• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Vigo kullanan yok mu?

qzzzd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
302
0
96
İzmir
kızlr vigo kullanan yok mu sacına??bnm saclarım dalgalı ve ben hep vıgoyla kurutuorm sacımı onerebılceınz guzel vigosu olan sac kurutma makınası var mııııı?????????

ben de babyliss in makinesini kullanıyorum, vigosundan çok memnunum. kullanımına gelince, saça istenen miktarda şekillendirici sürülür, durulanmayan bakım kremi, jöle , köpük vs. sonra parmaklarla saça eşit miktarda dağıtılır. daha sonra vigolu makine alınır, saç uçları çanağın içini dolduracak şekilde tutulur, saç kurutulur. göstermeden anlatmak zor tabi ama...

ben de babyliss in makinesini kullanıyorum, vigosundan çok memnunum. kullanımına gelince, saça istenen miktarda şekillendirici sürülür, durulanmayan bakım kremi, jöle , köpük vs. sonra parmaklarla saça eşit miktarda dağıtılır. daha sonra vigolu makine alınır, saç uçları çanağın içini dolduracak şekilde tutulur, saç kurutulur. göstermeden anlatmak zor tabi ama...

çanagn icine sacımı koyup kuruyana kadar beklıcem mi ve nası dalga yapıo ki o :(

ben kullanmıyorum ama bildiğim kadarıyla anlatıcam banyodan çıktıktan sonra havluyla kurut sonra jöle süruçlarına hafif ondan sonra öne eğ başını tutam tutam saçlarını vigonun içine koy kuruyana kadar bekle zaten hemen şekil alıyo.inşallah yardımcı olabilirm:)kolay gelsin:)

işte anlatmak istediğim buydu:smiley-cool: ama saçın kabarsın istiyosan öne eğerek kurut, yok sadece kıvırcık olsun diosan öne eğmeyi tavsiye etmem, baya kabartıyo çünkü. çanak her yerden hava üflediği için kıvırcık yapıo işte bi şekilde, bukleler sıkı olsun istiosan vigoyu başına iyice yaklaştır, yok sadece su dalgası istiyorum diosan uçta tutman yeterli. ha bi de saçların dalgalıysa işe yarar, doğal hali pırasaysa biraz zor:1no2:

bnm saçlarım kıvırcık vigosuz kurutmam ve insana benzemem imkansız oluyor yoksa saçlarım tepemde toplanıyor :(

Back