valla bu hatun haribi dehşet bişey ama kendinede haksızlık etme
O boya,fiziğe,yüz hatlarına sahip olmdıktan sonra çok zor...Hadi yüzü değiştirdiniz ameliyatlarla,boy ve vücut yapısı ne olacak?
boyada estetikle sahip olunuyor artık ya gerçi ben genelde fazla uzunları pek beğenmem ama isteyen sahip oluyo yani tabiki doğal vücut kıvrımlarına estetikle sahip olunmaz ama silikon flan hallediliyor bir şekilde bunların üzerine profosyenel çekimle photoshopu düşününce ortalama bir güzelliğe sahip olan biri göze kusursuz görünebilir ama işte yinede güzellik farklı bir şey işte her şeyi düzgün biri güzel olmayabilir kusuru fazla olan biri güzel olabilir bence bu yüzde 60 kişinin ışığına bağlı
Güzellik başka ,çekicilik başka.Boy uzatmak oldukça zor bir işlem ve onun da cm i kısıtlıdır.Burada boy bo fotoğrafları konulan mankenler gibi olmak için yüzlerce ameliyat geçirmeleri lazım.Maalesef dünyaca ünlü bir manken olmak için upuzun boy,düzgün vücut hatları şart.Silikon taktırıp,dudağına,burnuna ufak tefek işlmeler yaptırabilir,bunlar güzelliklerine güzellik katar.Günümüzde herkes burnunu ,göğsünü yaptırıyor.Onlar mı yaptırmayacak.?
Tabiki o sizin zevkiniz ,beğenmeyebilirsiniz.Uzun boy ve ince olmak herkesin manken olacağı anlamına gelmez.Güzel vücudu olmayanlar manken olabilir ,askı sadece demişsiniz de,buraya boy boy konulan kadınların boyları sizin kriterlerinizden çok daha fazla,yüzleri de güzel,fizikleri de...Dünyaca kabul edilmiş güzellik standartının temsilcisi hepsi.Yoksa sizin benim beğenmemle güzellikleri tescillenen kadınlar değil,o işten anlayan otoritelerin kararıdır.
Ay,çok komiksiniz,bu mankenlerin sadece yüzü mü beğeniliyor?Muhalefet olmak için bu kadar da sallanmaz. Güzellik anlayışımız çok farklı saydığınız isimleri zerre kadar beğenmiyorum,üzgünüm.
Ay,çok komiksiniz,bu mankenlerin sadece yüzü mü beğeniliyor?Muhalefet olmak için bu kadar da sallanmaz. Güzellik anlayışımız çok farklı saydığınız isimleri zerre kadar beğenmiyorum,üzgünüm.
dünya güzellik standartlarının yanından geçmiyorlar ta kendileri çünkü
Sen gül şekerim,Fransız kalmışsın konuya.
Tabi ki de Cintia Dicker. Kurban olurum onun o cilli suratina, kizil saclarina.Tam benim begendigim hatun tipi. Ayrica kizil olsa da ona bronz ten cok yakisiyor. Kisa boy uzun boy muhabbeti yapiyorsunuz da ben bu hatunu kisa boylu olsa da begenirim. Dünya standarlariymis, peh yemisim dünya standartlarini. Kime göreymis o standartlar? Bu standartlari olusturanlar güzelligin göreceli oldugunu bilmiyorlar sanirim. Bu standartlari olusturanlar yüzünden kadinlar birbirlerine benzemek ve tek tip olmak icin ugrasiyorlar, dogalliklarini kaybediyorlar. Neyse konu dagilmasin, ben bir kac tane Cintia resmi paylasayim.
Ne cillerini sakliyor ne de kizil saclarini. Cok dogal. Ayrica Alman asilli olmasina ragmen Almanlardaki sogukluk onda yok, bu da Brezilyada büyümesinden kaynaklaniyor sanirim.