• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Viktor&Rolf / FlowerBomb

www.cheapsmells.com adresinden bu ürüne baktım. 59,74 Euro gözüküyor. Kargosu falanı derken 136,89 TL gibi bir rakama geliyor ki söylediğiniz rakamlarla arasında epey fark olmuş oluyor. İnternette şu konuyu gördüm rasgele, oldukça hoşuma gitti:
http://forum.donanimhaber.com/m_32210075/mpage_1/key_cheapsmells/tm.htm
Bu da ürün bağlantısı:
http://www.cheapsmells.com/viewProduct.php?id=11196

Kendim hiç alışveriş yapmadım; fakat çevremden yapanlar oldu ve sorunsuz ürünler geliyor. Bir bakın isterseniz, ilginizi çekebilir. yerimseniben

www.cheapsmells.com adresinden bu ürüne baktım. 59,74 Euro gözüküyor. Kargosu falanı derken 136,89 TL gibi bir rakama geliyor ki söylediğiniz rakamlarla arasında epey fark olmuş oluyor. İnternette şu konuyu gördüm rasgele, oldukça hoşuma gitti:
CHEAPSMELLS de PARFÜM Sıcak Fırsatlar. Öneriler, Nasıl Alınır ve Dikkat Edilmesi Gerekenler...
Bu da ürün bağlantısı:
Perfume Viktor & Rolf Flowerbomb 50ml Eau De Parfum Spray from CheapSmells.com

Kendim hiç alışveriş yapmadım; fakat çevremden yapanlar oldu ve sorunsuz ürünler geliyor. Bir bakın isterseniz, ilginizi çekebilir. yerimseniben

hayatım £ euro değil, sterlindir :)
€ bu eurodur
yani parfümün çıplak (kargosuz fiyatı) 150ytl gibi tutar
kargoyla beraber Trdeki fiyatını bulur hemen hemen....

hayatım £ euro değil, sterlindir :)
€ bu eurodur
yani parfümün çıplak (kargosuz fiyatı) 150ytl gibi tutar
kargoyla beraber Trdeki fiyatını bulur hemen hemen....

Ben zaten bazı arkadaşlar anlayamayabilir diyerek sterlin fiyatı yerine euro fiyatı vermiştim. Yani verdiğim fiyatlar doğru. Yurtdışından parfüm daha önce almadıysanız biraz tedirgin edebilir en başta bu konu; fakat son zamanarda arkadaş çevremde oldukça revaçta olan bir konu.
Fiyatlar neden bu kadar farklı dersen, "Türkiye'de satış yapan parfümerilerin bize uygun fiyatla ürün getirttiklerini düşünmüyorsunuz, değil mi?" derim. :kahve:

Ben zaten bazı arkadaşlar anlayamayabilir diyerek sterlin fiyatı yerine euro fiyatı vermiştim. Yani verdiğim fiyatlar doğru. Yurtdışından parfüm daha önce almadıysanız biraz tedirgin edebilir en başta bu konu; fakat son zamanarda arkadaş çevremde oldukça revaçta olan bir konu.
Fiyatlar neden bu kadar farklı dersen, "Türkiye'de satış yapan parfümerilerin bize uygun fiyatla ürün getirttiklerini düşünmüyorsunuz, değil mi?" derim. :kahve:

öyle miii...yerimseniben
tavsiye ederim o halde kaçırmayın zemuszemus

çok merak ettim bu parfümü kermitim gidip sevilden kokusuna bakıyım
sonrada babam yurtdışına çıktığına söliim de alsın :lepi:

merak ettım walla ya bende bugun sewıle bakıyorumm guzelse bunuda eklıyorum koleksıonuma ama bı kotu cıkarsa bana gıder demı koku bugdy tenlıyım?

alsın pasaklım hihoyyyt
sen sarisinsin hoşlanmayabilürsün çünküm tam böyle esmer/bugday ten kokusu :asigim:

nan kermit güldüm katıldım hatta burada :roflol: :roflol: :roflol:
hem çakma sarışın diyosunuz hemde sen sarışınsın diosun -tatlicadiarzu-
bebem ben kumralım özümde, bakma saçlarımın bebeeek sarısı olduğuna kaydirigubbakcemile3

ben sevile gittim hafta sonu ama gittiğim şubesinde yoktu başka şubelerin ismini söyledi
onlarda bana çok ters gidemedim ama mutlaka test edicem bende çok merak ediyorum bu parfümü

Viktor & Rolf
Flowerbomb
Extreme Eau de Parfüm
Bence pembe sisedekinden cok daha güzel, deneyin derim...

8451219008919600.image.jpg

Yavas yavas Flower Bomb bendede bitmeye basladi, cok güzel bir koku.
Tavsiye ederim. 2 seneden fazladir kullandim simdide baska bir koku denemem lazim, zira burnum bu kokuya cok alisti, ama ek olarak yinede gidip alacagim. Insan kendisini cok güzel hissediyor bu kokuda.
Agir degil, hafif ama karisik bir buket cicek gibi kokuyorsunuz.

Back