• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vinalac regenesis tarzı vitaminlerin hepsinde folik asit var aylar boyu doğuma kadar kullanmak zararlı değil mi?

miromiro

Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar merhaba aklıma takılan ve hep araştırdığım tereddüt ettiğim konu.. hamileliğin ilk 3 ayı diofol folik asit kullandırdı doktor 12.haftadan sonra regenesis verdi içinde onun da folik asit var onu geçtim şimdi omega hapını ayrı alıyorum ve vinalac kullanmaya başladım ayrıyetten tamam da bunda da folik asit hatta her multivitaminde folik asit var.. aylar boyu hamilelik boyunca folik asit zarar vermez mi hani 3 aydan sonra kesiyorduk? Acaba bunların formları mı farklı belki tek başına aldığım folik asitin formu daha farklıdır.. tereddüt ediyorum multivitamin kullanmakta :(( sizler hangi vitaminlerin kaçıncı hafta kullandınız ?

Multivitamin kullanıyodum içinde folik asit vardı, demir kullanıyodum onda da vardı. Vücutta birikmiyor bu kadarı demişti doktorum

Multivitamin kullanıyodum içinde folik asit vardı, demir kullanıyodum onda da vardı. Vücutta birikmiyor bu kadarı demişti doktorum
Ya iyi o zaman ama 9 ay kullanmış oluyoruz ne anlamı var fazlası zarar değil mi bi yerde okudum ama ne içersen içinde folik var formları farklı diye düşünüyorum ilk 3 ay içtiğimizin folik formu daha başka ..metilfolat tarzı sanırım bu arada sen kaç aylık oldun nasıl oldun bebekle canım🐣

Ya iyi o zaman ama 9 ay kullanmış oluyoruz ne anlamı var fazlası zarar değil mi bi yerde okudum ama ne içersen içinde folik var formları farklı diye düşünüyorum ilk 3 ay içtiğimizin folik formu daha başka ..metilfolat tarzı sanırım bu arada sen kaç aylık oldun nasıl oldun bebekle canım🐣
Yani düşününce yediğimiz içtiğimiz şeylerde de var folik asit, her türlü 400 mcg'den fazla alıyoruz ekstra bi vitamin kullanmasak bile. 12 günlük olduk bile biz 🫶🏿

Back
X