• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Victoria's Secret İç Çamaşır ve Gecelik Modelleri

offfleyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
12
0
36
İstanbul
İşte bir site de buldum sizler için buraya yüklüyorum. Bildiğim kadarıyla Victoria's Secret Avrupada dahil olmak üzere Kanada ve Amerika harici hiçbir ülkeye bayilik vermiyor. Ya Amerika gidip beğendiğiniz modelleri alacaksınız ya da internet sitesinden beğenerek alacaksınız. Ancak bağdat caddesinde dükkanı olan bir arkadaşım amerikadaki bir arkadaşı aracılığı ile ürünlerden getirmiş ve denemek için de elinde bulunan ürünlerden bir tanesi için internetten sipariş vermiş. Sonuç tam bir hüsran. hem sipariş 1 aydan fazla bir süre sonra eline geçmiş, hem dünyanın parasını kargo için ödemiş ve hem de elinde bulunan mağaza ürünü ile internetten aldığı ürün arasında kalite farkı varmış. Ben buradan dipnot düşeyim de...

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk yorum bende..
benim cok hosuma gidiyo bu ic camasirlari..
bende istiyorum....

bende sondan bir öncekini begendim ama amerikada görmedim bu modelelrden daha çok magazalarında alt üst satıyorlar ama şekerci dükkanı gibi oluyor :)

arkadaşlar ne zamandır amerikadaki online sitesinden sipariş vermeyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. paypal kabul ediliyor gayette güvenli ama kargodan korkuyorum... deneyeniniz var mı?

ben victoria'dan bikaç kez paypal kullanarak sipariş verdim. kargo masrafı biraz fazla oluyor ve paketin gelmesi de 2 haftayı buluyor ama bir sıkıntı yaşamadım. ürünler çok kaliteli çok cici. 2 farklı sipariş vermiştim sanırım. yardıma ihtiyacın olursa sormaktan çekinme.

arkadaşlar ne zamandır amerikadaki online sitesinden sipariş vermeyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. paypal kabul ediliyor gayette güvenli ama kargodan korkuyorum... deneyeniniz var mı?

ben victoria'dan bikaç kez paypal kullanarak sipariş verdim. kargo masrafı biraz fazla oluyor ve paketin gelmesi de 2 haftayı buluyor ama bir sıkıntı yaşamadım. ürünler çok kaliteli çok cici. 2 farklı sipariş vermiştim sanırım. yardıma ihtiyacın olursa sormaktan çekinme.

çok teşekkür ederim canım... yakın bir zamanda ihtiyacım olacak... paypal'ı da sırf victorias secret için almıştım ama eBay'e yaradı :D:1:

$victiras_secret_ic_camasir_20110310_1958555592.jpg

Bu cok tatli ya, rengi falan :69:

Back