- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
Kızlar ben çok begendim bunları birde siz bakın fikir olur :)

Eki Görüntüle 531702

Eki Görüntüle 531711

![$3[4] - Kopya.webp $3[4] - Kopya.webp](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/309/309141-a5cdef5283c0323c09fa274465c94e06.jpg?hash=CQRcoAnjvt)

![$3[4] - Kopya.webp $3[4] - Kopya.webp](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/309/309141-a5cdef5283c0323c09fa274465c94e06.jpg?hash=CQRcoAnjvt)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet daha pahalı bizde işte kesemize göre vintage yapcaz inşallahevettt işte bu bende tam bu tarzda bioda düşünüyorum kızıma ama adını bilmiyordum her mobilyacıdada yok elbise dolabı vs..her şey bu tonlarda beyaz olsun aksesuarlarıda rengarenk minik çiçeklerden perdesi halısı falan...ya daha pahalı değilmi bu tarzlar
Evet daha pahalı bizde işte kesemize göre vintage yapcaz inşallahevettt işte bu bende tam bu tarzda bioda düşünüyorum kızıma ama adını bilmiyordum her mobilyacıdada yok elbise dolabı vs..her şey bu tonlarda beyaz olsun aksesuarlarıda rengarenk minik çiçeklerden perdesi halısı falan...ya daha pahalı değilmi bu tarzlar
Bayıldımmmmm harika çok güzeller bu tarz evlere ve dekorasyonlara bayılıyorum sıcacık geliyor bana huzur veriyor fakat böyle bir stili evimin her yerinde kullanamam yani cesaret edememki .daha önce bir iki kişiye sordum ve bana aaaaa olrmu öyle şey dedi modern takımlar dururken böyle çiçekli pembeli böcekli tarz olurmu dedi ve soğudum resmenama çok seviyorum bu tarzı ya
bana kalsa evlenirken evimin heryerini bu tarz yaparım
![]()