Vinalac multivitamin kullanan var mi?

Minipanda

Ponçik kızlarına kavuştu👩‍👧‍👧😍
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
1.659
1.666
83
Kizlar bugun doktor bana bu vitamini verdi kullanan arkadaslar nasil her hangi bi yan etkisi yasadiniz mi?

Ben de hiç sevmem grip olurdum başım ağrırdı hiç almazdım bunu bebek için mecbur alıyorum doktor tavsiye etti
Anladim canim bende kullanayim cunku dogru duzgun yiyemiyorum istahim yok takviye olur en azindan diye dusundum :(

Hamilelikten once kullandim ben. Hasta dalan olmadim masallah diyim . Evde herkes hastaydi. Simdi hamileyim decavit verdi dr ucuz diye onu almayi dusunuyorum pahali sma bagisiklik sistemini koruyormu guclendiriyormu oyle bir etkisi var.

merhaba. bu vinalac vitaminin kutusu değişmiş acaba içeriği de değiştimi bilginiz var mı. Eskisi vinalac imminitium die geçiyordu ve hamilelere özel yazıyordu. Şimdi bu yeni vinalac aldım hamileler için yazmıyor hatta hamileler için uyarı koyulmuş doktora danışmadan kullanmayınız diye. içeriğinde bir sürü koruyucu var. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba
vinalac-immunitum-30-tablet (1).webp
vinalac-immunitum-30-tablet.webp

merhaba. bu vinalac vitaminin kutusu değişmiş acaba içeriği de değiştimi bilginiz var mı. Eskisi vinalac imminitium die geçiyordu ve hamilelere özel yazıyordu. Şimdi bu yeni vinalac aldım hamileler için yazmıyor hatta hamileler için uyarı koyulmuş doktora danışmadan kullanmayınız diye. içeriğinde bir sürü koruyucu var. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba
Eki Görüntüle 2075810 Eki Görüntüle 2075811
Bence yanlis almissin hamillelere ozel olandan almalisin dr verdi bunu?

Eki Görüntüle 2075810 Eki Görüntüle 2075811

Merhaba, 6 haftalık hamileyim. doktorum bana da vinalac önerdi ve dediğiniz gibi eczanelerde yalnızca yetişkin kadınlar için olanı var. Eczaneler aynı olduğunu söylüyor, ama ben tereddütlüyüm kullanmakta. Gıda alımında sorun yaşamıyorum, bu yüzden de özellikle a vitamininin fazla gelmesinden korkuyorum. Siz kullandınız mı vinalacı? Şimdiden teşekkürler

Merhaba, 6 haftalık hamileyim. doktorum bana da vinalac önerdi ve dediğiniz gibi eczanelerde yalnızca yetişkin kadınlar için olanı var. Eczaneler aynı olduğunu söylüyor, ama ben tereddütlüyüm kullanmakta. Gıda alımında sorun yaşamıyorum, bu yüzden de özellikle a vitamininin fazla gelmesinden korkuyorum. Siz kullandınız mı vinalacı? Şimdiden teşekkürler

Merhabalar, 30. Haftamın içindeyim, 10. Haftadan beri bu vitamini kullanıyorum. Hiç bir yan etki yapmadı. Normalde çok sık grip olurum artık bu ilacın desteğiyle mi yoksa hamile olduğum icin mi bilemiyorum ama hiç grip olmadım bu kış. Doktorunuz önerdiyse kullananın bence, yan etkiyle karşılaşırsanız doktorunuza bilgi verirsiniz.

O kadar vitamin kan hapi aldim hepside yarim duruyo dogru duzgun icemedim hicte hasta olmadim dr gittigimde kan degerim sinirda doyordu tekrar basliyordum sonra tekrardan aksatiyordum. Ilac kullanmak bana gore degil :D sen kullanabilen biri isen prospektusune bak orada yazar gerekirse dr.una danus bence dr verdi diye her ilac icilmez bazen iceriginde kesinlikle hamileler emzirenler icemez yazan ilaclarida veriyorlar. Ben o kadar teslim olamam yani :)

Hanımlar vinalac sindirim sisteminizde etki yaptı mı? 1,5 aylık gebeliğim var bu ilacı kullanıyorum normal de kabızlık problemi çeken biriydim vinalac kullanımı yaptığımda kabızlık olmuyor bu yan etkisi mi yoksa düzenlememi yapıyor ???

Hanımlar vinalac sindirim sisteminizde etki yaptı mı? 1,5 aylık gebeliğim var bu ilacı kullanıyorum normal de kabızlık problemi çeken biriydim vinalac kullanımı yaptığımda kabızlık olmuyor bu yan etkisi mi yoksa düzenlememi yapıyor ???
İçinde prebiyotik olduğu için kabızlığa iyi gelmesi beklenir, düzenleyici etkisi var yani.

Merhabalar, 30. Haftamın içindeyim, 10. Haftadan beri bu vitamini kullanıyorum. Hiç bir yan etki yapmadı. Normalde çok sık grip olurum artık bu ilacın desteğiyle mi yoksa hamile olduğum icin mi bilemiyorum ama hiç grip olmadım bu kış. Doktorunuz önerdiyse kullananın bence, yan etkiyle karşılaşırsanız doktorunuza bilgi verirsiniz.
Teşekkürler, bende 1 aydan fazladır kullanıyorum, memnunum.

Bende vinalac kullanıyorum günde 1 alıyorum
12. Hafta folidoce kullanmayı bıraktım
Doktor Doğuma kadar vinalac kullan dedi ama içeriğine baktığımda vinalac içinde 400mg folik var yazıyor. Kafam karıştı ? Bilgisi olan varmı ???

Bende vinalac kullanıyorum günde 1 alıyorum
12. Hafta folidoce kullanmayı bıraktım
Doktor Doğuma kadar vinalac kullan dedi ama içeriğine baktığımda vinalac içinde 400mg folik var yazıyor. Kafam karıştı ? Bilgisi olan varmı ???
Ben bi paket kullandim sonra decavit kullanmistim canim

Neden vinalac kullanmayı bırakmıştınız ? Decavit’in içindede folik asit var, kaçıncı haftada decavit’e başladınız ve ne kadar kullanacaksınız
Ozele gidince vinalac verdiler daha sonra devlete gectim orada dogum yapacagim diye onlarda decavit verdi zaten cok duzenli kullanmadim onuda

Back
X