- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yuzunu guzel bulmuyorum kucucuk gozlerı sıradan yanı fotograflarda hos gozukuyor.Ama vucuduna bırsey dıyemem sadece merak ettıgım göğüslerı cok buyuk gorunuyor aceba kendının mı
doğal göğüsleri çok güzel![]()
Gercı 174 tü boyu manken ıcın kısa ama bana gore tam boy bu boydakılerde göğüs oluyor.Sırıklar göğüs fakırı kendı goguslerıyse iyimiş
boyu bence çok ideal bir manken içinde boy 1.78 i geçmemeli bana göre aksi takdirde itici oluyor ama bar bir manken için fazla hatlı giydikleri kıyafetler değil kendi dikkat çeker göğüs kalça bacak bel hepsi yerli yerinde maşallah![]()
bence 175i gecmemeli 178 bıle fazla.Ama tabı anca gısele gıbı kalas vucutlar cok kazanır boyle mankenler kazanmaz.Bende nıye boylelerını secmıyorlarda hatsız dumduz vucutları secıyorlar dıyorum hıc senın dedıgın gıbı dusunmemıstım.
yaa ama o askılık gibi duranlara da ben böylebakmaktan giysiye dikkat edemiyorum.giysiyi de çirkinleştiriyolar ayrıca
çok kötü
![]()
Ah birde israilli olmasa...