• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bar Refaeli

17100_Bar_Rafaeli_02.jpg

fizik guzel yuzu guzel ama beni cekmiyor bu kadın cok soguk bosuna demiyorlar cekicilik yoksa ne kadar guzelde olsa bos yan

Ben yuzunu guzel bulmuyorum kucucuk gozlerı sıradan yanı fotograflarda hos gozukuyor.Ama vucuduna bırsey dıyemem sadece merak ettıgım göğüslerı cok buyuk gorunuyor aceba kendının mı

Ben yuzunu guzel bulmuyorum kucucuk gozlerı sıradan yanı fotograflarda hos gozukuyor.Ama vucuduna bırsey dıyemem sadece merak ettıgım göğüslerı cok buyuk gorunuyor aceba kendının mı

doğal göğüsleri çok güzel :nazar:

Gercı 174 tü boyu manken ıcın kısa ama bana gore tam boy bu boydakılerde göğüs oluyor.Sırıklar göğüs fakırı kendı goguslerıyse iyimiş

boyu bence çok ideal bir manken içinde boy 1.78 i geçmemeli bana göre aksi takdirde itici oluyor ama bar bir manken için fazla hatlı giydikleri kıyafetler değil kendi dikkat çeker göğüs kalça bacak bel hepsi yerli yerinde maşallah :nazar:

boyu bence çok ideal bir manken içinde boy 1.78 i geçmemeli bana göre aksi takdirde itici oluyor ama bar bir manken için fazla hatlı giydikleri kıyafetler değil kendi dikkat çeker göğüs kalça bacak bel hepsi yerli yerinde maşallah :nazar:

bence 175i gecmemeli 178 bıle fazla.Ama tabı anca gısele gıbı kalas vucutlar cok kazanır boyle mankenler kazanmaz.Bende nıye boylelerını secmıyorlarda hatsız dumduz vucutları secıyorlar dıyorum hıc senın dedıgın gıbı dusunmemıstım.

manken dedigin candice ve miranda gibi olur olmalıda bu kızın fizigide guzel evet ama bende pek manken olucak fizik yapısı gormuyorum sahsen:26:

yok fizigi gayet guzel ama ne biliyim ben daha ince yapılı mankenleri begeniyorum..bu sanki heran kilo almaya hazırmıs gibi duruyor :9:

bence 175i gecmemeli 178 bıle fazla.Ama tabı anca gısele gıbı kalas vucutlar cok kazanır boyle mankenler kazanmaz.Bende nıye boylelerını secmıyorlarda hatsız dumduz vucutları secıyorlar dıyorum hıc senın dedıgın gıbı dusunmemıstım.

canım ben bıunu bir modacıdan dinlemiştim o kendi demişti zaten 90-60-90 bir güzellik ölçüsüdür güzellik kraliçesi olabilir ama manken için çok fazla çünkü manken askıdır kendini göstermemeli tarzı birşey demişti hak verdim.bana göre de 1.78 fazla ama manken için uygun bir boy gibi görünüyor gündelik yaşam için uzun kaçıyor o ayrı.

yaa ama o askılık gibi duranlara da ben böyle:53: bakmaktan giysiye dikkat edemiyorum.giysiyi de çirkinleştiriyolar ayrıca:19::19:

çok kötü:27::27:

:1::1:

yaa ama o askılık gibi duranlara da ben böyle:53: bakmaktan giysiye dikkat edemiyorum.giysiyi de çirkinleştiriyolar ayrıca:19::19:

çok kötü:27::27:

:1::1:

insanlar manken olmayı avantaj olarak görsün işin aslı böyle :1:

Back