenli olsun diye açınca çekebildiklerimi çektim.Daha sonra da eklerim inşallah. =)
Zaten ürünlerimin çoğu nette yok sanırım..Çekmek,düzgün görünmesini sağlamakta oldukça zor ama elden gelen buydu. =)
Çook teşekkür ederim hepimiz güzel günlerde kullanalım.Çok sevindirdi yorumunuz gerçekten. :16:

çok güzel her şeyin güle güle kullannn :nazar: gülen kaselerin yanında renklifincanlarını da çok sevdim, benzeri bi arkadaşımda var, onlarla kahve içmek gerçekten keyifli oluyo :)

Back
X