• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Victoria Secret'ın Güzel Mankeni Bar Rafaeli

184100-l59pyvly.jpg

minik canım bu kızın göğüsleri silikon mu orjinal mi biliyor musun ben özellikle bacakları ve göğüslerini çok beğendim çünkü :nazar:

minik canım bu kızın göğüsleri silikon mu orjinal mi biliyor musun ben özellikle bacakları ve göğüslerini çok beğendim çünkü :nazar:

cnm bilmiyorum ama nette ne kadar resmi varsa göğüsler hep böyle bide çok doğal duruyo bence kendi göğüsleri çok beğendim bende:nazar::nazar:

cnm bilmiyorum ama nette ne kadar resmi varsa göğüsler hep böyle bide çok doğal duruyo bence kendi göğüsleri çok beğendim bende:nazar::nazar:

hıı kendisinindir o zaman çünkü adriananın silikonları fln çok doğal duruyo o yüzden sordum victoria secret mankenlerine kim yapıyorsa bu silikonları çok başarılı ama doğal olabilir bu kızın...

bu kadının gerçekten çok güzel bir fiziği var yüzü de çok tatlı

çok az kişiye nasip olur böyle fizik .. biçok mankenin yok böyle fizikleri çok berbat olanlar da var hatta içlerinde.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

göğüsleri de doğal diye biliyorum ben:26::26:

kilosu tam kıvamında

vücut tipi muazzam

:69:

demet şener de ortalıkta benim kemik yapım farklı o yüzden mankenim diye geçinsin bakalımm:27::27::27: gözü fizik görsün..ha bide kimse biz mankenler kadar zayıf olmaya çalışmasın biz farklıyız diyo.evet çalışanlar var ama ben çalışmıyorum mesela çünki berbat bi görüntü.:53::53:

o boyuyla 45 kilo kemikler her yerden çıkıyo.manken dediğin,fizik dediğin böyle olur yaaa:51::51::51::51::97::97:

kilosu tam kıvamında

vücut tipi muazzam

:69:

demet şener de ortalıkta benim kemik yapım farklı o yüzden mankenim diye geçinsin bakalımm:27::27::27: gözü fizik görsün..ha bide kimse biz mankenler kadar zayıf olmaya çalışmasın biz farklıyız diyo.evet çalışanlar var ama ben çalışmıyorum mesela çünki berbat bi görüntü.:53::53:

o boyuyla 45 kilo kemikler her yerden çıkıyo.manken dediğin,fizik dediğin böyle olur yaaa:51::51::51::51::97::97:

ay kemik torbaları ne kadar kötü bi görüntü ayrıca sağlıksızda :19::19: kılçık gibi dolaşıyolar ortada:33:

göğüsleri doğal bence kızlar çünkü adrianın falan eski resimlerinde göğüsleri çok küçük veya diğer victoria secretların resimleri var silikonsuz ama bu kızın ne kadar resmi varsa göğüsleri hep böyle=)

göğüsleri doğal bence kızlar çünkü adrianın falan eski resimlerinde göğüsleri çok küçük veya diğer victoria secretların resimleri var silikonsuz ama bu kızın ne kadar resmi varsa göğüsleri hep böyle=)

çok güzel göğüsleride bacaklarıda kalçalarıda :nazar:

guzl kız ya...benim favorim miranda ama bu kızda harika...

Victoria's secret mankelerin saçları hep aynı renk :63: saç modelleri bile aynı :53:

Bu kız ışıkların altında güzel de günlük hayattaki halleri pek hoşuma gitmedi :78:

Back