Viktor&Rolf / FlowerBomb

gurbaa prenses

KK'nın Haylaz Kızı
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
11.064
207
748
Istanbul
4-5 yıl önce bir müşterimin hediye etmesi ile girdi hayatıma flowerbomb
parfümün (ona parfüm derken bile vicdan azabı duyuyorum bu genellemeye dahil ettiğimden ötürü) dibini görene kadar herşey harikaydı
fakat o son bi iki fısa gelince deriiin bir ızdırap hissetmemden olacak ki kıyamadım öylece kaldı şişenin dibinde...
Türkiye'de satışının olmaması 2-3 yılımı flowerbomb'dan ayrı geçirmeme neden olsa da çook şükür ki artık Trde satışı var ve geçen hafta sevgili Krdiciğim sayesinde kavuştum ütopik sevgilimeopuyorumnanaktan

anlatılası birşey değil fakat şöyle özetlenmeye çalışılmış uyandırdığı his;

Hayallerle yola çıkılan bir ütopya... Çiçeklerin önüne geçilemez patlaması negatifi pozitife, siyahı pembeye, kadını çiçeklere dönüştürüyor...
Yasemin, Zambak, Sentifonilia gülü, Orkide, Frezya

afrodizyak etkisi var
baharatlı ama bayan boğan öksürten tıksırtan kusturan bir kokusu yok asla
çok davetkar bir koku:kedi:

bugune kadar ne adını ne sayısını hatırlamadığım pek cok parfum kullandım
fakat hiç bir koku beni bu kadar cezbedemedi...

deneme şansınız varsa şayet hiç beklemeyin hemen gidin naapın ne edin bi tane edinin zemuszemus

Gurbaacım bu parfümüm yaklaşık fiyatı ne kadar aceba???
Bi de kredi den parfümleri nasıl alıyorsunuz ? ÖZel den yazacaktım ama olmadı bende burda soruyorum

yıldızım flowerbomb piyasadaki parfümlerden biraz fiyatlıca...

50ml fiyati 220
100ml fiyati 280 ytl canım

:1shok: Abooo bu ne gurbaam ben en fazla 100 TL ye kadar parfüm alabilirim.Bu kokuyu strawberry de gördüydüm galiba ordan haıtladım sende övünce alayım dedim ama fiyatı çok pahalı
Bide hatırladığım kadarıyla krdi de Bursa da yaşıyor nasıl parfüm alabilirim ki kendisinden?

evet yıldızım dedigim gibi azıcık tuzlu bi parfüm
Türkiye'de kullananlar da iki elin parmağını geçmez zaten hiç sanmıyorum kaydirigubbakcemile3
yani benim gibi başkalarıyla aynı kokmak istemeyenler için ideal çünkü çok şükür ki çakması da yapılamıyor flowerbomb'un :asigim:

krdi' ye özel mesajla ulaşabilirsin canım

LO-VR28159100
Hayallerle yola çıkılan bir ütopya... Çiçeklerin önüne geçilemez patlaması negatifi pozitife, siyahı pembeye, kadını çiçeklere dönüştürüyor...
Yasemin, Zambak, Sentifonilia gülü, Orkide, Frezya
Ölçü : 50 ml
Fiyatı: 169,00 TL

fiyatı düşmüş kızlar,almak,denemek isteyen olursa SEVıL PARFÜMERıde bulabilir
tesekkür edenlere şimdiden bişi değil

Son düzenleme:
flowerbomb'un bu kadar indirime gitmesi viktor&rolf'ün tarzı değil bi kere :)
piyasaya henüz sunulmuş bir parfüm ve satış kaygısı yok
o nedenle uzun bi süre ne sevilde ne derinmorda fiyatının düşmesini beklemeyin canlarım...

anlaşılan bu parfümle ilgili olumlu şeyler duymaya devam edicem,olumsuz olan tarafı da malum fiyatı...sevil de filan düşmez de belki strawberry de filan yakalarım indirimdeyken,takibe devam gurbaaam prensesim hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…