Victoria's Secret melekleri

ya arkadaslar sporunuzu yapin, gobisinizden kurtulun... bunlar gibi profesyonel makyoze makyaj yaptirin, profesyonel fotorafciya resim cektirin birazda potoshop( ona bile gerek kalmayabilir) bu kizlardan bile guzel olursunuz bee 10 numara olursunuz....

O boya,fiziğe,yüz hatlarına sahip olmdıktan sonra çok zor...Hadi yüzü değiştirdiniz ameliyatlarla,boy ve vücut yapısı ne olacak?

O boya,fiziğe,yüz hatlarına sahip olmdıktan sonra çok zor...Hadi yüzü değiştirdiniz ameliyatlarla,boy ve vücut yapısı ne olacak?

boyada estetikle sahip olunuyor artık ya gerçi ben genelde fazla uzunları pek beğenmem ama isteyen sahip oluyo yani tabiki doğal vücut kıvrımlarına estetikle sahip olunmaz ama silikon flan hallediliyor bir şekilde bunların üzerine profosyenel çekimle photoshopu düşününce ortalama bir güzelliğe sahip olan biri göze kusursuz görünebilir ama işte yinede güzellik farklı bir şey işte her şeyi düzgün biri güzel olmayabilir kusuru fazla olan biri güzel olabilir bence bu yüzde 60 kişinin ışığına bağlı

Güzellik başka ,çekicilik başka.Boy uzatmak oldukça zor bir işlem ve onun da cm i kısıtlıdır.Burada boy bo fotoğrafları konulan mankenler gibi olmak için yüzlerce ameliyat geçirmeleri lazım.Maalesef dünyaca ünlü bir manken olmak için upuzun boy,düzgün vücut hatları şart.Silikon taktırıp,dudağına,burnuna ufak tefek işlmeler yaptırabilir,bunlar güzelliklerine güzellik katar.Günümüzde herkes burnunu ,göğsünü yaptırıyor.Onlar mı yaptırmayacak.?

benim güzellik anlayışımı çok uzun boy hiç mi hiç girmiyor erkeksi geliyor çok uzun kadınlar bana 1.75 üstü olmamalı tabiki güzel olanlarıda var ama istisnalar...dünyanın en güzel kadınları olarak kabul edilen kadınlara bakarsakta genellikle boyları .175 üstünde değil ama mankenlerde uzun boy istedikleri doğru çünkü onlar güzel vücut değil elbise askısı istiyorlar zayıf ve uzun olan kişiler manken olmak için uygundur ama bu demek değil ki güzellik kraliçesi olmaya adaylar.güzellikle çekicilik bence doğru orantılı yüz hatları çok düzgün olan bir kız hiç dikkat ekmeyebilir mesela bir kızın resmini angelina jolie ile karşılaştırmışlar yüz hatları hemen hemen aynıydı ama angelinadaki güzellik kızda hiç mi hiç yoktu bu yüzden bence güzellik için belli bir çekicilik gerekli.estetik olayına gelince tabiki herkes estetik yaptırabilir kim hangi bölgesini beğenmiyorsa yaptırması normal insan kendini mutlu hissetmeli ama dışardan birinin estetiğiyle ünlü birinin ki kesinlikle bir değil onların çoğu kendini baştan yaratıyor zaten tabi güzellik özlerinde yoksa zaten fayda etmiyor.

Tabiki o sizin zevkiniz ,beğenmeyebilirsiniz.Uzun boy ve ince olmak herkesin manken olacağı anlamına gelmez.Güzel vücudu olmayanlar manken olabilir ,askı sadece demişsiniz de,buraya boy boy konulan kadınların boyları sizin kriterlerinizden çok daha fazla,yüzleri de güzel,fizikleri de...Dünyaca kabul edilmiş güzellik standartının temsilcisi hepsi.Yoksa sizin benim beğenmemle güzellikleri tescillenen kadınlar değil,o işten anlayan otoritelerin kararıdır.

burdaki kadınlar süpermodel yani dünyaca tanınan isimler bu kadınların uzun olmasıda gerekiyor mankenler çünkü esas işleri mankenlik aynı zamanda dünyaca tanınacakları için yüz güzelliği aranıyor ve dikkat ederseniz bu kadınlar genelde yüzlerinin güzelliğiyle prim yapıyor kimse boyları uzun diye beğenmiyor zaten çok normal bel kıvrımı denen birşey yok çoğunda dümdüz hatları var vücut güzelliğiyle dünyayı sallayan kadınlara bakın kelly brook,salma hayek gibi isimler görürsünüz ki bu kadınlar 1.70 bile değil ama bütün dünyaca en çok istenilen vücut olmayı başarmışlar bu işten anlayan oteritelerden söz ediyorsanız 1.63 boyundaki megan fox un bu kadar beğenilmesini hangi zevksiz otoriteye bağlıyorsunuz

Son düzenleme:
Ay,çok komiksiniz,bu mankenlerin sadece yüzü mü beğeniliyor?Muhalefet olmak için bu kadar da sallanmaz. Güzellik anlayışımız çok farklı saydığınız isimleri zerre kadar beğenmiyorum,üzgünüm.

muhalefet olmak mı size neden muhalefet olmak istiyeyim size ne kastım olabilir ki :44: ayrıca çok ağır konuşuyorsunuz bunları duymamış gibi davranıyorum elbette böyle vücut isteyenlerde var ama tamamen medya yönlendirmesi bir ara 0 beden olmak modaydı o zamanlarda herkes göğüssüz kalçasız kadın mı erkek mi ne olduğu belli olmayan kaburgaları görünen bir şey olmayı seçiyordu öyle sağlıksız bir görüntüye kim neden sahip olmak istiyordu hiçbir zaman anlamadım işte bu da aynı hesap tamamen medya yönlendirmesi komik olanda insanlar bu yönlendirmelerden çok etkileniyor bu mankenlere yapılan bu silikon müdahalesi de olmasa hiç düşünemiyorum kadın doğası gereği erkekten farklı olmalı daha yuvarlak hatlı daha kıvrımlı vs... neyse zaten çok uzadı zevklerimiz gerçekten çoook farklı

Sizin beğenip beğenmemeniz onları dünyanın en güzel kadınları olmaktan alı koymuyor üzgünüz

Dünyaca kabul edilen güzellik anlayışının yanından da geçemeseler de saygı duyuyorum.Posterlerini alıp odanızı süsleyebilirsiniz.

Tabi ki de Cintia Dicker. Kurban olurum onun o cilli suratina, kizil saclarina. Tam benim begendigim hatun tipi. Ayrica kizil olsa da ona bronz ten cok yakisiyor. Kisa boy uzun boy muhabbeti yapiyorsunuz da ben bu hatunu kisa boylu olsa da begenirim. Dünya standarlariymis, peh yemisim dünya standartlarini. Kime göreymis o standartlar? Bu standartlari olusturanlar güzelligin göreceli oldugunu bilmiyorlar sanirim. Bu standartlari olusturanlar yüzünden kadinlar birbirlerine benzemek ve tek tip olmak icin ugrasiyorlar, dogalliklarini kaybediyorlar. Neyse konu dagilmasin, ben bir kac tane Cintia resmi paylasayim.

Ne cillerini sakliyor ne de kizil saclarini. Cok dogal. Ayrica Alman asilli olmasina ragmen Almanlardaki sogukluk onda yok, bu da Brezilyada büyümesinden kaynaklaniyor sanirim.

Her manken tabiki güzel değildir ince,uzun olsun yeter bazen ama victorias secret'a seçilenler özellikle hem fizik hem yüz olarak güzel olan mankenlerden seçilir ben beğenirim başkası beğenmez çok önemli değil onlar mankenler arasından en güzelleri ki buda az bişey değil bence estetik falanla da olmaz bu işler.

Sen gül şekerim,Fransız kalmışsın konuya.

yoo hiçte fransız kalmadım canım gayette yerinde bir laf ettim ve gülüyorum işte

cintia yı bende çok beğeniyorum yüzü saçları gülüşüyşe muhteşem

candice swnapoel ve bianca balti bana çok hoş geliyor. Adriana Lima'da güzel tabi ki ama bana abartıldığı kadar hoş gelmiyor.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…