vip 212 veya sexy 212 kullananlar???

20nisan

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
22
0
6
İstanbul
bayanlar aranızda v.i.p 212 veya sexy 212 kullanan var mı özellikle v.i.p 212 çok merak ediyorum tester bile bulamadım kozmetikçiler almaya niyetliyim de eğer övdükleri kadar yoksa boşuna 200tl vermeyim dedim :)))

selammm,

ben 212 vip kullanıyrum daha doğrusu şu anda ara verdim

çünki çok güzel bir koku olmasının yanısıra yaz sıcağında biraz fazla gelir :) kokusu biraz şekerli biraz baharatlı ancak çok kalıcı ve kadınsı bi koku bana göre,

her ciltte farklı durabilecek bi koku bi de, ben beyaz tenliyim bendeki duruşunu biliyorum ama bir arkadaşım ben senin kokundan sürdüm bugün dediğinde inanamamıştım onda çok farklı durmuştu mesela anjel a yakın bi koku almıştım,

eğer teenage kokulardan hoşlanmıyosan, tatlı ve yoğun kokuları seviyosan ben gönül rahatlığıyla öneririm :)

bana vip 212 benzer diye Paco Rabannelady Mıllıon kokusunu gösterdiler tester bitmiş diye onu hiç begenmedim ama öyle çok övgü duydum ki bunu almak istiyorum ağır koku zaten kullanamıyorum o yüzden merak ettim :)

Vip 212 en nefret ettiğim kokulardan biridir. Temizlik malzemeleri gibi kokuyor. Hoşuma gitmiyo. Çok bayıyo kokusu. Öyle çiçeksi, baharatlı, şekerli gibi tarif edilcek bi koku değil. Değişik.. Ama her kokusu aklıma geldiğinde temizlik malzemesi kokusu geliyor.
Sexy 212 eski parfümüm.. Tatlı, şekerli kokuları seviyorsan tercihin olabilir. Çok fazla şekerli değil ama. Güzel hoş bi koku.

övdükleri kadar yok diyorsun yani vip 212 içn :)) sekerli hafif meyve kokularını severm ağır şeyler kullanamıyorum da zaten övgü üstüne merak ettim yeni brşylr arıyorm bende :)

Buyrun benim
Yani bendim
VIP para vermeye kıyamadım ama 212 Sexynin müptelasıydım hala öyleyim gerçi ama ara verdim biraz
Kesinlikle tavsiye ederim pamuk şekeri gibi kokmak istiyorsan eğer

Buyrun benim
Yani bendim
VIP para vermeye kıyamadım ama 212 Sexynin müptelasıydım hala öyleyim gerçi ama ara verdim biraz
Kesinlikle tavsiye ederim pamuk şekeri gibi kokmak istiyorsan eğer

dediğin gibi böyle şekerli bi kokusu mu var acaba kullanıcı olarak cnm herkes başka söylüyor da ben tester ble bulamadm bakamadm o yzdn muzdaribim

dediğin gibi böyle şekerli bi kokusu mu var acaba kullanıcı olarak cnm herkes başka söylüyor da ben tester ble bulamadm bakamadm o yzdn muzdaribim

Evet canım şekerli hiç şüphen olmasın pamuk şeker gibi, ben şekerli kokulara bayılırım, öyle çok ağır da değil ama kalıcı
VIP de çok beğenmiştim ama Chanele para bayan bu bünye onu alacak parayı bulamadı maalesef
Yani kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Tester bulamıyorsan açık parfümcülere git illa ki vardır çevrende onların kokusu çok yakın oluyor gerçeğine

sexy sormadm ama vip açıkta da yoktu cnm. sexy vip kıyaslamışlar vip daha iyi demişler bn o yzdn direk vip sordum

sexy sormadm ama vip açıkta da yoktu cnm. sexy vip kıyaslamışlar vip daha iyi demişler bn o yzdn direk vip sordum

Hypnotic poison ı da çok övüyolardı ama beni sarmadı hiç beğenmedim tenime de hiç gitmedi beyaz olduğum için
Yani kendin görüp denemeden karar verme
Vip biraz daha şeker ve baharat karışımı gibi
Ama sexy sadece şekerli ve hem çok sevimli hem çok sexy bir koku bence adından da anlaşılacağı gibi
Reklam gibi oldu
Bana sorarsan sexy derimmmmm

oda arkadaşım hypnotic kullanırdı çk severm o kokuyu. tmm cnm tkrr açıkta bakaym bn sexy soraym. tşk ederm :) bide son olarak LOLITA LEMPICKA serisini denedn mi hiç :))

oda arkadaşım hypnotic kullanırdı çk severm o kokuyu. tmm cnm tkrr açıkta bakaym bn sexy soraym. tşk ederm :) bide son olarak LOLITA LEMPICKA serisini denedn mi hiç :))

Onu denemedim ama biliyorum, hayal meyal hatırlıyorum baya pahalı bir parfümdü arkadaşımın ablası kullanırdı o zamanlar. O da baya şekerli bir kokuydu bir de bu lempickanın farklı bir versiyonu diyorlardı lolita lift kullanmıştım hoş, sade bir kokuydu şekerli ama öyle sexy gibi aman aman diyemem :)

LOLITA LEMPICKA serisi var onlardan da alcm :) zaten 30ml alcm önce deneym diye :)

Benim arkadasim kullaniyor 212vip ve cok da memnun biz de ona cok yakistiriyoruz. ve oyle aman aman bayici bir koku degil ayrica bugday tenlilere de guzel giden bir koku zaten carolina nin imza kokulari arasindadir VIP yine de herkesin zevki farkli =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…