• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Viktor&Rolf / FlowerBomb

Ben de 2 aydir kullaniyorum, yukarida fotosunu koydugum extreme i daha cok begendim ben, esim bogucu dedigi icin edp yi aldim, cok güzel ama aklimda digerinde hala...

teşekkür ederimmm. çok merak ettim de..
tatlı kokuları seviyorum ama aynı zmanada boğucu da olmasın istiyorum
onun için merak etmiştim
teşekkür ederim

gerçektende çiçek bombası ama etrafımda kimse sevmedi bu kokuyu :( halbu ki ben kullanır kullanmaz işte hayatımın parfümü demiştim :( bence çok çok iyi ama sevgilimde dahil olmak üzere kimse sevmediiii :(

escada magnetism'le paco rabanne black xs'e cok benzio. ck euphoria nin biraz daha sekerlisi gibi bisey. bu tarz kokulari sevenler icin gayet uygun ve guzel bi parfum

Escada'yla alakası yok bence kokunun ya da kişinin tenine göre değişiyodur, ben beyaz tenliyim sürdüğüm zaman erkek arkadasım dibimden ayrılmıyo valla:Dbende cok seviyorum cok begenilen seksi bi koku bence ama biraz fazla sekerli kacabilir kişiye göre..lolita lempicka'ya benziyo daha cok

bu kokuyu bende aldım sevgili gurbanın zevkine güvenerek
beğendim güzel bir koku şekerli koku sevenler beğenerek kullanabilir kesinlikle sonbahar için daha uygun ama sıcaklarda ağır oluyo:52:

yani gurbik hamileyken bıkacak başka bişey bulamadın mı nan?
senin bu konun sayesinde aldım ben de
geçen sevildeydim krem falan aldı ablam
ordaki çocuk artık gelmiycek türkiyeye dedi:5:

ben çok sevdim bu kokuyu.şeker kokularından nefret ederim
hangi akla escadaya benzitmişler anlamadım
üst üste çok koku koklamadan direkt koklamak lazım bu kokuyu
hafif şeker var evet ama ne zaman sıksam soran olur.muhteşem bi koku kesinlikle

Nefis kokuyor. Çok beğendim ben de.
Açığı nasıldır acaba ... :44:

Ve ben daha çiçekli koku umarken tatlı bir koku ile karşılaşınca çok şaşırdım.
Gerçi içinde sadece çiçekler var ama nasıl oluyor da böyle tatlı kokabiliyor...

Paçuli, orkide, çay, gül, misk , yasemin, bergamot, frezya, afrika portakal çiçeği varmış içinde.

Hayatımda kokladığım en muhteşem koku ve kesinlikle kış parfümü. Şişesi, sevil'de 300 tl. Öğrenci olduğumdan dolayı alamıyorum ama mezun olur olmaz ilk maaşımla kendime hediye edeceğim bunu ihihih :9:

Arkadaşlar şekerli bi koku denmiş bu kokuya zevkler farklıdır Diycem de bukadar da olmaz alakası yok kaiteli feminen çiçek kokusu çok hafif şeker denebilir ayrıca azönce boyner den satın aldım fiyatı 200 falan değill en pahalı parfümlerden 100 ml edp si 360 tl. Doldurması yapılamayan nadir parfümlerden buram buram kalite kokuyor

Nefis kokuyor. Çok beğendim ben de.
Açığı nasıldır acaba ... :44:

Ve ben daha çiçekli koku umarken tatlı bir koku ile karşılaşınca çok şaşırdım.
Gerçi içinde sadece çiçekler var ama nasıl oluyor da böyle tatlı kokabiliyor...

Paçuli, orkide, çay, gül, misk , yasemin, bergamot, frezya, afrika portakal çiçeği varmış içinde.

2012de yazmışım bu mesajı. Fikrim tamamıyla değişti.
Hiç beğenmiyorum artık.
Mide blandırıcı geliyor bana.

Back