Victoria's Secret melekleri

yoo hiçte fransız kalmadım canım gayette yerinde bir laf ettim ve gülüyorum işte :KK1:

cintia yı bende çok beğeniyorum yüzü saçları gülüşüyşe muhteşem :nazar:

cintia kızıllığıyla çeşitlendiriyor top model ortamını,gerçek tam irlanda kızılı olduğu için de cildi oldukça çilli,tamamen sıradışı bir güzellik,cildini laserle pürüzsüz de yaptırabilirdi,sıradışı bir tipi kalsın istemiş demek ki:KK49:

cintia kızıllığıyla çeşitlendiriyor top model ortamını,gerçek tam irlanda kızılı olduğu için de cildi oldukça çilli,tamamen sıradışı bir güzellik,cildini laserle pürüzsüz de yaptırabilirdi,sıradışı bir tipi kalsın istemiş demek ki:KK49:

sıradan olurdu o zaman böyle mükemmel olmuyacaktı belki çilleri olmasa bu şekilde orjinal doğal ve güzel :nazar:

$Candice-Swanepoel (1).jpg $Candice-Swanepoel.jpg $Candice-Swanepoel (2).jpg $Candice-Swanepoel-kasım-2010-1.jpg $Candice-Swanepoel1.jpg İşte Candice :KK69:

Sıradan bir insan hangi özelliklere sahip?
Ve sıradan olmayan insan hangi özelliklere sahip?
Merak ediyorum neye göre ayırıyorsunuz sıradan olan yada sıradan olmayan kişileri..

bugun evlere senlık dıye bır program ızlıyordum aksam, televızyonda böyle gırgır samata bısey :KK9: herneyse konumuza gelelım , orda bır şarkıcı hanım çıktı yani nasıl desem paso estetikti böyle dudaklarından artık sılıkon fıskırıo, burun ,gogus, kas Allah ne verdiyse artık, ne dersen estetiğe dair vardı resmen ama guzellıgı bır yana bırakın belkı çirkinler sıralaması yapsalar o kadıncağız birinci olurdu ... yani arkadaşlar diyeceğim o ki güzelllik öyle estetikle felan olacak şey değil ,tamam zaten hoş olan ama ufak kusurları olan kadınları eger operasyon basarılıysa daha guzellestırıyor olabılır ama asla ve asla çirkin bir kadını güzellestiremiyor hatta daha bile kötü yapabiliyor, o sebeble bu mankenlerde estetik var makyaj var vs. değiill değillll :) okadındada vardı aynıları çünkü :)
güzeller işte çok güzeller kabul edelim:KK9:

5 dakikada Victoria's Secret makyaji
asagidaki Videoda ilk önce günlük hayatta hafif makyaji nasil hizli bir sekilde gece makyajina dönüstürebileceginizi anlatiyor. Ben cok begendim dogrusu :KK69::KK69:

Sıradan bir insan hangi özelliklere sahip?
Ve sıradan olmayan insan hangi özelliklere sahip?
Merak ediyorum neye göre ayırıyorsunuz sıradan olan yada sıradan olmayan kişileri..

sıradan tipten kasıt crazy46 arkadaşın da dediği gibi tornadan çıkmış kadın tipi,cyntia dicker ı beğenmemiş arkadaşın biri sıradan bulmuş biz de eğer çillerini laserletseydi birçok ünlü gibi o zaman sıradan olurdu dedik,sıradışı bir özelliği kalsın istemiş çünkü:KK55:

aralarında çirkin kadın yok,ama yine de benim için en güzelleri Doutzen Kroes:KK31:

bayılıyorum ya!:87:
hem doğallar,hem modern..:KK54:
hem sexyler hem sempatik:KK16:
vücut yapıları bence mükemmel,dolgun ve bakımlılar..:KK31:
bir galeri de makyajsız resimlerini gördüm,onlara rağmen bile harikalar..:21:

Beğendiğimiz , beğenmediğimiz (biraz zor ama :21:)

nıye zor olsun anlamıyorum.Bu kadınları yunan heykelı gıbı kusursuz yapıp tanrısallaştıranları gercekten anlamıyorum.Arkadaslar bu kadınlar gorunduklerı gıbı harıkalık abıdelerı değil.Vıctorıa secret pazarlamayı cok ıyı yapan bır fırma.Iclerınde gayet normal tıpte fakat makyaj ve bakımla harıka gorunen kadınlar var.Tabıkı dogalken guzel gorunenlerı var fakat hepsı oyle degıl.Cogunun vucut hatlarını begenmıyorum acıkcası işlerini iyi yaptıkları ıcın gozdeler.Gısele bundhcen ve daha bırcogunun vucut berbat erkek gıbı dumduz bel kemıklı vucut. makyajsız fotolarını gordum ıclerınde ıkı uc tanesı harıc korkuluk gıbıler resmen goz var nızam var.Bunun adına bazıları kıskanclık der ısteyen ne derse desın benım gordugum gercekler bunlar.Hayatta hıcbır zaman karsılasamayacagım veya ıhtımalı zor olan ınsanları karalamak hobim değil.Bu kadınların başarısının yuzde 80i vıctorıa secretın ışıkları makyözü ve podyumu

Gisele bundhcen gercek halı ve makyajlı hali

resimlandcomresimlergis.jpg

Vucut berbat
97657773.jpg

Buda makyajlı gısele makyaj gercekten ınsanı oldugundan cok farklı gosterıyor

giselebundchenwallpaper.jpg

Bar rafaeli

img03841k.jpg

Alessandra ambrossio

img03821c.jpg

Vıctorıa secretta ısıklar cok profosyonelce normalde yuzune bakmıcagımız kadınlar podyumda fotolarda farklı gorunuyor

heiduklummakyajsiz.jpg

Buda bır vıctorıa secret melegi fakat ben gram bır guzellık goremıyorum ozellıkle vucut berbatt

2011victoriasecretfashi.jpg

kklossprofile.jpg

Eklentiler

• $18774749.jpg
    $18774749.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
X